Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp

Considerată una dintre cele mai puternice categorii de ceilalți jurați, echipa lui Ștefan a creat un adevărat spectacol în seara de vineri, 27 noiembrie. Află cine a mers mai departe.

Publicat

pe

Echipa Ștefan Bănică în bootcamp-ul de la X Factor 2020
Echipa Ștefan Bănică în bootcamp-ul de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Ștefan Bănică antrenează concurentele cu vârsta sub 24 de ani. Cele 10 tinere s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Ștefan a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Nouă concurente au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce Marina Vlad a fost aleasă de Ștefan de pe lista de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 27 noiembrie:

Andreea Dobre

Dacă în cadrul audițiilor, Andreea a ales o piesă reggae, în bootcamp, concurenta a vrut să demonstreze că poate mai mult. Astfel, tânăra a interpretat piesa celor de la Aerosmith, "Cryin". Andreea a primit cuvinte de laudă din partea juraților Delia, Florin Ristei și Loredana.

"Da, da, da! Cam asta înseamnă să deschizi o seară de bootcamp. Piesa la fix pentru vocea ta. Numai de bine, bravo!, a comentat Florin Ristei.

Spre surprinderea colegilor săi, deși Ștefan Bănică avea trei scaune libere, acesta NU i-a oferit un scaun Andreei. Juratul a explicat că Andreea nu ținuse cont de sfaturile pe care i le dăduse la repetiții și tocmai de aceea nu a considerat că poate merge mai departe alături de ea.

Marina Vlad

Tânăra în vârstă de 22 de ani a primit trei DA din partea juraților în audiții și a fost aleasă de Ștefan Bănică de pe lista de așteptare pentru a participa în bootcamp. Cu o ținută feminină și elegantă, Marina a completat prezența scenică cu o interpretare la fel de suavă. Concurenta a interpretat piesa "Belive" de la Cher, varianta piano.

"Ai o voce foarte matură pentru vârsta ta. Un timbru complex, foarte cărnos. Ai venit cu un aer proaspăt cu această variantă a piesei", a fost de părere Loredana.

Florin Ristei a spus că alegerea muzicală nu a fost neapărat potrivită, considerând că piesa este învechită și că interpretarea concurentei nu a avut nimic fresh. Ristei a fost imediat contrazis de Ștefan Bănică, acesta declarând:

"Alegerea piesei mi se pare excelentă pentru vocea ta. Ai cântat bine, ești frumoasă și ai știut să-ți pui în valoare vocea".

Ștefan Bănică i-a oferit votul de încredere și Marina a ocupat primul scaun.

Oana Velea

Oana i-a cucerit pe jurați în cadrul audițiilor, primind 4 DA. La bootcamp, concurenta a ales să interpreteze "Lost on You". Alegerea piesei nu a fost pe gustul Deliei și al lui Florin.

"Nu mi se pare că ți se potrivește piesa, mi se pare că ți-a fost și un pic cam sus", a spus Delia.

Loredana a fost de părere că interpretarea Oanei de la bootcamp nu a fost cea mai reușită, însă vocea sa este ofertantă și merită o șansă. La fel a crezut și Ștefan Bănică, juratul oferindu-i un loc pe scaun.

Alexandra Sîrghi

Alexandra a revenit la X Factor după ce în urmă cu patru ani își mai încercase o dată norocul. Iar de data aceasta, tânăra vrea să demonstreze că are o voce incredibilă ce merită să ajungă cât mai departe în competiție. La audiții, Alexandra i-a impresionat pe jurați și a primit 4 DA. În bootcamp și-a depășit momentul de la audiții și i-a dat pe spate pe cei patru artiști. Evident, Alexandra a ocupat unul dintre scaune.

Concurenta a ales să interpreteze "Love On Top", o partitură extrem de dificilă. Alexandra s-a și mișcat, iar momentul său a fost unul complet.

"Ai reușit o performanță! Felicitări! Cred că va fi genul ăla de moment viral pe YouTube", a spus Delia.

Bănică a felicitat-o pe Alexandra pentru că a evoluat comparativ cu repetițiile.

"Ai fost ca Simona Halep la Roland Garros", a conchis Bănică.

Ioana Ardelean

Ioana a interpretat piesa lui Sam Smith, "I'm Not The Only One". Concurenta a cântat corect și calitățile vocii ei au putut fi observate, însă Loredana și Florin au fost de părere că a lipsit emoția.

"Ești foarte frumoasă, ai cântat corect, ai zâmbit, dar ai rămas într-o zonă superficială ca emoție, ca transmitere", a spus Loredana.

Ștefan Bănică a decis să-i ofere Ioanei un loc pe scaun. Cum toate erau deja ocupate, juratul a fost nevoie să renunțe la una dintre cele trei fete deja așezate. A fost vorba despre Marina Vlad.

Ana Paula Rada

În bootcamp-ul de la X Factor, tânăra de 19 ani a interpretat "Copacul", piesa lui Aurelian Andreșan. Ana nu l-a convins pe Ștefan Bănică să îi ofere un scaun. Jurații au considerat că alegerea muzicală nu a fost una fericită. Cu toate acestea, Loredana a apreciat inspirația venită din muzica clasică, pe care Ana a inclus-o în interpretare:

"Mi-ar fi plăcut sincer să faci un pic de mix la această piesă. Apreciez oamenii care chiar dacă au vârsta ta încearcă să găsească în muzica clasică inspirație".

