Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp

Considerată una dintre cele mai puternice categorii de ceilalți jurați, echipa lui Ștefan a creat un adevărat spectacol în seara de vineri, 27 noiembrie. Află cine a mers mai departe.

Publicat

pe

Echipa Ștefan Bănică în bootcamp-ul de la X Factor 2020
Echipa Ștefan Bănică în bootcamp-ul de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Ștefan Bănică antrenează concurentele cu vârsta sub 24 de ani. Cele 10 tinere s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Ștefan a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Nouă concurente au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce Marina Vlad a fost aleasă de Ștefan de pe lista de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 27 noiembrie:

Andreea Dobre

Dacă în cadrul audițiilor, Andreea a ales o piesă reggae, în bootcamp, concurenta a vrut să demonstreze că poate mai mult. Astfel, tânăra a interpretat piesa celor de la Aerosmith, "Cryin". Andreea a primit cuvinte de laudă din partea juraților Delia, Florin Ristei și Loredana.

"Da, da, da! Cam asta înseamnă să deschizi o seară de bootcamp. Piesa la fix pentru vocea ta. Numai de bine, bravo!, a comentat Florin Ristei.

Spre surprinderea colegilor săi, deși Ștefan Bănică avea trei scaune libere, acesta NU i-a oferit un scaun Andreei. Juratul a explicat că Andreea nu ținuse cont de sfaturile pe care i le dăduse la repetiții și tocmai de aceea nu a considerat că poate merge mai departe alături de ea.

Marina Vlad

Tânăra în vârstă de 22 de ani a primit trei DA din partea juraților în audiții și a fost aleasă de Ștefan Bănică de pe lista de așteptare pentru a participa în bootcamp. Cu o ținută feminină și elegantă, Marina a completat prezența scenică cu o interpretare la fel de suavă. Concurenta a interpretat piesa "Belive" de la Cher, varianta piano.

"Ai o voce foarte matură pentru vârsta ta. Un timbru complex, foarte cărnos. Ai venit cu un aer proaspăt cu această variantă a piesei", a fost de părere Loredana.

Florin Ristei a spus că alegerea muzicală nu a fost neapărat potrivită, considerând că piesa este învechită și că interpretarea concurentei nu a avut nimic fresh. Ristei a fost imediat contrazis de Ștefan Bănică, acesta declarând:

"Alegerea piesei mi se pare excelentă pentru vocea ta. Ai cântat bine, ești frumoasă și ai știut să-ți pui în valoare vocea".

Ștefan Bănică i-a oferit votul de încredere și Marina a ocupat primul scaun.

Oana Velea

Oana i-a cucerit pe jurați în cadrul audițiilor, primind 4 DA. La bootcamp, concurenta a ales să interpreteze "Lost on You". Alegerea piesei nu a fost pe gustul Deliei și al lui Florin.

"Nu mi se pare că ți se potrivește piesa, mi se pare că ți-a fost și un pic cam sus", a spus Delia.

Loredana a fost de părere că interpretarea Oanei de la bootcamp nu a fost cea mai reușită, însă vocea sa este ofertantă și merită o șansă. La fel a crezut și Ștefan Bănică, juratul oferindu-i un loc pe scaun.

Alexandra Sîrghi

Alexandra a revenit la X Factor după ce în urmă cu patru ani își mai încercase o dată norocul. Iar de data aceasta, tânăra vrea să demonstreze că are o voce incredibilă ce merită să ajungă cât mai departe în competiție. La audiții, Alexandra i-a impresionat pe jurați și a primit 4 DA. În bootcamp și-a depășit momentul de la audiții și i-a dat pe spate pe cei patru artiști. Evident, Alexandra a ocupat unul dintre scaune.

Concurenta a ales să interpreteze "Love On Top", o partitură extrem de dificilă. Alexandra s-a și mișcat, iar momentul său a fost unul complet.

"Ai reușit o performanță! Felicitări! Cred că va fi genul ăla de moment viral pe YouTube", a spus Delia.

Bănică a felicitat-o pe Alexandra pentru că a evoluat comparativ cu repetițiile.

"Ai fost ca Simona Halep la Roland Garros", a conchis Bănică.

Ioana Ardelean

Ioana a interpretat piesa lui Sam Smith, "I'm Not The Only One". Concurenta a cântat corect și calitățile vocii ei au putut fi observate, însă Loredana și Florin au fost de părere că a lipsit emoția.

"Ești foarte frumoasă, ai cântat corect, ai zâmbit, dar ai rămas într-o zonă superficială ca emoție, ca transmitere", a spus Loredana.

Ștefan Bănică a decis să-i ofere Ioanei un loc pe scaun. Cum toate erau deja ocupate, juratul a fost nevoie să renunțe la una dintre cele trei fete deja așezate. A fost vorba despre Marina Vlad.

