Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Billy Idol

Următoarele evenimente cu Billy Idol

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Billy Idol

Secventa videoclip Billy Idol - Can't Break Me Down

Billy Idol - Can't Break Me Down

Billy Idol a lansat videoclipul primului single extras de pe cel mai recent album al său, "Kings & Queens of the Underground". Piesa aleasă ("Can't Break Me Down") beneficiază de o producţie ce poate semăna cu un film noir în care intriga şi suspansul sunt elementele de bază.

Billy Idol in concert la Aenele Romane, Bucuresti, 29 iunie 2014.

Billy Idol a lansat un nou single, "Can't Break Me Down" - AUDIO

Billy Idol a lansat primul single de pe albumul "Kings & Queens of the Underground". Piesa se numește "Can't Break Me Down" și poate fi descărcată gratuit de către cei care precomandă noul disc al artistului.

Billy Idol în concert la București pe 29 iunie 2014

Billy Idol, the ultimate bad boy rocker, a făcut publicul să strige “more, more, more”

Într-un show care a avut de toate pentru toți - o voce în formă, hituri peste hituri, un setlist echilibrat, numeroase solo-uri de chitară și atmosferă - Billy „fuckin’” Idol a pus pe jar Arenele Romane. Concertul a fost deschis de ZOB, la fel ca în 2006, și I’m the trip. Evenimentul a fost organizat de Events.

Billy Idol in concert la Aenele Romane, Bucuresti, 29 iunie 2014.

Poze concert Billy Idol la Arenele Romane 2014

Urmăriți galeria de poze de la concertul sustinut de Billy Idol pe 29 iunie 2014 la Arenele Romane din București. În deschidere au cântat formațiile Z.O.B. și I’m the Trip.

Concert Billy Idol la București: biletele din fața scenei, epuizate

Biletele Golden Ring la concertul din București al lui Billy Idol s-au epuizat. Fanii starului britanic mai au la dispoziție biletele din ring (categoria Regular), la prețul de 160.5 lei. Duminică, pe 29 iunie, la intrarea de la Arenele Romane, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Concertul este organizat de Events.

Billy Idol lansează în toamnă un nou album după 8 ani de pauză

Billy Idol va lansa în octombrie un nou album, cel de-al 8-lea din carieră. Discul va fi produs de Trevor Horn, un posibil titlu fiind "Kings & Queens of the Underground". Piese noi de pe acest material vor fi lansate în această vară, așadar există șanse mari ca fanii din România să poată asculta live aceste compoziții în cadrul concertelor de la sfârșitul lunii. Billy Idol va ajunge la București pe 29 iunie și la Cluj-Napoca pe 30 iunie.

Billy Idol își lansează autobiografia în octombrie

Billy Idol își va lansa pe 7 octombrie cartea autobiografică ”Dancing with myself”. Până la apariția cărții Billy Idol va susține 2 concerte în România, pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar a doua zi, 30 iunie, va concerta pe stadionul Cluj Arena.

Bilete reduse cu 20% pentru concertul Billy Idol de la București

Billy Idol va susține un concert pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar a doua zi, 30 iunie, va concerta pe stadionul Cluj Arena.Până pe 25 martie inclusiv, biletele în Ring beneficiază de 20% reducere, în rețeaua Eventim.

Billy Idol susține 2 concerte la București și Cluj

Billy Idol revine în România pentru a susține 2 concerte. Primul va avea loc pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar al doilea pe 30 iunie pe stadionul Cluj Arena.

CLOSE
CLOSE