Urmărește-ne în Social Media

Andreea Bălan - Acum

Andreea Bălan a lansat "Acum", o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei. Videoclip disponibil în articol.

Piesa "Acum" a fost compusă de Liviu Teodorescu alături de Shift, Loredana Cavasdan și Gabriel-Iulian Dragomir. "Acum e-acum acum e-acum/ Asta-i momentul cel mai bun/ Știam că știi că într-o zi/ Noi o să ne iubim oricum" sunt versurile prin care Andreea Bălan se transpune în pielea femeii îndrăgostite care se lasă pradă beatitudinii iubirii.

"Mă bucur mult că lansez acum această piesă, în prag de vară când pasiunea și flirtul sunt ingredientele perfecte pentru o seară romantică. <<Acum>> este și numele single-ului, încărcat cu multă energie feminină, care dezvăluie o poveste de iubire pătimașă. Sper să vă regăsiți în această piesă și să o ascultați cu plăcere", a declarat Andreea Bălan.

Cunoscută pentru spectacole precum "Lecția de dans", "Bunny Show" și "Fantezia Show", Andreea Bălan este artista care oferă publicului una dintre cele mai speciale experiențe vizuale, grație coregrafiilor inedite și a poveștilor conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase.

De-a lungul timpului, cântăreața a lansat zeci de piese, printre care "Uită-mă", single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul "Soare după nori", un material despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale. Recent, Andreea Bălan a lansat "Dor de casă", o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi.

PUBLICITATE
Comentarii