Ana Paula Rada

În bootcamp-ul de la X Factor, tânăra de 19 ani a interpretat "Copacul", piesa lui Aurelian Andreșan. Ana nu l-a convins pe Ștefan Bănică să îi ofere un scaun. Jurații au considerat că alegerea muzicală nu a fost una fericită. Cu toate acestea, Loredana a apreciat inspirația venită din muzica clasică, pe care Ana a inclus-o în interpretare:

"Mi-ar fi plăcut sincer să faci un pic de mix la această piesă. Apreciez oamenii care chiar dacă au vârsta ta încearcă să găsească în muzica clasică inspirație".

Marta Verrecchia

În audiții, Marta a primit 4 de DA de la jurații care s-au ridicat în picioare. În etapa de bootcamp, tânăra a interpretat piesa "Bang Bang" (Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj). Marta a umplut scena cu energie și și-a demonstrat calitățile vocale. Delia a observat că Marta a obosit la finalul interpretării:

"De asta e bine să vă gândiți la voi și în ciuda încurajărilor și sugestiilor, să faceți ceea ce simțiți voi că stăpâniți foarte bine. Și să nu riscați în punctul ăsta. Niciodată".

Loredana a fost profund impresionată de vocea concurentei:

"Marta, ai o super țeavă, fata mea. Cred că ai cea mai bună voce din seara asta până acum. De departe. Poți să cânți foarte multe partituri foarte grele, pentru că ai o voce de piept fantastică. Te duci foarte sus și cu forță".

Părerile Deliei, Loredanei și ale lui Florin au fost consultative, Ștefan fiind singurul care putea decide. Acesta NU i-a oferit un scaun Martei.

Melania Cuc

Concurenta de 19 ani i-a impresionat pe jurați în audiții și aceștia se așteptau la o interpretare remarcabilă și în bootcamp. Chiar dacă scaunele erau ocupate, Melania a pășit pe scenă încrezătoare. Concurenta a interpretat "Shallow".

Gândindu-se la stilurile concurentelor de pe scaune, dar și ale fetelor care urmau să urce pe scenă, Bănică a decis, cu părere de rău, să nu-i ofere un scaun Melaniei.

Andra Barangă

Andra are 17 ani și după ce a primit 4 DA în audiții, concurenta a vrut să arate încă o dată că are factorul X. De data aceasta, a încercat să abordeze un stil diferit față de audiții și a interpretat piesa "Creep", varianta baladă rock. Ristei a considerat că vocea Andrei nu a fost pusă în valoare de piesa aleasă.

"Eu cred că ar fi trebuit să te consulți la alegerea piesei cu Ștefan. Cele mai bune alegeri le face altcineva, care te vede obiectiv".

Bănică i-a recunoscut potențialul Andrei și a apreciat calitățile concurentei, dar a decis să nu schimbe formula scaunelor pe care o avea deja.

Andrada Precup

Andrada a fost ultima concurentă a serii și a avut un moment remarcabil. Concurenta l-a emoționat până la lacrimi pe Ștefan Bănică cu melodia "Lie Ciocârlie" într-o manieră proprie, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Ștefan Bănică a avut lacrimi în ochi în momentul interpretării, dar și când i-a dat fericita veste că va ocupa un loc pe unul dintre cele trei scaune.

"Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afară că e o evoluție imensă din ce am văzut, de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni, pentru că ai îmbinat clasic cu blues, cu pentatonic, și cu un control al vocii pe care eu nu credeam că îl ai. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta", a spus Florin Ristei.

Andrada este nevăzătoare din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane. Iar Ștefan Bănică a observat acest lucru:

"Dumnezeu ți-a luat pe de-o parte și ți-a redat pe altă parte pentru că auzul tău este perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument…Băi, este...nu știu, eu sunt încă șocat".

Pentru că cele trei scaune erau deja ocupate, Ștefan Bănică a trebuit să renunțe la una dintre cele trei concurente. Cea pe care Ștefan Bănică a decis să o ridice de pe scaun a fost Oana Velea.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Nicoleta Luciu completează juriul iUmor, într-o nouă ediție a emisiunii

Seria juraţilor-surpriză ai celui de-al treisprezecelea sezon iUmor continuă duminica aceasta cu Nicoleta Luciu. Apariția ei pe scena emisiunii de umor i-a surprins pe toți, mai ales că este prima după o lungă perioadă de timp în care aceasta a preferat să îşi dedice timpul familiei. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nicoleta Luciu la iUmor
Nicoleta Luciu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor. "Ce emoții am!", a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit:

"Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!".

