Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Jennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Jennifer Lopez a susținut un moment emoționant în cadrul ceremoniei de învestire a lui Joe Biden. Artista a adus lacrimi de bucurie și mândrie în ochii multor latino-americani cu mesajul său în spaniolă, strecurat în cele câteva minute ale prestației sale de la Capitoliu.
Jennifer Lopez la învestirea lui Joe Biden

Jennifer Lopez la învestirea lui Joe Biden │ FOTO: Captură YouTube

Miercuri seară, Jennifer Lopez a pășit cu mândrie pe treptele Capitoliului, artista având pregătit un moment special pentru învestirea celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite, Joe Biden. Artista a interpetat un medley, intercalând fragmente din două piese cu încărcătură patriotică: "America the Beautiful" și o versiune mai caldă a piesei folk de protest "This Land Is Your Land", a lui Woody Guthrie.

Jennifer Lopez a folosit prilejul învestirii lui Joe Biden pentru a transmite un mesaj de unitate. Spre finalul prestației sale, artista a rostit o frază cheie din Pledge of Allegiance, alegând să spună aceste cuvinte în limba spaniolă, tocmai pentru a sublinia mesajul său. La final, a strecurat și titlul unuia dintre cele mai cunoscute hituri ale ei, "Let’s get loud!".

"Una nación, bajo Dios, indivisible, con libertad y justicia para todos. Let’s get loud!", a spus J.Lo, în traducere: "O singură națiune sub protecția lui Dumnezeu, indivizibilă, cu libertate și justiție pentru toți.  Să ne facem auziți!"

VIDEO: Jennifer Lopez la învestirea lui Joe Biden

Acest mesaj a mers la inimile fanilor latino-americani ai artistei, care și-au manifestat aprecierea la scurtă vreme pe Twitter.

"J.Lo, în calitate de femeie cu rădăcini latine, am plâns atunci când ai cântat în spaniolă. Îți mulțumesc", a scris una dintre fanele artistei.

https://twitter.com/ItsChaosB_Kind/status/1351958313378918400

Nu este pentru prima oară când Jennifer Lopez aduce un omagiu culturii latino. Și în cadrul prestației sale de la Super Bowl a fost inserat un mesaj, la momentul respectiv J.Lo criticând administrația Trump.

La ceremonia de învestire a lui Joe Biden a cântat și Lady Gaga, artista fiind o susținătoare vocală a acestuia pe parcursul întregii lui campanii. Gaga a interpretat imnul Statelor Unite, la finalul prestației sale schiţând din buze cuvintele "I love you" către fostul preşedinte Barack Obama. Artista și-a arătat calitățile vocale, ce nu au fost deloc știrbite de greutatea momentului.

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat în spital, infectat cu COVID-19

Toni Grecu se află la Institutul "Matei Balș", după ce a contractat noul coronavirus. Realizatorul TV a fost spitalizat la...

Închide