Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Havasi va susține un nou concert la București în noiembrie 2016

Havasi va concerta din nou la București. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului. Celebrul pianist va fi însoțit de un invitat special: Lisa Gerrard, fost membru Dead Can Dance.
Havasi

Havasi

Urmărește-ne pe

Cel mai nou spectacol-concert al pianistului și compozitorului Havasi va avea loc la Sala Palatului din București, pe 22 noiembrie. Evenimentul face parte din turneul mondial Havasi Landmark World Tour, care se desfășoară în multe dintre sălile de concert prestigioase ale lumii. Spectacolul de deschidere al turneului a avut loc pe scena principală a Carnegie Hall, unde a fost aplaudat la scenă deschisă timp de 15 minute de publicul din New York. Presa americană a descris Havasi ca fiind „cel mai important export muzical al Ungariei după Bartók”.

Concertul Havasi este o memorabilă experiență auditivă și vizuală. Creațiile originale și inovative îi aparțin 100% lui Havasi, care este un virtuoz al pianului și unul dintre cei mai fascinanți și versatili tineri compozitori din zilele noastre. Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, Havasi îmbină perfect cunoașterea profundă a muzicii clasice cu abordarea directă a muzicii moderne, reușind să impresioneze și să distreze publicul în egală măsură.

Spectacolul aduce pe aceeași scenă mulți artiști diferiți, toți extrem de talentați: pian solo, baterie rock, orchestră de coarde și artiști solo, vocal și instrumental. Cu ajutorul lor, publicul este transpus într-o călătorie fascinantă, printr-o serie de scene muzicale care i se revelează în permanență. Diferitele stări muzicale oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, precum un rollercoaster al emoțiilor, amplificată de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

Invitat special: Lisa Gerrard, fost membru Dead Can Dance

Lisa Gerrard

Lisa Gerrard

Concertul Havasi din București va beneficia de un invitat special, solista de origine australiană Lisa Gerrard, compozitor asociat și interpret al coloanei sonore a peliculei ”Gladiatorul”. Lisa Gerrard, muzician și compozitor deopotrivă, a devenit vedetă internațională ca membră a trupei Dead Can Dance. Pentru coloana sonoră a filmului ”Gladiatorul”, coprodusă alături de Hans Zimmer, a fost nominalizată la Oscar și a primit un Glob de Aur. Vocea ei poate fi auzită în cele mai bine vândute hituri de la Hollywood, inclusiv în Baraka, Heat, Mission Impossible II, Man on Fire și The Insider.

Prețuri bilete pentru concertul Havasi din noiembrie 2016:

  • VIP - 450 lei
  • Categoria 1 - 300 lei
  • Categoria 2 - 250 lei
  • Categoria 3 - 190 lei
  • Categoria 4 - 160 lei
  • Categoria 5 - 130 lei

Copiii cu vârsta de până la 15 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single Lady Gaga se numește "Perfect Illusion"

Lady Gaga va reveni în această toamnă cu un nou single, intitulat ”Perfect Illusion”. Piesa va fi lansată pe 9...

Închide