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, Nicoleta a spus că cei patru copii au fost prioritari. Costel a declarat:

"Patru copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor".

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților.

"Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!"

Tot duminică, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cristi Manolescu, invitat special al celui mai nou nou episod iUmor. Cu un moment savuros de stand-up, Cristi a stârnit hohote de râs atât în rândul juraţilor, cât şi al publicului.

Episodul 11 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Teo se alătură juriului iUmor și face o alianță cu Cheloo

Teo a acceptat invitația de a sta pe scaunul juratului-surpriză de la iUmor, după ce și-a amintit unul dintre sfaturile primite de la Costel - acela de a-și depăși limitele încercând lucruri noi. Citește mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Teo la iUmor 2022
Teo la iUmor 2022 │ FOTO: Antena 1

Experiența de a juriza alături de Delia, Costel și Cheloo a început cu o alianță pe care Teo  a făcut-o cu exigentul rapper. Dialogul lor savuros, momentele concurenților din episodul 10 iUmor, însă, și roast-urile de care a avut parte Teo, telespectatorii le pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

La scurt timp după ce Teo a pășit pe scena emisiunii de umor, prezentatorii au remarcat: "Se pare că există o hibridizare a juriului de aici, de la iUmor, cu Stand-Up Revolution", a declarat Șerban Copoț, iar Dan Badea a subliniat: "Suntem într-o eră hibridă".

Teo a mărturisit despre prezența lui în show alături de Delia, Costel și Cheloo:

"N-am idee ce caut aici, m-am molipsit de la Costel cu atitudinea asta de: <<Hai, mă, să fim deschiși, să încercăm lucruri!>>".

Cele mai mari emoții pentru această experiență le-a avut, se pare, bunul său prieten. Totuși, temerile lui Costel au fost nefondate, pentru că, imediat ce și-au strâns mâinile, comediantul și rapperul "au semnat un soi de tratat".

"Nu știam că mă arunci direct în lecția de filozofie", i-a spus Teo lui Cheloo.

Cum a evoluat alianța celor doi, cine l-a roast-uit pe Teo și care sunt concurenții care au intrat la votul publicului, telespectatorii pot descoperi urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul Liceenii revine după 40 de ani; Ce actori apar în producţie?

Unul dintre filmele româneşti care au făcut istorie în ultimii ani este "Liceenii", iar după 40 de ani e gata să primească o nouă variantă. Irina Margareta Nistor a confrmat pe 21 octombrie la Radio România Bucureşti FM că ştie că va începe producţia unei noi pelicule "Liceenii".

Publicat

pe

Secventa din filmul Liceenii 1986
Secventa din filmul Liceenii 1986 │ FOTO: Arhiva personala Stefan Banica

Mai mult decât atât, se pare că "Liceenii" va fi o serie, dar nu e clar dacă o serie de filme sau un serial. Conform Irinei Margareta Nistor vor juca în această producţie fiul lui Mihai Constantin, fiul şi fiica lui Ştefan Bănică şi se discută şi cu nepotul regizorului primului film, Nicolae Corjos. Încă nu e clar cine va fi regizorul, dar sursa afirmă că producătoare este Anca Truţă, care face filme independente importante.

Originalul "Liceenii" apărea în 1986, în regia lui Nicolae Corjos. Este filmul definitiv despre adolescenţi, maturizare, prietenie din cinematografia românească. În rolurile principale apăreau Ştefan Bănică Jr, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Ion Caramitru, alături de Tamara Buciuceanu-Botez şi Cesonia Postelnicu. Conform Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, "Liceenii" se afla pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme româneşti din istorie, cel puţin asta era valabil la o analiză din 2006.

De coloană sonoră s-a ocupat Florin Bogardo, compozitor, iar piesele includ melodii compuse pentru sintetizator. Cele cu voce sunt interpretate de către corul Madrigal. Totuşi cea mai reţinută piesă a fost "Ani de liceu", imn pentru toţi licenii din ultimii 36 de ani. În film cântă această piesă Stela Enache alături de Florin Bogardo.

"Liceenii" este de fapt o serie de filme, începută cu peliculă "Declaraţie de dragoste" din 1985. Ulterior a urmat "Licenii" în 1986, "Extemporal la dirigenţie" din 1988, "Liceenii Rock'n'Roll" din 1991 şi "Liceenii în alertă" din 1993. Peste 5.5 milioane de spectactori au văzut "Liceenii" la cinema.

Irina Margareta Nistor vede în această revenire şi o paralelă cu "Top Gun", care a primit un sequel tot la 36 de ani de la debutul din 1986. Nu sunt excluse apariţii-surpriză, cameo-uri ale lui Ştefan Bănică şi Oana Sârbu în noile producţii.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending