Urmărește-ne în Social Media

ANTONIA - Hasta Luego

2024 doar ce a început, iar ANTONIA aduce atmosfera și buna dispoziție cu cel mai nou hit al ei, "Hasta Luego". Te invităm să urmărești videoclipul muzical.

Piesa "Hasta Luego" a fost scrisă de Luisa Ionela Luca (Minelli), Sophie Simmons, Petre Octavian Ioachim (Achi) și produsă de cel din urmă. Videoclipul melodiei a fost filmat la Teatrul Metropolis, cu participarea magicianului Verdini. Materialul a fost produs de Loops Production, regizat de Ioana Stan și filmat de David Mogan.

"Așa cum am promis, anul acesta voi lansa foarte multă muzică, așa că iată că începem: <<Hasta Luego>> s-a lansat! Enjoy!", a declarat ANTONIA.

După succesul single-ului "Ping Pong", care a luat cu asalt topurile radio din România, ANTONIA a lansat piesa în colaborare cu Rafa Pabön, un artist urban din Puerto Rico. Anul trecut, cântăreața a mai lansat single-ul "Moonlight" cu Kudi, "Bad Girls" cu Sickotoy, INNA și Eva Timush, dar și "Dududum" cu florianrus, o melodie de dragoste care a cucerit inimile publicului și "Late Night Feelings".

Totodată, ANTONIA a fost protagonista filmului "Haita de Acțiune", o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca. Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac, și Alex Delea.

Comentarii