Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Videoclip oficial: Arch Enemy - The Eagle Flies Alone

Arch Enemy tocmai a lansat un nou single, "The Eagle Flies Alone", însoţit de un videoclip pe care îl puteţi privi mai jos. Piesa este a doua extrasă de pe noul album al grupului melodic death metal, "Will to Power".

Noul LP debutează luna viitoare şi va fi promovat inclusiv cu un concert la Bucureşti al formaţiei, în Quantic Club. Vizualul lui "The Eagle Flies Alone" este unul cu slow motion-uri ale muzicienilor din Arch Enemy, alternaţi cu elemente ale naturii. Solista Alissa White-Gluz îşi face intrarea în scena cu un costum albastru plin de decupaje şi cu părul său albastru trademark.

Grupul îşi etalează măiestria într-o zonă plină de stânci, muntoasă din Suedia. Regizorul responsabil cu acest videoclip este Patric Ullaeus, iar trupa a afirmat că filmările la "The Eagle Flies Alone" au fost realizate la cele mai scăzute temperaturi din istoria formaţiei. Noul album, "Will to Power" a fost coprodus de către chitaristul şi liderul trupei, Michael Amott împreună cu toboşarul Daniel Erlandsson.

De mixaj şi masterizare s-a ocupat Jens Bogren, cunoscut pentru colaborările cu Opeth, At The Gates şi Dimmu Borgir. Acest LP este al doilea cu Alissa la voce, după plecarea vocalistei Angela Gossow, care a preferat un rol managerial. O altă noutate este sosirea chitaristului Jeff Loomis, care s-a alăturat trupei în anul 2014. De artworkul acestui release s-a ocupat Alex Reifstar.

Compoziţia pieselor noi a început cu un an şi jumătate în urmă, cu demo-uri şi sesiuni de jam incluse. Alissa a contribuit la scrierea versurilor, conform chitaristului Amott. Arch Enemy ne-au mai vizitat în componenţa nouă în 2014 la Turbo Halle, plus 2015 la Romexpo şi în cea veche în 2012 la Arenele Romane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Arch Enemy
Videoclipuri cu Arch Enemy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE