Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan

Emisiunea "Te Cunosc de Undeva!" revine la Antena 1 pe 6 februarie. Cel de-al 16-lea sezon va avea concurenţi "foarte, foarte buni", "oameni cu experienţa transforming show-ului", juriul exprimându-și entuziasmul de a da startul anului 2021 din platoul emisiunii, unde divertismentul se îmbină cu voci bune, frumuseţe și umor.

Publicat

pe

Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16
Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16 │ FOTO: Antena 1

După mai puțin de două luni de la încheierea sezonului 15, populara emisiune "Te Cunosc de Undeva!" se întoarce pe micile ecrane. Începând cu 6 februarie, noi concurenți intră în scenă, sezonul al 16-lea promițând publicului o ridicare de ștachetă. Show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

"Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!", a declarat Andreea Bălan pentru Antena 1.

Juriul celui de-al 16-lea sezon "Te Cunosc de Undeva!" va rămâne neschimbat, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan vor oferi în continuare puncte participanților. În acest sezon vor fi trei perechi de artiști, alți cinci concurenți urmând să performeze singuri.

Ce vedete participă la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16:

  • Radu Ștefan Bănică
  • Emilia Popescu
  • Mirela Vaida
  • Pepe
  • Cristina Vasiu
  • Adriana Trandafir & Romică Țociu
  • Liviu Vârciu & Raluka
  • Andrei Ștefănescu & Ana Baniciu

Un concurent neașteptat al sezonului 16 "Te Cunosc de Undeva!" este fiul lui Ștefan Bănică, Radu. Va fi pentru prima oară când tânărul student la actorie va participa la un astfel de show de televiziune, după mai multe apariții în emisiuni ca "Chefi la Cuţite" și "Acasă de Crăciun".

"Oportunitatea asta pot să spun că a venit la fix, pentru că de abia terminasem cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am spus că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea, mi-a plăcut foarte mult și am zis: <<Why not?>>", a declarat Radu Ștefan într-un interviu pentru Observator.

PROMO: "Te Cunosc de Undeva!" - Sezonul 16

Sezonul anterior al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!" a fost câștigat de Ami. Artista a imitat-o în finală pe Britney Spears, după o serie întreagă de transformări inedite, ce i-au oferit ocazia de a cânta ca Jennifer Lopez și Dua Lipa (câștigătoare), dar și ca Mădălina Manole, Ștefan Bănică, Misha Miller, Lara Fabian (câștigătoare), Tones and I (câștigătoare), Nicole Scherzinger (câștigătoare) și Cleopatra Stratan.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

Show-ul transformărilor totale şi, în același timp, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară.

Publicat

pe

Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au răspuns afirmativ spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

"Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!", a declarat Andreea Bălan.

Mihai Petre a completat:

"Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!"

Ozana Barabancea a spus:

"Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!"

Cristi Iacob a dezvăluit:

"Cum să nu fii bucuros, fericit, inspirat, când faci parte dintr-o poveste iubită, așteptată și urmărită de milioane de oameni? E o senzație pe care o doresc tuturor. Cred că secretele longevității acestui proiect sunt seriozitatea abordării lui, atenția vie pe care o au realizatorii în ceea ce privește cerințele marelui public, dar şi imaginația tuturor departamentelor. Și multă, multă dragoste!”

Aurelian Temișan a conchis:

"Bucurie e puţin spus când e vorba de <<Te cunosc de undeva!>>. E o satisfacţie imensă să primesc acel telefon care mă anunţă că ne pregătim pentru următorul sezon! Faptul că acest show a ajuns la sezonul 20 se datorează unei munci extraordinare şi unei dorinţe imense de a face lucruri spectaculoase! Iubesc acest show şi, dacă ar fi după mine, ne-am revedea şi în sezonul 99."

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending