Urmărește-ne în Social Media

Arch Enemy - The World Is Yours

Arch Enemy a lansat videoclipul noului single ”The World Is Yours”. Acesta este primul extras de pe viitorul album al formației, ”Will To Power”, așteptat pe piață în luna septembrie.

“Muncim din greu la noul album de ceva timp și suntem mândri să prezentăm primul fragment de muzică nouă Arch Enemy, după mai bine de 3 ani, lansând noul single cu videoclip ”The World Is Yours”. Aceasta a fost prima piesă pe care am compus-o pentru albumul ”Will To Power”, iar toboșarul Daniel Erlandsson m-a ajutat să o aranjez și să o finalizez - este una dintre multe alte piese pe care m-a ajutat să le scriu și să le produc. Ne-am distrat de minune înregistrând împreună cu toată trupa în Suedia și apoi la mixaj, cu Jens Bogren, care a făcut o treabă excelentă pe partea de mixaj și mastering. Din punctul meu de vedere, albumul sună mai epic decât precedentul, ”War Eternal”.”, a declarat chitaristul Michael Amott.

Videoclipul piesei ”The World Is Yours” este regizat de Patric Ullaeus, care a colaborat anterior și cu Amaranthe, Delain, Within Temptation și Sirenia.

Albumul ”Will To Power” este cel de-al 10-lea din cariera formației. Discul va fi lansat pe 8 septembrie 2017, prin intermediul Century Media.

Formația suedeză de melodic death metal Arch Enemy activează de aproape două decenii, oferind publicului 9 albume de studio. După schimbarea majora în care solista Angela Gossow i-a predat ștafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy și-a demonstrat din nou profesionalismul printr-ul album perfect, intitulat "War Eternal" (2014), și materialul live "As The Stages Burn!" (primăvara 2017). Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formațiile care au adus schimbări importante în metalul extrem european.

Arch Enemy va reveni pe 20 septembrie la București, după ce în decembrie 2015 a cântat în deschidere pentru Nightwish, în cadrul pavilionului central de la Romexpo. Vezi galeria de poze de la acest concertArch Enemy a mai concertat la București în 2014 (în Turbohalle) și în 2012 (la Arenele Romane).

Comentarii