Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

HAVASI Symphonic Concert Show este aproape sold-out

Noul spectacol HAVASI Symphonic Concert Show este așteptat cu nerăbdare de publicul român care a achiziționat aproape toate biletele. Ultimele bilete mai sunt disponibile doar pentru primele 4 categorii de preț.

Publicat

pe

Pianistul HAVASI
Pianistul HAVASI

Noul spectacol HAVASI Symphonic Concert Show este așteptat cu nerăbdare de publicul român care a achiziționat aproape toate biletele. Concertul va avea loc pe 3 noiembrie la Sala Palatului și va dezvălui pentru prima dată un concept muzical indenit.

Pianistul HAVASI

Pianistul HAVASI

Ultimele bilete mai sunt disponibile doar pentru primele 4 categorii de preț și sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și online pe myticket.ro. Nu uitați că puteți câștiga pe InfoMusic o invitație dublă la concert. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii din pagina de concurs.

HAVASI Symphonic Concert Show este o producție de mari proporții ce va reuni pe scenă peste 100 de artiști din întreaga lume. Și România va fi reprezentată la spectacol printr-un grup de tineri extrem de talentați și atent selectionați din rândurile studenților la Universitatea Națională de Muzică din București.

Havasi a mărturisit că abia așteaptă să revină la București și să prezinte publicului roman noul proiect muzical.

Concertul din 2011 de la București a fost o experiență fantastică. De atunci, multitudinea de mesaje și gânduri venite de la fani m-au făcut să mă îndrăgostesc de căldura și receptivitatea românilor. Sunt norocos să revin în această țară minunată unde oamenii pot înțelege atât de bine emoțiile transmise de muzica mea. De abia aștept să restabilesc puternica conexiune inițiată anul trecut și să ofer înapoi, cum știu eu mai bine, dragostea primită de la publicul român”, a declarat artistul. 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

havasi
Concerte sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Havasi

Loc
Sala Palatului

Trending