INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Arch Enemy

Arch Enemy Formația suedeză de melodic death metal Arch Enemy activează de aproape două decenii, oferind publicului 9 albume de studio. După schimbarea majora în care solista Angela Gossow i-a predat ștafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy și-a demonstrat din nou profesionalismul printr-ul album perfect, intitulat "War Eternal" (2014), și materialul live "As The Stages Burn!" (primăvara 2017).

În 2017 Arch Enemy revine la București după ce pe 10 decembrie 2015 a cântat în deschidere pentru Nightwish, în cadrul pavilionului central de la Romexpo.

Următoarele evenimente cu Arch Enemy


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Arch Enemy

ARCH ENEMY - The World Is Yours

Arch Enemy - The World Is Yours

Arch Enemy a lansat videoclipul noului single ”The World Is Yours”. Acesta este primul extras de pe viitorul album al formației, ”Will To Power”, așteptat pe piață în luna septembrie.

Arch Enemy / Jinjer

Arch Enemy și Jinjer concertează la București în septembrie

Arch Enemy și Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air. Concertul va avea loc pe 20 septembrie și face parte din turneul "Will To Power".

Arch Enemy lucrează la un nou album, confirmă un debut în vară sau cel târziu toamnă

Death metaliştii de la Arch Enemy au intrat din nou în studio, lucrând la albumul cu numărul 10 din istoria de 20 de ani a trupei. Ultimul material discografic a fost "War Eternal" şi a debutat în 2014. Noua producţie a fost confirmată de chitaristul principal al trupei pe Twitter.

Nightwish a adus poveştile Nordului la Bucureşti

Nightwish au revenit la Bucureşti şi au susţinut un concert la Romexpo, în data de 10 decembrie 2015. Finlandezii se află în turneul internaţional "Endless Forms Most Beautiful", prin care îşi promovează albumul cu acelaşi nume.

Poze concert Arch Enemy - Romexpo 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul Arch Enemy cu solista Alissa White-Gluz, în deschidere pentru Nightwish pe 10 decembrie 2015 la Romexpo București.

Arch Enemy - "You Will Know My Name" - VIDEOCLIP

Aflată în turneul de promovare al noului album, "War Eternal", Arch Enemy continuă promovarea acestuia printr-un nou videoclip, după apariția lui "As The Pages Burn", realizat pentru piesa "You Will Know My Name".

Poze concert Arch Enemy la Trubohalle pe 23 mai 2014

Arch Enemy a sustinut pe 23 mai la Bucuresti in Turbohalle primul concert din turneul de promovarea al noului album, intitulat "War Eternal". Este primul disc cu solista Alissa White-Gluz (ex-The Agonist), materialul urmand a fi lansat pe 10 iunie. În deschiderea concertului Arch Enemy au cântat trupele Goodbye To Gravity si Krepuskul.

Program și reguli de acces la concertul Arch Enemy

Arch Enemy va concerta la București pe 23 mai 2014. În deschiderea concertului din TurboHalle vor cânta trupele Goodbye To Gravity si Krepuskul. Consultă în articol programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Arch Enemy a lansat "As The Pages Burn" - Lyric Video

Arch Enemy continuă promovarea albumului “War Eternal” printr-un lyric video realizat pentru piesa “As The Pages Burn”.

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Arch Enemy de la Turbohalle

Formația suedeză Arch Enemy va concerta pe 23 mai la TurboHalle din București. Bilete au fost puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 78 lei și 110, în funcție de perioada de cumpărare.

Brutal Ballet Out Of Darkness, spectacol cu poante şi heavy metal

Bridie, Brutal Ballet şi piese ale trupelor Sarcofagus, Arch Enemy, Slipknot, Dimmu Borgir. Alăturarea balet, muzică metal pare ciudată dar nu pentru pentru fetele din Australia care vor susţine un... Continuare »

Concerte rock în București în februarie

Cea mai scurtă lună din an abundă în concerte de muzică rock. După ce în ianuarie am avut parte de evenimente incitante oferite de Nazareth, Tarja Turunen şi Arch Enemy,... Continuare »

Poze concert Arch Enemy, Bucuresti, 18.01.2012

Arch Enemy au adus Khaos Legions în primul concert la Bucureşti

Cu ce vă servim? Doriţi o porţie mică sau una zdravănă de death metal music? Vreţi Khaos? Noaptea Khaos să fie. Asta au oferit suedezii de la Arch Enemy în... Continuare »

Arch Enemy

Concert Arch Enemy - Reguli de acces!

Mâine, începând cu ora 19.30 va avea loc la Arenele Romane mult așteptatul concert Arch Enemy și Aria, care va cânta în deschidere. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, vă... Continuare »

Concert Aria in jukebox

ARIA deschide concertul Arch Enemy la București!

Formaţia suedeză Arch Enemy va susține pe 18 ianuarie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti un concert ce face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, Khaos... Continuare »

Arch Enemy

Concert Arch Enemy - bilete reduse

Doar 3 zile mai au la dispoziţie fanii Arch Enemy pentru a cumpăra bilete la prețul de 85 lei la concertul pe care trupa îl va susține anul viitor. De... Continuare »

CLOSE
CLOSE