Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Radu Ștefan Bănică a acceptat provocarea de a participa la cel de-al 16-lea sezon al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!". Alături de el, vor urca pe scenă și Emilia Popescu, Pepe și Mirela Vaida. Lista completă a vedetelor care se vor transforma în cadrul emisiunii a fost dezvăluită, filmările pentru noul sezon sunt deja în plină desfășurare.

Publicat

pe

Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019
Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După un precedent sezon câștigat de Ami, longeviva emisiune "Te Cunosc de Undeva!" continuă la Antena 1 cu un nou sezon, cel de-al 16-lea. Show-ul va fi însuflețit în 2021 de o prezență neașteptată, Radu Ștefan Bănică numărându-se printre participanți. Tânărul student la UNATC se va acomoda și mai bine cu lumea televiziunii și a divertismentului, după ce, în ultimele luni, a participat, alături de tatăl său, la diferite show-uri tv și evenimente muzicale. În decembrie 2019, a urcat pe scena de la Sala Palatului și a cântat live pentru prima oară, alături de Ștefan Bănică, apoi a gătit împreună cu tatăl său în cadrul emisiunii "Chefi la Cuţite". Anul pandemic 2020 a determinat o schimbare în programul tradițional al concertelor de Crăciun, însă show-ul a fost mutat la TV, Radu Ștefan acompaniindu-l din nou pe tatăl lui, în cadrul emisiunii "Acasă de Crăciun".

Filmările pentru sezonul 16 "Te Cunosc de Undeva!" au început deja, Radu Ștefan mărturisind că prezența în acest show îl ajută să se dezvolte din punct de vedere artistic.

Radu Ștefan Bănică: "Mă bucur că mă descurc bine și că am niște colegi extraordinari în acest show"

"Show-ul "Te Cunosc de Undeva!" este o experienţă artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum. În această emisiune sunt pus în multe ipostaze în care nu m-aş fi gândit vreodată că voi fi.

Mă bucur că mă descurc bine și că am niște colegi extraordinari în acest show. Iar în Emilia Popescu, pe care o cunosc de când eram mic, găsesc un adevărat sprijin, mă ajută cu sfaturi, la fel cum face și în piesa de teatru "Totul în grădină", în care jucăm la Teatrul de Comedie, în regia domnului Victor Ioan Frunză", a declarat Radu Ștefan pentru Antena 1.

Fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit și o primă poză de la filmările emisiunii, anunțând că debutul viitorului sezon se apropie.

Radu Ștefan la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16

Juriul sezonului al 16-lea "Te Cunosc de Undeva!" va rămâne neschimbat, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan vor oferi în continuare puncte participanților. În acest sezon vor fi trei perechi de artiști, alți cinci concurenți urmând să performeze singuri.

Ce vedete participă la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16:

  • Radu Ștefan Bănică
  • Emilia Popescu
  • Mirela Vaida
  • Pepe
  • Cristina Vasiu
  • Adriana Trandafir & Romică Țociu
  • Liviu Vârciu & Raluka
  • Andrei Ștefănescu & Ana Baniciu

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!" va debuta la Antena 1 în primăvara anului 2021. Data oficială a difuzării primului show al acestui sezon va fi anunțată în curând.

PUBLICITATE
Comentează

Trending