Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Havasi Symphonic

Poster eveniment Havasi Symphonic

După multe concerte de succes, cu toate biletele vândute, în lume și în București, Havasi va concerta pentru prima oară în Cluj la BT Arena Sala Polivalentă, pe 26 noiembrie. Muzicianul va susține două recitaluri, unul de la ora 14:30, celălalt de la ora 19:30.

Bilete concert Havasi la Cluj-Napoca

  • VIP - 550 lei
  • Categoria 1 - 349 lei
  • Categoria 2 - 279 lei
  • Categoria 3 - 229 lei
  • Categoria 4 - 169 lei
  • Categoria 5 - 119 lei

Programul este opera 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, Havasi. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și antren. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii mondiale și cu forța rockului.

Spectacolul concert Havasi aduce împreună solouri de pian, o multitudine de soliști de muzică extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale într-o continuă dezvăluire. Diversele stări oferă publicului o experiență intensă memorabilă, ca o călătorie cu un montagne rousse al emoțiilor, îmbunătățită de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, scenă, lumini și video.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 septembrie 2022. Ref #149988

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.