Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Billy Idol a lansat un nou single, "Can't Break Me Down" - AUDIO

Billy Idol a lansat primul single de pe albumul "Kings & Queens of the Underground". Piesa se numește "Can't Break Me Down" și poate fi descărcată gratuit de către cei care precomandă noul disc al artistului.
Billy Idol in concert la Aenele Romane, Bucuresti, 29 iunie 2014.

Billy Idol in concert la Aenele Romane, Bucuresti, 29 iunie 2014.

După o pauză discografică de aproape un deceniu, Billy Idol va lansa pe 21 octombrie albumul "Kings & Queens of the Underground" . Noul material include 11 piese originale și este produs de Trevor Horn. Fanii artistului pot precomanda discul de pe site-ul oficial Billy Idol, primind astfel gratuit noul single "Can't Break Me Down".

Tracklist "Kings & Queens of the Underground" - Billy Idol

 1. Bitter Pill
 2. Can’t Break Me Down
 3. Save Me Now
 4. One Breath Away
 5. Postcards From The Past
 6. Kings & Queens Of The Underground
 7. Eyes Wide Shut
 8. Ghosts In My Guitar
 9. Nothing To Fear
 10. Love And Glory
 11. Whiskey And Pills
Billy Idol - Kings And Queens Of The Underground (copertă album)

Billy Idol - Kings And Queens Of The Underground (copertă album)

Billy Idol nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului, la superstar internațional, acesta a creat o nișă de neegalat în muzica mainstream și a rămas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original și-a câștigat hotărât respectul fanilor pentru că a gasit, cu mult timp în urma, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk în popul și rockul mainstream, sculptând piese ce s-au transformat în evergreenuri.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. În acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care “Rebel Yell”, “White Wedding”, “Dancing With Myself”, “Flesh For Fantasy”, “Hot In the City”, “Eyes Without A Face”, “Cradle of Love” și multe altele.

Billy Idol - "Can't Break Me Down" - AUDIO

Billy Idol a susținut anul acesta 2 concerte în România. Pe 29 iunie a cântat la Arenele Romane din București, iar pe 30 iunie pe stadionul Cluj Arena.

Citește mai multe despre Billy Idol
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laura Pausini și Thalia, single în duet - "Sino a Ti" - AUDIO

Laura Pausini și Thalia au lansat un single în duet. Piesa se numește "Sino a Ti" și este extrasă de...

Închide