Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

HAVASI Symphonic Concert Show este aproape sold-out

Noul spectacol HAVASI Symphonic Concert Show este așteptat cu nerăbdare de publicul român care a achiziționat aproape toate biletele. Ultimele bilete mai sunt disponibile doar pentru primele 4 categorii de preț.
Pianistul HAVASI

Pianistul HAVASI

Noul spectacol HAVASI Symphonic Concert Show este așteptat cu nerăbdare de publicul român care a achiziționat aproape toate biletele. Concertul va avea loc pe 3 noiembrie la Sala Palatului și va dezvălui pentru prima dată un concept muzical indenit.

Pianistul HAVASI

Pianistul HAVASI

Ultimele bilete mai sunt disponibile doar pentru primele 4 categorii de preț și sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și online pe myticket.ro. Nu uitați că puteți câștiga pe InfoMusic o invitație dublă la concert. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii din pagina de concurs.

HAVASI Symphonic Concert Show este o producție de mari proporții ce va reuni pe scenă peste 100 de artiști din întreaga lume. Și România va fi reprezentată la spectacol printr-un grup de tineri extrem de talentați și atent selectionați din rândurile studenților la Universitatea Națională de Muzică din București.

Havasi a mărturisit că abia așteaptă să revină la București și să prezinte publicului roman noul proiect muzical.

Concertul din 2011 de la București a fost o experiență fantastică. De atunci, multitudinea de mesaje și gânduri venite de la fani m-au făcut să mă îndrăgostesc de căldura și receptivitatea românilor. Sunt norocos să revin în această țară minunată unde oamenii pot înțelege atât de bine emoțiile transmise de muzica mea. De abia aștept să restabilesc puternica conexiune inițiată anul trecut și să ofer înapoi, cum știu eu mai bine, dragostea primită de la publicul român”, a declarat artistul. 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Beach Boys lanseaza un DVD aniversar

Pe 20 noiembrie The Beach Boys va lansa DVD-ul aniversar Live in Concert - 50th Anniversary Tour, care contine 21...

Închide