Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Comentează

Muzică și film

"Căsătoria", filmul regizat de Bendeac, a primit un trailer - VIDEO

Prima doză de umor din pelicula "Căsătoria" ajunge la public sub forma unui trailer amplu, de două minute și jumătate. Comedia scrisă și regizată de Mihai Bendeac va avea premiera în cinematografe pe 6 decembrie.

Publicat

pe

Bendeac în filmul "Căsătoria"
Bendeac în filmul "Căsătoria"

"Căsătoria" este o comedie ce spune povestea a trei prieteni: Pagubă, Arsenie și Conașu. Cei trei pornesc într-o extraordinară aventură în căutarea victimelor perfecte care să le întrețină cu mulți bani dependența de jocuri de noroc. Când totul pare a merge conform planului, lucrurile o iau razna.

Pe Mihai Bendeac îl vom vedea în rolul lui Pagubă, Liviu Pintileasa va fi Conașu, iar Vlad Drăgulin Arsenie. Din distribuţia filmului mai fac parte Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Serghei Mizil, Andra și Loredan Groza.

"Viața, prieteni dragi, nu e despre a fi pe val, ci despre a face valuri", spune Conașul în primul trailer al peliculei "Căsătoria", creionând astfel trăsăturile de caracter ale personajului.

În trailer-ul de două minute și jumătate al filmului facem cunoștință și cu Pagubă și Arsenie, dar și cu alte personaje, interpretate de nume cunoscute precum Serghei Mizil, Nicole Cherry, Andra și Loredana Groza.

VIDEO: "Căsătoria" - Trailer Oficial

Înainte de premiera filmului, programată pe 6 decembrie, Mihai Bendeac a transmis publicului viziunea sa cu privire la acest proiect.

"Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune sunt urmărite peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte.

Ce am aflat în ultimii 3 ani? Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă. Iar dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt.

Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Restul nu contează", a scris Mihai Bendeac într-un reel publicat pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Muzică și film

Află când apare în cinematografe comedia "Mentorii"

"Mentorii" are toate ingredientele pentru a deveni una dintre cele mai apreciate comedii ale anului viitor: o distribuție cu actori îndrăgiți, dar și cu cele mai urmărite personalități din spațiul public, umor inteligent, comic de situație, personaje bine conturate și cu o chimie extraordinară.

Publicat

pe

Poster "Mentorii"
Poster "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Communication

"Mentorii", primul film produs de Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD Universe, se lansează în cinematografele din toată țara pe 28 februarie 2025.

În rolurile principale îi găsim pe Cătălin Bordea, Loredana, Dorian Popa și Radu Bucălae, cărora li s-au alăturat actori renumiți, creatori de continut, sportivi talentați, oameni de media sau artiști precum MIRA, Doina Teodoru, Adrian Titieni, Mario Fresh, Bogdan Drăcea, Tina Duceac, Cătălin Oprișan, Dan Frînculescu, Mihai Petre, Emil Rengle, Alejandro Fernandez, Raluca Bădulescu, Silviu Mircescu, Joseph Adam, Andrei Bordeianu, Meko Selim (Mekomko). Pe lângă aceștia, producătorii au pregătit și câteva apariții surpriză ale unor personalități din showbiz, ce își vor face simțită prezența pe parcursul filmului.

Află cum poți câștiga invitații VIP la gala de lansare a filmului în cinematografele din România

Producătorii filmului "Mentorii" au pregătit și surprize pentru fanii comediei, care deja s-au reunit în număr extrem de mare pe platformele de social media ale lungmetrajului. Peste 10.000 de fani urmăresc cu interes scenele de tip "behind the scenes" postate pe conturile sociale ale comediei. Cei care se înscriu în concurs pot câștiga invitații VIP la avanpremiera filmului și vor putea savura comedia alături de actorii din film. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe site-ul oficial al filmului și vor intra automat în tragerea la sorți pentru cele 10 invitații duble. Concursul se desfășoară în perioada 15 octombrie - 1 februarie 2025.

"Mentorii" este un film care oglindește, prin umor și ironie, fenomenul pe care îl întâlnim zi de zi pe rețelele sociale și nu numai - acela al "specialiștilor" mereu pregătiți să ne ofere cele mai rapide scurtături pentru a atinge bunăstarea materială, fizică sau spirituală. Comedia își propune să arate spectatorilor întâmplări pe care le-au trăit și ei cel puțin odată în viață.

