Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Arch Enemy lucrează la un nou album, confirmă un debut în vară sau cel târziu toamnă

Death metaliştii de la Arch Enemy au intrat din nou în studio, lucrând la albumul cu numărul 10 din istoria de 20 de ani a trupei. Ultimul material discografic a fost "War Eternal" şi a debutat în 2014. Noua producţie a fost confirmată de chitaristul principal al trupei pe Twitter.

Publicat

pe

Arch Enemy

E aşteptat un debut în vară cel devreme sau la toamnă cel mai târziu. Între timp Arch Enemy pregăteşte lansarea unui DVD şi Blu-ray numit "As the Stages Burn", o colecţie aniversară de clipuri din concerte. Ea va sosi pe 31 martie şi va include un pachet CD/DVD sau Blu-Ray-CD, dar şi box set-uri speciale pentru fanii din Europa.

Concertele înregistrate sunt cele de la Wacken 2016, unde trupa a făcut un show de zile mari. Şi înregistrarea a fost profesionistă, cu 13 camere şi o regie impecabilă a lui Patric Ullaues. Cât despre noul album, el este un mister total, în afară de spusele lui Jeff Loomis, celălalt chitarist al trupei. Acesta a declarat următoarele:

Probabil că eu voi realiza doar solo-uri pe acest material, pentru că practic Arch Enemy este trupa şi copilul lui Michael Amott (chitarist principal). El este principalul compozitor din trupă. Eu am propus câteva melodii, dar nu ştiu care vor fi acceptate şi care nu. Cu siguranţă voi avea totuşi solo-uri incluse.

Îmi place să fiu în Arch Enemy. Sunt un an fan al trupei, iubesc muzica şi ador să cânt în faţa a mii de oameni cu această trupă. Dar vom vedea ce se întâmplă.

Jeff Loomis face parte şi din trupa Nevermore şi pregăteşte un album solo pentru 2017. Arch Enemy a avut o schimbare majoră cu 3 ani în urmă, legendara solista Angela Gossow anunţându-şi plecarea în 2014. Ea a fost înlocuită de Alissa White-Gluz, fostă membră a trupei de extreme metal canadian The Agonist. Arch Enemy ne-au vizitat ultima oară în 2015 la Romexpo şi pentru prima oară cu noua solistă în 2014, la Turbo Halle.

Au făcut un show incendiar şi în 2012, ultimul cu Angela la Arenele Romane.

Comentează

Trending