Urmărește-ne în Social Media

ANTONIA - Iubirea mea e cu tupeu

ANTONIA încheie 2023 cu "Iubirea mea e cu tupeu", o piesă despre o relație pasională și o dragoste cu năbădăi. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Alex Cotoi, Nicole Cherry, text Denis Roabeș (The Motans), producție Alex Cotoi. Videoclipul pentru "Iubirea mea e cu tupeu" a fost filmat de Khaled Mokhtar ca director of photography, Jimachez edit and grading.

"Închei 2023 cu o piesă nouă și cu convingerea că în 2024 voi lansa multă muzică și abia aștept să o ascultați", a spus ANTONIA.

După succesul single-ului "Ping Pong" care a luat cu asalt topurile radio din România, ANTONIA a lansat piesa în colaborare cu Rafa Pabön, un artist urban originar din Puerto Rico. Anul acesta, cântăreața a mai lansat single-ul "Moonlight" cu Kudi, "Bad Girls" cu Sickotoy, INNA și Eva Timush, dar și "Dududum" cu florianrus, o melodie de dragoste care a cucerit inimile publicului și "Late Night Feelings".

Totodată, ANTONIA a fost protagonista filmului "Haita de Acțiune", o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca. Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac, și Alex Delea.

Comentarii