Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Billy Idol lansează în toamnă un nou album după 8 ani de pauză

Billy Idol va lansa în octombrie un nou album, cel de-al 8-lea din carieră. Discul va fi produs de Trevor Horn, un posibil titlu fiind "Kings & Queens of the Underground". Piese noi de pe acest material vor fi lansate în această vară, așadar există șanse mari ca fanii din România să poată asculta live aceste compoziții în cadrul concertelor de la sfârșitul lunii. Billy Idol va ajunge la București pe 29 iunie și la Cluj-Napoca pe 30 iunie.

Publicat

pe

Billy Idol

Billy Idol va lansa anul acesta un nou album, după o pauză de aproape un deceniu de la discul precedent, "Happy Holidays" (2006). Noul material discografic va apărea pe piață în octombrie, în apropierea lansării cărții autobiografice ”Dancing with myself”.

Discul produs de Trevor Horn va include piese originale, un titlu anunțat de artist cu ceva timp în urmă fiind "Kings & Queens of the Underground". Fanii vor putea asculta primele compoziții de pe acest material în această vară, așa încât cei care vor ajunge la concertele sale din cadrul turneului european vor avea ocazia de a le auzi live în premieră.

Billy Idol nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului, la superstar internațional, acesta a creat o nișă de neegalat în muzica mainstream și a rămas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original și-a câștigat hotărât respectul fanilor pentru că a gasit, cu mult timp în urma, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk în popul și rockul mainstream, sculptând piese ce s-au transformat în evergreenuri.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. În acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care “Rebel Yell”, “White Wedding”, “Dancing With Myself”, “Flesh For Fantasy”, “Hot In the City”, “Eyes Without A Face”, “Cradle of Love” și multe altele.

Billy Idol va susține anul acest 2 concerte în România. Pe 29 iunie va concerta la Arenele Romane din București, iar pe 30 iunie pe stadionul Cluj Arena.

Billy Idol - "Speed"

Trending