Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

HAVASI a prezentat clipul Freedom în premieră la București - VIDEOCLIP

Havasi și Endi au prezentat în premieră în România videoclipul piesei „Freedom” inaintea evenimentului HAVASI Symphonic Concert Show ce va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București.
Havasi si Endi in conferinta de presa

Havasi si Endi in conferinta de presa

Pianistul Havasi și bateristul rock Endi au vizitat Bucureștiul pentru a pregăti noul concert “HAVASI Symphonic” de pe 3 noiembrie de la Sala Palatului. Artistul a dezvăluit noi părți ale spectacolului. Pe lângă noile proiecte „Pensula și Pian”, „The Unbending Trees” și „Drum and Piano”, Havasi a oferit detalii despre „Havasi Classic”, un moment desăvârșit ce prezintă un solo de pian cuprinzând elemente din celebre lucrări de muzică clasica. După energiile enorme și puterea transmise de cei peste 100 de muzicieni „este emoționant să asculți doar pianul și să lași acest instrument perfect sa vrăjească publicul”, a spus Havasi.

Havasi si Endi in conferinta de presa

Havasi si Endi in conferinta de presa

Dupa o scurtă trecere în revistă a istoriei proiectului „Drum and Piano” și a prieteniei ce-i leagă pe cei doi artiști, Havasi și Endi au prezentat în premieră în România videoclipul piesei „Freedom”, un clip fascinant ce se afla în topul celor mai scumpe realizări de acest gen din lume. Producția video îmbină elemente tehnice rafinate cu imagini spectaculoase, oferind poveștii o eleganță impresionantă.

Videoclip HAVASI - Freedom:

HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, având prețuri cuprinse între 99 și 335 de lei. Havasi  alături de orchestra simfonica și corul impresionant, toboșarii japonezi, instrumentele exotice și cei 20 de soliști de excepție world music vor conduce publicul într-o călătorie muzicală fără precedent. Pianistul a promis publicului un show de o virtuozitate uluitoare „ce va exploda pe scena Sălii Palatului în mii de culori și sunete!”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Direcția 5 a lansat clipul piesei Ce mai faci - VIDEOCLIP

Direcția 5 a lansat o nouă piesă, intitulată Ce mai faci. Single-ul este extras de pe albumul Electric Love Story,...

Închide