Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Michael Bolton a fost operat de tumoare pe creier; Ia o pauză de la concerte

Michael Bolton a transmis fanilor la început de an că a trecut prin momente grele la final de an 2023, când a suferit o intervenție chirurgicală complexă. A fost diagnosticat cu tumoare la creier, înlăturată prin intermediul unei operații.

Publicat

pe

Michael Bolton in concert la Sala Palatului pe 16 mai 2013
Michael Bolton in concert la Sala Palatului pe 16 mai 2013

Muzicianul și-a anunțat fanii, vineri, pe 5 ianuarie cu privire la starea sa de sănătate, menționând și că va lua o pauză de la turnee, pentru a se axa pe recuperare. În vârstă de 70 de ani, muzicianul se recuperează acasă alături de familie și prieteni după operația pe creier. Câștigătorul de premii Grammy a menționat și că în următoarele câteva luni își va dedica timpul recuperării și va lua o pauză de la concerte live.

Astfel, toate show-urile sale din prima parte a lui 2024 au fost amânate. În 2023 muzicianul ne-a oferit LP-ul "Spark of Light", care a inclus single-ul mișcător "Beautiful World". După decenii în industria muzicală, Bolton și-a găsit în sfârșit bucuria în viața de familie, fiind tata a 3 fiice și bunic pentru 6 nepoți.

A recunoscut și că s-a luat prea mult în serios la începutul carierei. Știm și că Michael Bolton are umor, deoarece a apărut în nenumărate parodii și sketch-uri online, de la Saturday Night Live la alte show-uri de umor. Teoretic Michael Bolton avea programat în februarie începutul unui turneu internațional, cu opriri pe tot globul.

Artistul a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel global și a avut 9 single-uri pe locul întâi în topuri și albume în top 10. În iulie 2023 a lansat "Spark of Light", o compilație de muzică originală (14 piese) pe care le-a compus în aproape 15 ani. Pe lângă cariera muzicală, a fost și concurent în cadrul show-ului "The Masked Singer", în anii 2021 și 2023.

Pe numele său real Michael Bolotin, muzicianul a abordat la început de carieră genuri precum hard rock şi heavy metal, asta până în anii 1980. A fost solist la trupa Blackjack, dar a fost făcut mare de balade pop rock. Marile sale hituri sunt "How Am I Supposed to Live Without You", "To Love Somebody", "When a Man Loves a Woman" şi "This is the Time".

Comentează

Trending