Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

John Newman a lansat prima piesă din 2022, "Waiting for a Lifetime" - AUDIO

John Newman a lansat prima piesă din 2022, "Waiting for a Lifetime" fiind un veritabil hit de club, numai bun de dans. Primeşte un videoclip cu versuri, cu imagini de la concertele artistului şi parcă întrezărim şi SAGA Festival pe acolo. Detalii despre planurile artistului avem în articol.

Publicat

pe

Visualizer John Newman Waiting for a Lifetime
Visualizer John Newman Waiting for a Lifetime │ FOTO: John Newman

Cântăreţul britanic în vârstă de 31 de ani a petrecut finalul de an 2021 fără vreun release major, ultima piesă importantă lansată fiind colaborarea cu David Guetta "If You Really Love Me (How Will I Know)". Era de fapt un remake modern pentru piesa lui Whitney Houston. Cu două albume la activ, "Tribute" din 2013 şi "Revolve" din 2015, John Newman a cam stat în afara luminii reflectoarelor după ce a avut probleme de sănătate.

Artistul s-a luptat cu tumori pe creier în 2012 şi 2016, fiind supus la intervenţii chirurgicale în ambele rânduri. Ceva mai prolific a fost fratele său, James Newman, care a reprezentat Marea Britanie la Eurovision 2021, cu piesa "Embers", dar fără a strânge vreun punct. În iulie 2019, în cadrul unui interviu cu BBC, Newman a discutat deschis despre problemele sale mentale şi despre faptul că în 2019 călătorea între concerte într-o dubiţă cu trupa, pentru a rămâne ancorat în realitate şi a nu i se urcă faima la cap.

După o perioadă de tăcere, artistul a discutat cu cei de la NME (interviul e aici) la început de 2022, oferind detalii despre depresia suferită în lockdown şi modul în care s-a reîndrăgostit de muzică. Acest lucru l-a ajutat să îşi revină înaintea lansării noului single, "Waiting for a Lifetime". Cântăreţ, compozitor, producător şi DJ (postură în care l-am văzut de altfel la SAGA Festival), John Newman are la activ colaborări cu Rudimental, Sigala, Calvin Harris şi David Guetta.

În interviul cu NME muzicianul a dezvăluit că abia în lockdown a aflat că e nefericit, după ce a avut ocazia să petreacă timp singur şi să reflecteze. A numit mersul în turnee "alergat şi ascuns", dar şi motivul depresiei sale: cariera nu mergea aşa cum şi-a dorit. Calea revenirii sale a fost bătătorită cu producţia de piese dance pe care le asociază copilăriei şi adolescenţei sale, cum e cazul acestui nou single.

Cel mai mare hit al lui John rămâne în continuare "Love Me Again", lansat în 2013 şi având peste 874 de milioane de vizualizări.

Comentează

Trending