Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

The Rasmus prezintă piesa pentru Eurovision 2022, "Jezebel" - VIDEO

Formaţia finlandeză The Rasmus a lansat pe 17 ianuarie 2022 piesa "Jezebel", pe care a înscris-o în preselecţia pentru Eurovision Song Contest 2022. Va trebui să treacă întâi de etapele de calificare din Finlanda. Noul track se ascultă în articol, unde aflăm ce trebuie să facă grupul pentru a ajunge la Torino.

Publicat

pe

Videoclip The Rasmus Jezebel
Videoclip The Rasmus Jezebel │ FOTO: The Rasmus

"Jezebel" este clasica melodie despre "femeia care te-a rănit şi a plecat" şi combină rock-ul alternativ cu pop-ul catchy. Include şi un solo pe la mijloc, iar vocea lui Lauri a rămas neschimbată la ani buni de la "In The Shadows". Abundenţa de elemente 3D grafice galbene îi conferă o identitate aparte clipului, ca un soi de proiecţie pe un panou ce umple acoperişurile unui oraş futurist.

Acest single a fost compus şi produs alături de colaboratorul Desmond Child, care a mai lucrat cu The Rasmus în trecut. El are în CV şi proiecte alături de KISS şi Aerosmith. Melodia va fi interpretată live pe 26 februarie în cadrul finalei televizate a preselecţiei finlandeze pentru Eurovision 2022. Competiţia se numeşte "Uuden Musiikin Kilpailu" (UMK), iar un juriu, alături de public va alege piesa care va reprezenta Finlanda în concursul european anual.

Iată cum a descris trupa piesa "Jezebel":

"Jezebel" este un omagiu, un tribut pentru femeile puternice ale momentului, care îşi asumă corpurile lor, care îşi cunosc senzualitatea, sexualitatea şi care sunt hotărâte să fie egale.

La începutul lui 2022, formaţia s-a despărţit de chitaristul şi fondatorul Pauli Rantasalmi, care a părăsit grupul. Muzicianul a fost înlocuit de Emilia "Emppu" Suhonen, care a declarat că a primit oferta de a se alătura trupei din toamna trecută. The Rasmus a lansat ultimul album, "Dark Matters" în 2017, virând şi mai mult spre pop. Optimismul şi sunetul vesel al acestui LP este asociat cu faptul că solistul Lauri s-a mutat în însoritul Los Angeles. Combina electropop cu rock electronic.

După victoria celor de la Maneskin la Eurovision 2021, ediţia din 2022 se va ţine la Torino. Finala are loc pe 14 mai. În România ultimul act al Selecției Naționale are loc pe 5 martie, dată la care va fi anunțat numele reprezentantului țării noastre la Eurovision 2022.

Comentează

Trending