Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Ștefan Bănică te invită la "Acasă de Crăciun", un show special ce poate fi urmărit chiar în seara de Crăciun

Ștefan Bănică a pregătit o emisiune de neratat pentru iubitorii spectacolelor de Crăciun. Artistul invită publicul în fața televizoarelor pentru a se bucura de momente pline de emoție, bucurie, magie și invitați speciali. Găsești mai multe în articol.
Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019

Concertul de Crăciun Ștefan Bănică de pe 15 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

De mai bine de 18 ani, Ștefan Bănică a devenit un reprezentant al concertelor de Crăciun. Show-urile sale de la Sala Palatului au fost mereu sold-out și au bucurat o mulțime de fani cu melodiile, invitații și decorurile deosebite. Anul acesta, artistul îi invită pe ascultători pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepție, însă diferit de anii trecuți. Ștefan Bănică a pregătit o emisiune specială, intitulată "Acasă de Crăciun" și va putea fi urmărită chiar în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 23:45, pe Antena 1.

"Până acum, în decembrie ne bucuram împreună de concertele de Crăciun de la Sala Palatului. Anul ăsta nu putem să ne mai întâlnim față-n față. Și atunci, am păstrat starea de spirit a concertului și am transpus-o în show-ul <<Acasă de Crăciun>>, pentru a mă întâlni cu voi, măcar de la distanță! Crăciunul nu se amână niciodată! Tradiția continuă! Așa că pe 25 decembrie vă invit ACASĂ DE CRĂCIUN, la Antena 1, ora 23:45, să petrecem împreună o seară plină de emoție, bucurie și magie!", a scris Ștefan Bănică pe contul de Facebook.

"Acasă de Crăciun" va fi un show în care se povestește, se râde, se cântă, vin colindători, apar invitați-surpriză și se ascultă duete memorabile ale unor artiști excepționali. Mai mult, Ștefan va cânta pentru prima oară alături de soția sa, Lavinia Pârva. Un alt invitat special al emisiunii este fiul muzicianului, Radu Ștefan. Tot în cadrul show-ului, cei de acasă pot asculta și noul single lansat Ștefan Bănică, "Crăciunul, vine Crăciunul".

VIDEO: Promo emisiune "Acasă de Crăciun"

În altă ordine de idei, Ștefan Bănică a mai adus recent bucurie în suflete telespectatorilor. Împreună cu Andrada Precup, finalista sa din cadrul show-ului X Factor 2020, au creat momente memorabile, pline de emoție și sensibilitate. Ca atare, Andrada a fost marea câștigătoare a emisiunii.

Citește mai multe despre LaviniaRadu Ștefan BănicăȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ioana Ignat şi surorile sale, Mădălina şi Maria au lansat un album de colinde - AUDIO

Ioana Ignat, una dintre vocile speciale ale României ne prezintă un album de colinde, realizat în colaborare cu surorile sale,...

Închide