Urmărește-ne în Social Media

John Newman - Fire In Me

După o luptă cu probleme grave de sănătate, John Newman a revenit în muzică prin piesa "Fire In Me". Noul single primeşte un videoclip plin de energie, cu secvenţe de box şi clubbing. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Artistul premiat cu multiple discuri de platină şi nominalizat la premii BRIT a revenit pe scena muzicală după lupta cu o tumoare pe creier. Nu şi-a pierdut optimismul şi energia, după cum o dovedeşte noua piesă "Fire In Me". Un single extrem de catchy, acest release este gata pentru cluburi, remixuri şi audiţii live la festivalurile primăverii şi verii.

John Newman pregăteşte şi un album nou, iar acesta este primul single de pe noul disc. De producţia sa s-a ocupat Mark Ralph, care a mai creat hituri pentru Alma, Clean Bandit sau Jaxa Jones. Videoclipul este regizat de către Ozzie Pullin şi ne prezintă un protagonist care încearcă să devină un boxer de anvergură. Ziua este în sala de antrenamente, iar seara cântă în club, chiar în faţa celor care îl ironizează la box. E vorba evident chiar de John Newman.

Muzicianul era diagonisticat cu o tumoare pe creier în august 2016, la 4 ani după ce avusese o problemă similară, cu o tumoare canceroasă. Newman a fost mereu deschis cu privire la lupta sa cu afecţiunile care l-au chinuit. Tânărul a promovat diagnosticarea timpurie pentru tratament eficient. John şi-a revenit complet şi este acum gata să îşi promoveze noile piese, de îndată ce va fi lansat LP-ul cel nou.

Ultimul release a fost "Revolve", din 2015, al doilea material discografic al său. În 2016 vedeam ultimul videoclip, "Ole" filmat de Newman în Mexic, dar de atunci artistul a intrat în perioada de pauză din cauza sănătăţii. A avut un concert în România în 2014 cu ocazia festivalului Summer Well. La acea ediţie au urcat pe scenă Placebo şi Bastille.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

John Newman a lansat prima piesă din 2022, "Waiting for a Lifetime" - AUDIO

John Newman a lansat prima piesă din 2022, "Waiting for a Lifetime" fiind un veritabil hit de club, numai bun de dans. Primeşte un videoclip cu versuri, cu imagini de la concertele artistului şi parcă întrezărim şi SAGA Festival pe acolo. Detalii despre planurile artistului avem în articol.

Publicat

pe

Visualizer John Newman Waiting for a Lifetime
Visualizer John Newman Waiting for a Lifetime │ FOTO: John Newman

Cântăreţul britanic în vârstă de 31 de ani a petrecut finalul de an 2021 fără vreun release major, ultima piesă importantă lansată fiind colaborarea cu David Guetta "If You Really Love Me (How Will I Know)". Era de fapt un remake modern pentru piesa lui Whitney Houston. Cu două albume la activ, "Tribute" din 2013 şi "Revolve" din 2015, John Newman a cam stat în afara luminii reflectoarelor după ce a avut probleme de sănătate.

Artistul s-a luptat cu tumori pe creier în 2012 şi 2016, fiind supus la intervenţii chirurgicale în ambele rânduri. Ceva mai prolific a fost fratele său, James Newman, care a reprezentat Marea Britanie la Eurovision 2021, cu piesa "Embers", dar fără a strânge vreun punct. În iulie 2019, în cadrul unui interviu cu BBC, Newman a discutat deschis despre problemele sale mentale şi despre faptul că în 2019 călătorea între concerte într-o dubiţă cu trupa, pentru a rămâne ancorat în realitate şi a nu i se urcă faima la cap.

După o perioadă de tăcere, artistul a discutat cu cei de la NME (interviul e aici) la început de 2022, oferind detalii despre depresia suferită în lockdown şi modul în care s-a reîndrăgostit de muzică. Acest lucru l-a ajutat să îşi revină înaintea lansării noului single, "Waiting for a Lifetime". Cântăreţ, compozitor, producător şi DJ (postură în care l-am văzut de altfel la SAGA Festival), John Newman are la activ colaborări cu Rudimental, Sigala, Calvin Harris şi David Guetta.

În interviul cu NME muzicianul a dezvăluit că abia în lockdown a aflat că e nefericit, după ce a avut ocazia să petreacă timp singur şi să reflecteze. A numit mersul în turnee "alergat şi ascuns", dar şi motivul depresiei sale: cariera nu mergea aşa cum şi-a dorit. Calea revenirii sale a fost bătătorită cu producţia de piese dance pe care le asociază copilăriei şi adolescenţei sale, cum e cazul acestui nou single.

Cel mai mare hit al lui John rămâne în continuare "Love Me Again", lansat în 2013 şi având peste 874 de milioane de vizualizări.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5