Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat în spital, infectat cu COVID-19

Toni Grecu se află la Institutul "Matei Balș", după ce a contractat noul coronavirus. Realizatorul TV a fost spitalizat la câteva zile după ce au apărut primele simptome. Mai multe detalii în articol.
Toni Grecu în emisiunea

Toni Grecu în emisiunea "Oameni de colecție" de la Digi FM │ FOTO: captură YouTube / Digi FM

Toni Grecu a dezvoltat o formă mai gravă de COVID-19 și a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase din capitală. În urma îngrijirilor medicale, starea de sănătate a prezentatorului se ameliorează treptat. Potrivit Gândul.ro, Toni Grecu ar putea fi externat în zilele următoare.

În 1981, Toni Grecu împreună cu Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin înființau grupul umoristic Divertis, ce avea să joace un rol important în televiziunea din România. Toni Grecu a susținut cu Divertis mai multe turnee prin țară, în cadrul Cenaclului Flacăra. Succesul grupului a continuat și în anii '90, debutând pe micul ecran în martie 1990 la TVR. Din 1999 Divertis a ajuns la PRO TV, apoi la Antena 1 cu Toni Grecu prezentator și scenarist.

În 2010, Toni Grecu a primit Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, "pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

În aceste momente toate marile televiziuni transmit ceremonia de investire a lui Joe Biden, al 46-lea preşedinte al Statelor Unite....

Închide