Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Arch Enemy lansează albumul "Will to Power", al doilea LP cu Alissa White-Gluz la voce

Arch Enemy a lansat astăzi albumul de studio cu numărul 10, "Will to Power". Este al doilea LP al trupei de melodic death realizat cu Alissa White-Gluz la voce, după plecarea Angelei Gossow.

Publicat

pe

Coperta album Arch Enemy Will to Power
Coperta album Arch Enemy Will to Power │ FOTO: Arch Enemy

Dacă precedentul album, "War Eternal" venea imediat după sosirea Allisei, acum aceasta a avut timp să se acomodeze cu ceilalţi membri ai formaţiei. Colaborarea s-a realizat mai uşor după 3 ani de concerte şi integrarea artistei. "Will to Power" a debutat prin Century Media Records şi este primul album care aduce aportul chitaristului Jeff Loomis, care s-a alăturat trupei în 2014.

De asemenea marchează o premieră în istoria grupului suedez: primul LP care include şi voce curată în piese, fără growl-ul trademark în anumite segmente. Discul are 12 piese, dintre care una este instrumentală, iar Alissa White-Gluz este creditată cu versurile a 5 dintre aceste melodii. Am aflat că Alissa pregăteşte primul său album solo, care va include colaborări cu muzicieni respectaţi.

Într-un interviu recent tânăra muziciană a vorbit despre lupta sa cu depresia şi nefericirea ultimilor ani în care a făcut parte din trupa The Agonist. Trecerea la Arch Enemy şi cursuri de terapie cognitivă au ajutat-o mult să treacă peste probleme.

De pe cel mai nou release Arch Enemy am avut ocazia să ascultăm single-urile "The Eagle Flies Alone" şi "The World is Yours". Se simte o abundenţă de riff-uri grele, porţiuni care provoacă headbanging serios la concerte, dar şi refrenuri mai melodice. În ciuda vocii curate pe anumite piese Alissa ne arată că mai poate să şi cânte cu un growl specific death metal-ului.

Arch Enemy se află în mijlocul unui turneu european acum, care îi va aduce la Bucureşti pe 20 septembrie. Vor urca pe scena din Quantic Club, împreună cu Jinjer. Metaliştii ne-au vizitat în 2015 la Romexpo şi în 2014 la Turbo Halle. I-am văzut în componenţa veche cu Angela Gossow la voce la Arenele Romane, în 2012.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 20 septembrie 2017

ARCH ENEMY | Jinjer

Loc
Quantic Club
Comentează

Trending