Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Arch Enemy - The Race

Arch Enemy tocmai au lansat un videoclip pentru single-ul "The Race", extras de pe cel mai nou album al trupei. LP-ul debuta luna trecută şi a fost promovat printr-un concert desfăşurat la Bucureşti în Club Quantic pe 20 septembrie.

"The Race" este o piesă clasică melodic death, cu elemente de thrash precum tobele fantastic calibrate la porţiunea de breadown. Videoclipul este regizat de către Patric Ullaeus, fotograf şi regizor suedez. Patric a avut colaborări de marcă de-a lungul anilor, cu Europe, Dimmu Borgir, In Flames şi Children of Bodom. Pare a fi alegerea favorită a formaţiilor nordice.

Pentru aşa o piesă cu BPM ridicat regizorul a ales o colecţie de clipuri din concertele trupei, redate în alb-negru. Energia răzbate chiar şi dincolo de cadrele fără culoare, iar Alyssa White-Gluz este argint viu pe scenă. Arch Enemy încep să devină tot mai mult un nume respectat în death, mulţumită celor 20 de ani de existenţă şi celor 10 albume lansate până acum.

Alissa White-Gluz are marele avantaj că poate oscila între ţipete guturale şi versuri clar redate la refren. Conform membrului fondator Arch Enemy, "The Race" a fost ultima piesă scrisă pentru discul "Will to Power". Într-un fel o putem considera deci un barometru pentru viitoarele release-uri, sau poate chiar pentru albumul solo pregătit de Alissa.

Arch Enemy se pregăteşte de un turneu nord american, în care vor fi co headlineri cu Trivium. Trupa ne-a vizitat de multiple ori în ultimii ani, atât luna trecută, cât şi în 2015 la Romexpo sau în 2014 la Turbo Halle.

Citește mai multe despre Arch Enemy
Videoclipuri cu Arch Enemy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE