Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Antonia a fost invitată la podcastul HappyFish "Aproximativ Discuţii" - VIDEO

Finalul de an ne aduce ultimul episod al podcastului "Aproximativ Discuţii" cu DJ Gojira pe canalul de YouTube HappyFish. Invitatul a fost Antonia, care a discutat pe parcursul a o oră şi jumătate despre relaţia cu Alex Velea, transformarea sa faţă de începutul carierei şi... responsabilitatea faţă de fani.

Publicat

pe

Antonia la podcast HappyFish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira
Antonia la podcast HappyFish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira │ FOTO: HappyFish

Discuţia a început pe tema desenelor animate şi Antonia a vorbit despre copilăria sa din SUA, cu "Ren and Stimpy" pe micul ecran. S-a vorbit inevitabil şi despre banii produşi de Antonia în comparaţie cu cei produşi de Alex Velea. Artista a subliniat că ea produce mai mult pe partea de influencing, în vreme ce partenerul său produce mai mult din muzică. Am aflat din podcast că Antonia a cochetat cu modelling-ul şi fenomenul pageant încă din copilărie, de la 9 ani.

DJ Gojira a insistat mult şi pe titlul de "cea mai frumoasă femeie din România", adjudecat de Antonia în presă câţiva ani la rând. Artista a subliniat totuşi că ar fi preferat să audă mai multe despre coregrafiile sale, despre talentul muzical şi show-urile extravagante puse în scenă. S-a încercat şi un ASMR în timpul podcast-ului, ca un mic tribut pentru cântatul şoptit al Antoniei din piesă "Marabou".

Ce a fost interesant e că gazda şi invitatul au vorbit mai mult despre muzica din afară, decât despre cea de la noi. E vorba despre hipersexualizarea din rap şi R&B, cu exemple precum Chris Brown, Trey Songz, Saweetie, Megan Thee Stallion. Lucrurile au devenit serioase atunci când s-a intrat în zona de responsabilitate a artistului faţă de publicul său. A fost invocat cazul lui DaBaby, dar şi tragedia de la concertul lui Travis Scott, dar fără prea multe detalii.

Spre final când Antonia s-a relaxat, DJ Gojira a "dat din casă", dezvăluind ca şi "cumnata" şi Alex Velea sunt foarte amuzanţi şi buni la roast-uri şi glume. În acelaşi timp poate fi sensibilă şi foarte plină de candoare când vine vorba despre familia sa.

În 2021 Antonia a lansat piesele "Amor" şi "Benny Hana", dar şi "I Think I Love Him", iar artista a interpretat imnul SAGA Festival "Take Me Somewhere", alături de DJ-ul olandez Avalan.

Comentează

Trending