Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat în spital, infectat cu COVID-19

Toni Grecu se află la Institutul "Matei Balș", după ce a contractat noul coronavirus. Realizatorul TV a fost spitalizat la câteva zile după ce au apărut primele simptome. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Toni Grecu în emisiunea "Oameni de colecție" de la Digi FM
Toni Grecu în emisiunea "Oameni de colecție" de la Digi FM │ FOTO: captură YouTube / Digi FM

Toni Grecu a dezvoltat o formă mai gravă de COVID-19 și a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase din capitală. În urma îngrijirilor medicale, starea de sănătate a prezentatorului se ameliorează treptat. Potrivit Gândul.ro, Toni Grecu ar putea fi externat în zilele următoare.

În 1981, Toni Grecu împreună cu Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin înființau grupul umoristic Divertis, ce avea să joace un rol important în televiziunea din România. Toni Grecu a susținut cu Divertis mai multe turnee prin țară, în cadrul Cenaclului Flacăra. Succesul grupului a continuat și în anii '90, debutând pe micul ecran în martie 1990 la TVR. Din 1999 Divertis a ajuns la PRO TV, apoi la Antena 1 cu Toni Grecu prezentator și scenarist.

În 2010, Toni Grecu a primit Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, "pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc".

Comentează

Trending