Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

Show-ul transformărilor totale şi, în același timp, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară.

Publicat

pe

Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au răspuns afirmativ spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

"Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!", a declarat Andreea Bălan.

Mihai Petre a completat:

"Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!"

Ozana Barabancea a spus:

"Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!"

Cristi Iacob a dezvăluit:

"Cum să nu fii bucuros, fericit, inspirat, când faci parte dintr-o poveste iubită, așteptată și urmărită de milioane de oameni? E o senzație pe care o doresc tuturor. Cred că secretele longevității acestui proiect sunt seriozitatea abordării lui, atenția vie pe care o au realizatorii în ceea ce privește cerințele marelui public, dar şi imaginația tuturor departamentelor. Și multă, multă dragoste!”

Aurelian Temișan a conchis:

"Bucurie e puţin spus când e vorba de <<Te cunosc de undeva!>>. E o satisfacţie imensă să primesc acel telefon care mă anunţă că ne pregătim pentru următorul sezon! Faptul că acest show a ajuns la sezonul 20 se datorează unei munci extraordinare şi unei dorinţe imense de a face lucruri spectaculoase! Iubesc acest show şi, dacă ar fi după mine, ne-am revedea şi în sezonul 99."

Concerte & turnee

"Povestea sufletului meu", sau "cel mai bun show din România" în viziunea Andreei Bălan

Pe 16 octombrie, Andreea Bălan a susținut la Sala Palatului show-ul "Povestea sufletului meu", cel mai mare concert al artistei de până acum. La evenimentul sold out au participat invitați speciali precum JO, Aurelian Temișan, MIRA, Iuliana Beregoi și Liviu Teodorescu.

Publicat

pe

Andreea Bălan la Sala Palatului
Andreea Bălan la Sala Palatului

Concertul construit ca un musical plin de emoție a reușit să aducă împreună mii de fani într-o seară de neuitat. Show-ul spectaculos  a dezvăluit prin muzică, dans, costumații inedite și imagini emoționante cele mai importante etape din viața artistei.

Evenimentul de la Sala Palatului a fost construit din 9 capitole prezentate cronologic. Show-ul a debutat cu un moment live susținut de două tinere talente, Sabrina și Antonia, care s-au pus în pielea fetițelor Andre și au interpretat cele mai iubite hituri ale renumitei trupe.

"Povestea sufletului meu" a inclus o producție multimedia impresionantă, însoțită de efecte vizuale și coregrafii, cu peste 200 de costume special croite și zeci de dansatori.

Andreea Bălan la Sala Palatului (concert "Povestea sufletului meu")

Andreea Bălan la Sala Palatului (concert "Povestea sufletului meu")

Publicul a fost purtat prin călătoria sufletească a Andreei, dezvăluind fiecare moment esențial al vieții artistei, de la hiturile care au consacrat-o începând cu anul 2002, până la cele mai recente piese, într-o atmosferă plină de energie și emoție.

Andreea Bălan: "Acum cu adevărat simt că am cel mai bun show din România"

"Sunt foarte fericită că mi-am îndeplinit cel mai mare vis din cariera mea. Odată cu acest concert mi-am povestit viața, mi-am deschis sufletul în cel mai vulnerabil mod publicului și mi-am găsit vindecarea și liniștea sufletească. Acum cu adevărat simt că am cel mai bun show din România", mărturisește artista.

Andreea Bălan și Petrișor la Sala Palatului

Andreea Bălan la Sala Palatului

Momentele speciale nu au lipsit, iar printre invitații artistei s-au numărat și JO, Aurelian Temișan, MIRA, Iuliana Beregoi, Liviu Teodorescu și Săndel Bălan, alături de care Andreea a cântat cele mai iubite melodii.

Odată cu acest spectacol complet, Andreea Bălan a cântat în premieră piese precum  "O lume minunată", "Copilărie", "O viață și un minut", "SuperÎndrăgostiți (Remix)", "Ploaie de vară", "Acum", "Băieți cu inima în blugi (feat What's UP)", "Cu inima ta", "SuperÎndragostiți", dar și piese ajunse hituri precum "Te joci cu mine", "Liberă din nou", "Prinde-mă, Aprinde-mă", "Trippin", "Like a bunny", "Ooops Eroare", "Aparențe", "Evadez", "Iubi/Paradis", "Baila/Zizi", "Baby get up and dance".

