BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Arch Enemy - The Race

Arch Enemy tocmai au lansat un videoclip pentru single-ul "The Race", extras de pe cel mai nou album al trupei. LP-ul debuta luna trecută şi a fost promovat printr-un concert desfăşurat la Bucureşti în Club Quantic pe 20 septembrie.

"The Race" este o piesă clasică melodic death, cu elemente de thrash precum tobele fantastic calibrate la porţiunea de breadown. Videoclipul este regizat de către Patric Ullaeus, fotograf şi regizor suedez. Patric a avut colaborări de marcă de-a lungul anilor, cu Europe, Dimmu Borgir, In Flames şi Children of Bodom. Pare a fi alegerea favorită a formaţiilor nordice.

Pentru aşa o piesă cu BPM ridicat regizorul a ales o colecţie de clipuri din concertele trupei, redate în alb-negru. Energia răzbate chiar şi dincolo de cadrele fără culoare, iar Alyssa White-Gluz este argint viu pe scenă. Arch Enemy încep să devină tot mai mult un nume respectat în death, mulţumită celor 20 de ani de existenţă şi celor 10 albume lansate până acum.

Alissa White-Gluz are marele avantaj că poate oscila între ţipete guturale şi versuri clar redate la refren. Conform membrului fondator Arch Enemy, "The Race" a fost ultima piesă scrisă pentru discul "Will to Power". Într-un fel o putem considera deci un barometru pentru viitoarele release-uri, sau poate chiar pentru albumul solo pregătit de Alissa.

Arch Enemy se pregăteşte de un turneu nord american, în care vor fi co headlineri cu Trivium. Trupa ne-a vizitat de multiple ori în ultimii ani, atât luna trecută, cât şi în 2015 la Romexpo sau în 2014 la Turbo Halle.

Citește mai multe despre Arch Enemy
Videoclipuri cu Arch Enemy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE