Urmărește-ne în Social Media

Andreea Bălan - Acum

Andreea Bălan a lansat "Acum", o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei. Videoclip disponibil în articol.

Piesa "Acum" a fost compusă de Liviu Teodorescu alături de Shift, Loredana Cavasdan și Gabriel-Iulian Dragomir. "Acum e-acum acum e-acum/ Asta-i momentul cel mai bun/ Știam că știi că într-o zi/ Noi o să ne iubim oricum" sunt versurile prin care Andreea Bălan se transpune în pielea femeii îndrăgostite care se lasă pradă beatitudinii iubirii.

"Mă bucur mult că lansez acum această piesă, în prag de vară când pasiunea și flirtul sunt ingredientele perfecte pentru o seară romantică. <<Acum>> este și numele single-ului, încărcat cu multă energie feminină, care dezvăluie o poveste de iubire pătimașă. Sper să vă regăsiți în această piesă și să o ascultați cu plăcere", a declarat Andreea Bălan.

Cunoscută pentru spectacole precum "Lecția de dans", "Bunny Show" și "Fantezia Show", Andreea Bălan este artista care oferă publicului una dintre cele mai speciale experiențe vizuale, grație coregrafiilor inedite și a poveștilor conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase.

De-a lungul timpului, cântăreața a lansat zeci de piese, printre care "Uită-mă", single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul "Soare după nori", un material despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale. Recent, Andreea Bălan a lansat "Dor de casă", o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi.

Comentarii

Concerte & turnee

Andreea Bălan susține concertul "Povestea sufletului meu" la Sala Palatului

Menit să dezvăluie prin muzică experiențele sufletești ale artistei, "Povestea sufletului meu" este gândit ca un musical, ce dezvăluie publicului laturile Andreei - copilul, femeia și mama. Găsești în articol mai multe detalii despre eveniment.

Publicat

pe

Promo concert Andreea Bălan la Sala Palatului
Promo concert Andreea Bălan la Sala Palatului │ FOTO: captură YouTube / Andreea Balan

Andreea Bălan pregătește un show inedit, iar pe 16 octombrie urcă pe scena Sălii Palatului cu "Povestea sufletului meu", un spectacol unic, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare.

Printre invitații Andreei se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Iuliana Beregoi, MIRA, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică.

"Vă aștept cu sufletul și brațele deschise să fiți alături de mine la primul meu concert de la Sala Palatului. Vreau să împart cu voi o poveste nespusă până acum: <<Povestea sufletului meu>>. Fără filtre, fără secrete și fără măști. Vă sunt recunoscătoare și mă aplec în fața voastră fiindcă, datorită vouă și lui Dumnezeu, sunt Andreea Bălan. Vă iubesc și vă aștept să cântăm împreună, să dansăm, să împărțim fericire, bucurie și multă emoție, pe 16 octombrie, la Sala Palatului", a transmis Andreea.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care "Uită-mă", single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul "Soare după nori", un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta", "Dor de casă", o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, "Acum", "Băieți cu inima în blugi" și "Superîndrăgostiți".

Prețuri bilete concert Andreea Bălan la Sala Palatului

  • Biletele pentru concertul Andreea Bălan - Povestea sufletului meu sunt disponibile online, la prețuri cuprinse între 79 lei și 249 lei.
Citește în continuare