Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Concert Billy Idol la București: biletele din fața scenei, epuizate

Biletele Golden Ring la concertul din București al lui Billy Idol s-au epuizat. Fanii starului britanic mai au la dispoziție biletele din ring (categoria Regular), la prețul de 160.5 lei. Duminică, pe 29 iunie, la intrarea de la Arenele Romane, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Concertul este organizat de Events.

Billy Idol

Billy Idol Summer Tour 2014 a debutat în Atlantic City. Trupa se află deja pe pământ european în acest moment. Showul face deliciul fanilor: atît piesele de pe noul material discografic, precum “Postcards From The Past”, cît și cele mai vechi, ”King Rocker” și ”Love Like Fire”, din repertoriul Generation X, pe care Idol & Stevens le cântă de ani de zile, aduc mulțimile la extaz.

Chitaristul Billy Morrisson povestește în jurnalul de bord al turnelui de pe site-ul oficial billyidol.net ca înregistrările la noul album, ”Kings & Queens of the Underground”, din studiorile SARM din Londra se finalizează cu un disc fantastic, în dulcele stil clasic Idol, cu accente moderne, versuri foarte bune și o producție fabuloasă.

Billy Idol nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului, la superstar internațional, acesta a creat o nișă de neegalat în muzica mainstream și a rămas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original și-a câștigat hotărât respectul fanilor pentru că a gasit, cu mult timp în urma, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk în popul și rockul mainstream, sculptând piese ce s-au transformat în evergreenuri.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. În acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care “Rebel Yell”, “White Wedding”, “Dancing With Myself”, “Flesh For Fantasy”, “Hot In the City”, “Eyes Without A Face”, “Cradle of Love” și multe altele.

Până în preziua concertului Billy Idol de la București, biletele în ring (Regular) sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei.

Billy Idol - "Speed"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Billy Idol
RECOMANDARE:Cumpără un disc Billy Idol

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Poate fata", ne asigură Anda Adam - VIDEOCLIP

Anda Adam a lansat videoclipul noului single "Poate fata". Compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production, piesa este un imn...

Închide