Urmărește-ne în Social Media

John Newman - Fire In Me

După o luptă cu probleme grave de sănătate, John Newman a revenit în muzică prin piesa "Fire In Me". Noul single primeşte un videoclip plin de energie, cu secvenţe de box şi clubbing. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Artistul premiat cu multiple discuri de platină şi nominalizat la premii BRIT a revenit pe scena muzicală după lupta cu o tumoare pe creier. Nu şi-a pierdut optimismul şi energia, după cum o dovedeşte noua piesă "Fire In Me". Un single extrem de catchy, acest release este gata pentru cluburi, remixuri şi audiţii live la festivalurile primăverii şi verii.

John Newman pregăteşte şi un album nou, iar acesta este primul single de pe noul disc. De producţia sa s-a ocupat Mark Ralph, care a mai creat hituri pentru Alma, Clean Bandit sau Jaxa Jones. Videoclipul este regizat de către Ozzie Pullin şi ne prezintă un protagonist care încearcă să devină un boxer de anvergură. Ziua este în sala de antrenamente, iar seara cântă în club, chiar în faţa celor care îl ironizează la box. E vorba evident chiar de John Newman.

Muzicianul era diagonisticat cu o tumoare pe creier în august 2016, la 4 ani după ce avusese o problemă similară, cu o tumoare canceroasă. Newman a fost mereu deschis cu privire la lupta sa cu afecţiunile care l-au chinuit. Tânărul a promovat diagnosticarea timpurie pentru tratament eficient. John şi-a revenit complet şi este acum gata să îşi promoveze noile piese, de îndată ce va fi lansat LP-ul cel nou.

Ultimul release a fost "Revolve", din 2015, al doilea material discografic al său. În 2016 vedeam ultimul videoclip, "Ole" filmat de Newman în Mexic, dar de atunci artistul a intrat în perioada de pauză din cauza sănătăţii. A avut un concert în România în 2014 cu ocazia festivalului Summer Well. La acea ediţie au urcat pe scenă Placebo şi Bastille.

PUBLICITATE
Comentarii