Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Alissa White-Gluz, solista Arch Enemy pregăteşte un album solo plin de colaborări de marcă

Fanii Arch Enemy s-au familiarizat deja cu solista Alissa White-Gluz drept vocea şi imaginea trupei, după plecarea Angelei Gossow. Acum aflăm că Alissa are planuri măreţe, care implică printre altele şi un prim album solo, cu colaborări de marcă.

Publicat

pe

Solista Alissa White-Gluz în concert Arch Enemy la Bucuresti pe 10 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În noua componenţă Arch Enemy ne-au vizitat de 2 ori, în 2014 la Turbo Halle şi 2015 la Romexpo, iar pe 20 septembrie vin din nou în România, la Quantic Club. Alissa White-Gluz este o prezenţă înflăcărată pe scenă, ca dovadă stând faptul că a continuat concertele şi după ce şi-a rupt o coastă în 2014, imediat după showul din România. Vocea Arch Enemy îşi va canaliza energia spre un viitor album solo, care va include colaborări cu colegii de la Arch Enemy, dar şi cu trupa Kamelot.

Ideea unui proiect solo i-ar fi venit artistei după o sugestie de la Angela Gossow, fosta solistă Arch Enemy. Aceasta are rolul de manager pentru trupă de mai bine de un deceniu şi se ocupă şi de cariera Alissei. Ideile care nu se potrivesc cu Arch Enemy vor fi concentrate pe acest disc solo în viitorul apropiat.

Solista va cânta sub numele de scenă "ALISSA", dorind să păstreze o identitate simplă şi clară. Pregătirile pentru înregistrare au început deja, incluzând construcţia unui studio complet nou. A fost investit timp şi bani în tutoriale de înregistrare, inginerie de sunet, programarea tobelor şi Alissa a învăţat să cânte mai bine la chitară. E drept că va fi folosită o trupă pentru instrumental, dar artista a dorit să aibă o impresie mai clară asupra stilului pe care îl va explora şi să compună mai uşor.

Deja jumătate de album este compus pe parcursul ultimului an şi ne-au fost promise surprize muzicale. Fostul chitarist Nevermore, Jeff Loomis, care s-a alăturat celor de la Arch Enemy în 2014 a avut un aport important pentru acest LP solo. Între timp Arch Enemy se pregăteşte pentru debutul propriului album nou, "Will to Power", care vine pe 8 septembrie.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 20 septembrie 2017

ARCH ENEMY | Jinjer

Loc
Quantic Club
Comentează

Trending