Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Havasi va concerta la București și pe 19 noiembrie, la o zi după spectacolul de sâmbătă

Havasi va susține anul acesta două concerte la București. Un nou spectacol a fost programat pe 19 noiembrie, la o zi după show-ul anunțat inițial. În cadrul concertelor, pianistul va prezenta în premieră publicului de la Sala Palatului noi compoziții muzicale.

Publicat

pe

Havasi
Havasi

Două treimi din biletele puse în vânzare pentru concertul Havasi de pe 18 noiembrie au fost cumpărate în timpul verii. Datorită cererii mari de bilete, duminică seara va fi organizat un spectacol suplimentar: HAVASI Symphonic va evolua de două ori la Sala Palatului, în București, în zilele de 18 și 19 noiembrie. Prețurile biletelor vor fi aceleași pentru ambele concerte, copiii cu vârsta sub 16 ani beneficiind de o reducere de 50%.

Prețuri bilete pentru concertul Havasi de pe 19 noiembrie:

  • VIP - 450 lei
  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II - 250 lei
  • Categoria III - 190 lei
  • Categoria IV - 160 lei
  • Categoria V - 130 lei

Havasi a concertat la București în 2011, 2012, 2014 și 2016, toate show-urile sale bucurându-se de un public entuziast. Show-ul pe care pianistul îl va prezenta la București în 2017 va fi și mai mare decât cel de anul trecut, incluzând o orchestră simfonică completă și un cor clasic. HAVASI va interpreta în stil simfonic cele mai îndrăgite compoziții ale sale, precum și piese noi, iar premiera în limba română a piesei „Pure Piano” va fi, de asemenea, o parte a programului din acest an.

Havasi, pianistul cu 11 discuri de platină, este un compozitor dedicat și un showman de excepție. În ultimii ani, concertele sale au fost urmărite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea întreagă. Prin talentul și ideile sale creative, pianistul a construit un stil muzical complet nou, care aduce omagiu muzicii clasice, diversității world music, dar și genului rock, reușind astfel să aducă publicul larg înapoi în sălile de concert. Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, el este mereu în căutarea unor instrumente clasice adaptabile epocii moderne, care să impresioneze și să distreze în egală măsură.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 19 noiembrie 2017

HAVASI

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending