Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Billy Idol susține 2 concerte la București și Cluj

Billy Idol revine în România pentru a susține 2 concerte. Primul va avea loc pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar al doilea pe 30 iunie pe stadionul Cluj Arena.

Publicat

pe

Billy Idol

Legenda rock Billy Idol va concerta pe 29 iunie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti. O zi mai tarziu, pe 30 iunie, Billy Idol canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, intr-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele se pot cumpara online de pe Eventim.ro sau prin reeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cartureti).

Pret bilet concert Billy Idol la Bucuresti:

  • Normal – 128 lei (pana pe data 25 martie 2014)
  • Normal – 160 lei (din 26 martie pana pe 28 iunie)
  • Normal – 181 lei (in ziua concertului)
  • Golden – 214 lei (pana pe data 29 iunie 2014)
  • Golden – 235 lei (in ziua concertului)

Billy Idol nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului la superstar international, acesta a creat o nisa de neegalat in muzica mainstream si a ramas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original si-a catigat hotarat respectul fanilor pentru ca a gasit, cu mult timp in urma, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk in popul si rockul mainstream, sculptand piese ce s-au transformat in evergreenuri.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 pana la destramarea trupei, in 1981. Apoi a decis sa isi incerce norocul in America. In acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitarii Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici incolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care "Rebel Yell", "White Wedding", "Dancing With Myself", "Flesh For Fantasy", "Hot In the City", "Eyes Without A Face", "Cradle of Love" si multe altele.

Billy Idol - "Cradle Of Love"

Comentează

Trending