Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: Havasi - Wolf

Cel mai rapid pianist din lume, Havasi, a lansat un nou videoclip. Compoziția prezentată se numește ”Wolf” și poartă semnătura lui Havasi.

Wolf” este produsă de Miklos Lukacs. Pentru videoclip, Havasi a colaborat cu regizorul Csaba Marjai.

Havasi, pianistul cu 11 discuri de platină, este un compozitor dedicat și un showman de excepție. În ultimii ani, concertele sale au fost urmărite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea întreagă. Prin talentul și ideile sale creative, pianistul a construit un stil muzical complet nou, care aduce omagiu muzicii clasice, diversității world music, dar și genului rock, reușind astfel să aducă publicul larg înapoi în sălile de concert. Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, el este mereu în căutarea unor instrumente clasice adaptabile epocii moderne, care să impresioneze și să distreze în egală măsură.

Havasi a concertat la București în 2011, 2012, 2014 și 2016, toate show-urile sale bucurându-se de un public entuziast. Havasi va reveni la București pe 18 noiembrie 2017, în cadrul acestui spectacol urmând a prezenta audienței noi compoziții. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Videoclipuri cu Havasi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE