Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cel de-al șaptelea sezon "Black Mirror" apare în 2025

Netflix a dezvăluit că sezonul șapte din "Black Mirror", unul dintre cele mai populare seriale din colecția sa, va debuta în 2025. Găsești în articol mai multe detalii despre noile episoade.

Publicat

pe

Logo Black Mirror
Logo Black Mirror │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Viitorul sezon din "Black Mirror" va cuprinde șase episoade, iar producția pentru ele a început deja. Cea de-a șaptea parte a antologiei distopice SF va include o continuare a episodului din sezonul patru, inspirat de Star Trek, "USS Callister". Avându-l pe Jesse Plemons în rolul programatorului Robert Daly, episodul s-a concentrat pe crearea unei realități virtuale în care Daly devenea căpitanul Kirk și conducea un echipaj bazat pe colegii săi din viața reală.

Nu au fost împărtășite mai multe detalii despre episodul-continuare, cu excepția faptului că "problemele abia încep" pentru echipajul USS Callister.

Charlie Brooker, creatorul "Black Mirror", se întoarce pentru cel de-al șaptelea sezon și va fi producător executiv alături de Annabel Jones și Jessica Rhoades.

Cel de-al șaselea sezon al serialului a avut premiera vara trecută, prezentând un prim episod viral despre deepfakes și inteligența artificială. Distribuția a cuprins nume cunoscute precum Aaron Paul, Salma Hayek, Josh Harnett, Kate Mara, Ben Barnes.

Trending