Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Bilete reduse cu 20% pentru concertul Billy Idol de la București

Billy Idol va susține un concert pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar a doua zi, 30 iunie, va concerta pe stadionul Cluj Arena.Până pe 25 martie inclusiv, biletele în Ring beneficiază de 20% reducere, în rețeaua Eventim.

Billy Idol

Billy Idol revine în România pentru a susține 2 concerte. Primul va avea loc pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar al doilea pe 30 iunie pe stadionul Cluj Arena. Ce nu știti este că mai aveți o săptămână în care vă puteți cumpăra bilete cu discount la show-ul din București. Până pe 25 martie inclusiv, biletele în Ring au 20% reducere, în rețeaua Eventim.

Pret bilet concert Billy Idol la Bucuresti:

  • Normal – 128 lei (pana pe data 25 martie 2014)
  • Normal – 160 lei (din 26 martie pana pe 28 iunie)
  • Normal – 181 lei (in ziua concertului)
  • Golden – 214 lei (pana pe data 29 iunie 2014)
  • Golden – 235 lei (in ziua concertului)

Billy Idol nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului la superstar international, acesta a creat o nisa de neegalat in muzica mainstream si a ramas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original si-a catigat hotarat respectul fanilor pentru ca a gasit, cu mult timp in urma, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk in popul si rockul mainstream, sculptand piese ce s-au transformat in evergreenuri.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 pana la destramarea trupei, in 1981. Apoi a decis sa isi incerce norocul in America. In acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitarii Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici incolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care “Rebel Yell”, “White Wedding”, “Dancing With Myself”, “Flesh For Fantasy”, “Hot In the City”, “Eyes Without A Face”, “Cradle of Love” si multe altele.

Billy Idol - "Cradle Of Love"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Billy Idol
RECOMANDARE:Cumpără un disc Billy Idol

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue este senzuală în noul videoclip "Sexercize" - PREVIEW

Kylie Minogue continuă promovarea noului album "Kiss Me Once" printr-un videoclip ce emană senzualitate. Piesa "Sexercize" amintește prin încărcătura sexuală...

Închide