Urmărește-ne în Social Media

Antonia x Rafa Pabon - Ping Pong (Visualizer)

Antonia dă un suflu nou piesei "Ping Pong" și lansează o variantă alături de Rafa Pabon, un artist urban originar din Puerto Rico. Te invităm să asculți colaborarea în articol.

"Ping Pong" a fost compusă de Jihad Rahmouni, Haris Alagic, Cristian Tarcea, Gamuel Sori, versuri de Cristian Tarcea, Gamuel Sori, Haris Alagic, Jihad Rahmouni, Rafa Pabon și produsă de Cristian Tarcea, Loredan Aniculaesei.

"Mă bucur că Ping Pong place atât de multor oameni, că este atât de difuzată, așa că sper că și colaborarea cu Rafa Pabön să fie bine primită", a spus Antonia.

Rafael Enrique Pabón Navedo, cunoscut după numele de scenă Rafa Pabon, este un muzician portorican care s-a remarcat prin single-urile "Pa Mí", "Ta To Gucci", "Mírala", dar și "Sin Aire".

Anul acesta, Antonia a lansat single-ul "Moonlight" cu Kudi, "Bad Girls" cu Sickotoy, INNA și Eva Timush, dar și "Dududum" cu florianrus, o melodie de dragoste care a cucerit inimile publicului, dar și "Late Night Feelings". Totodată, a fost protagonista filmului "Haita de Acțiune", o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

Comentarii