Cu o carieră de peste două decenii, Andreea Bălan este una dintre cele mai versatile artiste din România. Recunoscută pentru hiturile sale care au influențat generații, cât și pentru prezența sa vibrantă pe scenă, Andreea continuă să fie reprezentativă în industria muzicală românească. De la începuturile sale în trupa Andre, până la cariera solo de succes, Andreea a rămas un nume de referință în muzica pop din România.

Pentru artistă, anul viitor va începe în mare forță cu un turneu ce va reda show-ul "Povestea sufletului meu", susținut luna aceasta la Sala Palatului.

Citește în continuare

Albume noi

Andreea Bălan lansează albumul "O lume minunată", un omagiu adus copilăriei

Înaintea concertului "Povestea sufletului meu" de la Sala Palatului, Andreea Bălan lansează un nou material de studio. Albumul se numește "O lume minunată" și include hituri ca "Te joci cu mine" și "Liberă din nou".

Publicat

pe

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Albumul "O lume minunată" reprezintă un omagiu adus copilăriei, aducând în prim-plan bucuria, inocența și energia vibrantă care ne însoțesc încă din primii ani de viață. Artista va cânta piesele de pe album în cadrul concertului de la Sala Palatului, unde publicul va fi prezent la o poveste despre viață și dragoste, putere și supraviețuire, vindecare și iertare.

Ce piese include albumul "O lume minunată"

"O lume minunată" este o colecție de piese care reînvie emoții nostalgice, dar totodată reinterpretează într-o manieră modernă teme universale despre iubire, familie și bucuria de a trăi. Albumul cuprinde un mix de piese ritmate și balade emoționante, care reflectă atât maturitatea artistică a Andreei, cât și legătura specială pe care o are cu publicul său de toate vârstele.

Pe album se regăsesc piese precum "O lume minunată", "Copilărie", "O viață și un minut", "SuperÎndrăgostiți (Remix)", "Ploaie de vară", "Acum", "Băieți cu inima în blugi (feat What's UP)", "Cu inima ta", "SuperÎndragostiți", dar și piese ajunse hituri precum "Te joci cu mine", "Liberă din nou", "Prinde-mă, Aprinde-mă", "Trippin", "Like a bunny", "Ooops Eroare", "Aparențe", "Evadez", "Iubi/Paradis", "Baila/Zizi", "Baby get up and dance". Discul este disponibil pe toate platformele digitale și lansat sub egida Cat Music.

Cu o carieră de peste două decenii, Andreea Bălan este una dintre cele mai versatile artiste din România. Recunoscută pentru hiturile sale care au influențat generații, cât și pentru prezența sa vibrantă pe scenă, Andreea continuă să fie reprezentativă în industria muzicală românească. De la începuturile sale în trupa Andre, până la cariera solo de succes, Andreea a rămas un nume de referință în muzica pop din România.

Citește în continuare

Muzică și film

Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez joacă în comedia "Mentorii"

Filmul "Mentorii" își mărește distribuția. Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor intra în pielea unor personaje efervescente despre care poți afla mai multe în articol.

Publicat

pe

Mihai Petre joacă în comedia "Mentorii"
Mihai Petre joacă în comedia "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker

Fiecare nume din distribuție a fost atent selectat, iar rolul atribuit a fost ales pentru a pune în valoare calitățile fiecăruia dintre ei. Aceștia vor apărea în ipostaze inedite care vor stârni cu siguranță râsete în sălile de cinema.

Doina Teodoru este o actriță extrem de îndrăgită, care a cucerit inimile publicului cu rolurile jucate atât în filme, cât și în teatru. A devenit și mai cunoscută datorită aparițiilor în seriale de televiziune și în urma prestațiilor din cadrul emisiunilor de divertisment. Doina Teodoru va juca rolul Cristinei, fata care îl va ajuta pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea în drumul lui spre redescoperire. Mihai Petre își va demonstra șarmul într-o apariție inedită și neașteptată pentru spectatori, Bogdan Drăcea va cuceri publicul cu energia și umorul său, iar Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor avea roluri surpriză care vor condimenta cu mult umor povestea filmului. Noii anunțați se alătură celorlalte nume deja dezvăluite ca parte a distribuției: Loredana Groza, Cătălin Bordea, Dorian Popa și Radu Bucălae.

UNTOLD Universe, producătorii comediei "Mentorii", au pregătit surprize și pentru fanii festivalului de muzică de la Cluj. Astfel, în perioada 8-11 august, petrecăreții sunt așteptați la standul filmului, aflat în perimetrul UNTOLD, unde au șansa să își arate calitățile actoricești. Ei se pot înscrie astfel la casting și au șansa de a apărea în comedia care va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Citește în continuare

Trending