Urmărește-ne în Social Media

John Newman - I'm Not Your Man

John Newman a lansat un videoclip filmat în studio pentru noul single ”I'm Not Your Man”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Revolve”.

După 2 ani de la apariția albumului de debut ”Tribute”, John Newman a revenit cu un nou material de studio. Intitulat „Revolve„, cel de-al 2-lea disc din cariera artistului britanic va fi lansat în toamna acestui an, pe 16 octombrie. Pentru noul disc, Newman a lucrat cu Steve Booker, Mike Spencer și marele artist de R&B, soul și funk Charlie Wilson, nominalizat de 9 ori la Premiile Grammy. Materialul include 11 piese în format standard și 14 în versiunea deluxe.

Primul single dezvăluit de pe noul material a fost ”Come And Get It”, acesta fiind prezentat publicului împreună cu un videoclip în regia lui Alex Herron (ce a colaborat și cu Inna, Tinnie Tempah și Professor Green). Continuând promovarea, John Newman a revenit cu videoclipul unei piese noi, intitulate ”I'm Not Your Man”. Melodia poate fi descărcată automat de către toți cei care precomandă albumul „Revolve”.

John Newman - ”Revolve” (copertă album)

John Newman - ”Revolve” (copertă album)

John Newman, la doar 24 de ani, are deja în palmares un album și un single ce s-au plasat pe primul loc în topurile din UK. Discul „Tribute” și hitul „Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5