"Într-o lume în care internetul ne bombardează cu modele de urmat, este esențial să ne amintim că toate răspunsurile de care avem nevoie sunt deja în noi. Din punct de vedere stilistic, am optat pentru gag-uri minuțios gândite, cu pauze bine plasate, menite să accentueze momentele comice și să adauge un ritm natural, aproape muzical, în care tensiunea crește și explodează în hohote de râs. Fiecare scenă este construită cu atenție la detaliu pentru a maximiza impactul comic și pentru a menține publicul captivat pe toată durata filmului. Am râs mult la filmări, râdem la montaj și sper că vom râde împreună și în sălile de cinema, locul în care energia comediei și mesajul filmului se vor îmbina perfect. Ne vedem, deci, din 28 februarie, doar în cinematografe", a declarat Adrian Tapciuc, regizorul filmului.

 

Citește în continuare

Concerte & turnee

Programul și regulile de acces la Unforgettable Festival

Publicat

pe

Harta Unforgettable Festival 2024
Harta Unforgettable Festival 2024 │ FOTO: UNITED MEDIA

Prima ediție Unforgettable Festival se va desfășura la Romexpo între 13 și 15 septembrie 2024. Cu artiști de renume mondial, o producție impresionantă și o varietate de genuri muzicale, festivalul promite să fie o experiență de excepție pentru iubitorii de muzică.

Vineri, 13 septembrie

  • 16:00 – Deschiderea porților
  • 17:15 – The Blessed Voices featuring Laura Bretan, Elena Moșuc, și Montserrat Marti Caballé
  • 18:00 – Celebrating Zamfir: Gheorghe Zamfir, Rodica Anghelescu, Trei Tenori Ieșeni, Daniela Ghiță, Cezar Cazanoi, Sorin Francu și Claudia Iordache
  • 19:45 – Al Bano & Romina Power: O seară plină de romanticism și pasiune italiană
  • 22:00 – Havasi: O experiență muzicală impresionantă cu performanțele sale pianistice
  • 23:00 – After Party

Sâmbătă, 14 septembrie

  • 16:00 – Deschiderea porților
  • 18:30 – Julien Dassin, Chiara di Bari și Daniel Lavoie: Un trio de neuitat
  • 21:00 – Lara Fabian: O voce inconfundabilă care va încânta audiența
  • 22:00 – Garou: Îndrăgit pentru timbrul său unic, va cânta melodiile sale celebre
  • 23:00 – After Party

Duminică, 15 septembrie

  • 16:00 – Deschiderea porților
  • 18:30 – Theo Rose: Un spectacol vibrant de muzică și carismă
  • 19:30 – Gipsy Kings: Ritmuri electrizante de flamenco și rumba
  • 21:15 – Jessie J: Va încheia festivalul cu o performanță plină de energie și hituri cunoscute
  • 23:00 – After Party

În cazul eventualelor precipitații, accesul cu umbrele NU va fi permis, organizatorii recomandând spectatorilor să vină cu pelerine de ploaie.

Accesul la Unforgettable Festival

Accesul la festival se face doar pe la Romexpo Poarta B, cu acces din Bd. Expoziției. Parcarea este limitată, fiind recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun.

Porțile festivalului se deschid zilnic la ora 16:00 și se închid la ora 24:00.

Pe lângă actul de identitate și biletul valid, participanții trebuie să poarte doar obiecte esențiale într-o geantă de dimensiuni mici.  Introducerea în incinta festivalului a substanțelor ilegale, armelor, materialelor inflamabile și obiectelor periculoase este strict interzisă.

Este interzisă introducerea în perimetrul festivalului a următoarelor obiecte: a) Substanțe interzise; b) Alcool; c) Mâncare sau băuturi externe; d) Spray-uri sau produse cosmetice inflamabile; e) Rucsacuri sau genți mai mari de 30 cm x 20 cm x 15 cm; f) Biberoane; g) Artificii sau orice fel de articole pirotehnice; h) Lasere; i) Animale; j) Obiecte care ar putea răni alți participanți; k) Bannere susținute de bețe sau structuri metalice/lemn; l) Cuțite, arme, obiecte contondente; m) Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante); n) Materiale inflamabile sau explozive; o) Umbrele (pelerinele de ploaie sunt recomandate).

Totodată, nu este permis accesul cu instrumente muzicale, materiale publicitare, conținut politic, drone sau sisteme audio.

Metoda de plată: Unforgettable Card

Toate plățile în cadrul festivalului se vor face exclusiv prin Unforgettable Card. Acesta poate fi obținut și încărcat la punctele de Credit Point din incintă, fie cu numerar, fie cu card bancar. Participanții își pot recupera soldul rămas pe card până la data de 15 septembrie 2024, direct de la punctele de Credit Point. Deținătorii de bilete de o zi pot solicita rambursarea doar în ziua evenimentului.

Citește în continuare

Trending