Marta Verrecchia

În audiții, Marta a primit 4 de DA de la jurații care s-au ridicat în picioare. În etapa de bootcamp, tânăra a interpretat piesa "Bang Bang" (Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj). Marta a umplut scena cu energie și și-a demonstrat calitățile vocale. Delia a observat că Marta a obosit la finalul interpretării:

"De asta e bine să vă gândiți la voi și în ciuda încurajărilor și sugestiilor, să faceți ceea ce simțiți voi că stăpâniți foarte bine. Și să nu riscați în punctul ăsta. Niciodată".

Loredana a fost profund impresionată de vocea concurentei:

"Marta, ai o super țeavă, fata mea. Cred că ai cea mai bună voce din seara asta până acum. De departe. Poți să cânți foarte multe partituri foarte grele, pentru că ai o voce de piept fantastică. Te duci foarte sus și cu forță".

Părerile Deliei, Loredanei și ale lui Florin au fost consultative, Ștefan fiind singurul care putea decide. Acesta NU i-a oferit un scaun Martei.

Melania Cuc

Concurenta de 19 ani i-a impresionat pe jurați în audiții și aceștia se așteptau la o interpretare remarcabilă și în bootcamp. Chiar dacă scaunele erau ocupate, Melania a pășit pe scenă încrezătoare. Concurenta a interpretat "Shallow".

Gândindu-se la stilurile concurentelor de pe scaune, dar și ale fetelor care urmau să urce pe scenă, Bănică a decis, cu părere de rău, să nu-i ofere un scaun Melaniei.

Andra Barangă

Andra are 17 ani și după ce a primit 4 DA în audiții, concurenta a vrut să arate încă o dată că are factorul X. De data aceasta, a încercat să abordeze un stil diferit față de audiții și a interpretat piesa "Creep", varianta baladă rock. Ristei a considerat că vocea Andrei nu a fost pusă în valoare de piesa aleasă.

"Eu cred că ar fi trebuit să te consulți la alegerea piesei cu Ștefan. Cele mai bune alegeri le face altcineva, care te vede obiectiv".

Bănică i-a recunoscut potențialul Andrei și a apreciat calitățile concurentei, dar a decis să nu schimbe formula scaunelor pe care o avea deja.

Andrada Precup

Andrada a fost ultima concurentă a serii și a avut un moment remarcabil. Concurenta l-a emoționat până la lacrimi pe Ștefan Bănică cu melodia "Lie Ciocârlie" într-o manieră proprie, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Ștefan Bănică a avut lacrimi în ochi în momentul interpretării, dar și când i-a dat fericita veste că va ocupa un loc pe unul dintre cele trei scaune.

"Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afară că e o evoluție imensă din ce am văzut, de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni, pentru că ai îmbinat clasic cu blues, cu pentatonic, și cu un control al vocii pe care eu nu credeam că îl ai. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta", a spus Florin Ristei.

Andrada este nevăzătoare din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane. Iar Ștefan Bănică a observat acest lucru:

"Dumnezeu ți-a luat pe de-o parte și ți-a redat pe altă parte pentru că auzul tău este perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument…Băi, este...nu știu, eu sunt încă șocat".

Pentru că cele trei scaune erau deja ocupate, Ștefan Bănică a trebuit să renunțe la una dintre cele trei concurente. Cea pe care Ștefan Bănică a decis să o ridice de pe scaun a fost Oana Velea.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Delia, Elena Gheorghe, Emilian cântă în weekendul de debut al Târgului de Crăciun București 2023

Povestea sărbătorilor de iarnă începe joi, 30 noiembrie, cu cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Constituției. Concerte, activități și ateliere de creație sunt doar câteva dintre atracțiile propuse de organizatori.

Publicat

pe

Târgul de Crăciun București
Târgul de Crăciun București │ FOTO: CreArt

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei prin CREART - Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, se deschide joi, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, în zi de mare sărbătoare - Sfântul Apostol Andrei. În aceeași seară, de la ora 18:00, din Piața Constituției se va aprinde iluminatul festiv în Capitală, transformând Bucureștiul într-o poveste de iarnă.

Program general Târgul de Crăciun București 2023

 • Debut - 30 noiembrie: 16:00 - 22:00
 • Vineri, 1 decembrie: 10:00 - 22:00
 • Luni, 25 decembrie: 12:00 - 22:00
 • Marți, 26 decembrie: 10:00 - 22:00

În restul zilelor:

 • Luni - Vineri: 12:00 - 22:00
 • Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 22:00

Concert Delia în seara de debut a Târgului de Crăciun

Simbol internațional al sărbătorilor, Caravana Coca-Cola ajunge în Târgul de Crăciun București, chiar în ziua de deschidere a acestuia, unde va staționa și va putea fi admirată de vizitatori, înainte de a-și continua parada prin oraș. Prieten tradițional al evenimentului, Coca-Cola oferă, de asemenea, o experiență unică, în seara de debut, prin concertul Deliei. Caravana va continua să aducă magia în Piaţa Constituţiei și în zilele de 1 și 2 decembrie, de această dată, cu o serie de activări speciale: de la jocurile cu bulgări de zăpadă, la atelierele de creație pentru realizarea de cadouri sau felicitări de Crăciun.

Program artistic de 1 decembrie

Ziua Națională a României, 1 decembrie, va fi sărbătorită și în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea. Programul artistic va fi pus în scenă de zece soliști vocali, printre care Alexandru Pugna, Gheorghiţa Nicolae, Nicuşor Iordan, dar și de grupul vocal "Burnasul" din Teleorman, acompaniați de orchestra ansamblului folcloric profesionist "Cununa Carpaților", dirijor Dan Ionescu. De asemenea, vor fi prezentate momentele de dans ale Ansamblului "Iholu" din Constanța - comunitatea aromână, precum și ale Ansamblului "Asteria" din București - minoritatea greacă.

Recitaluri și DJ Set

 • Sâmbătă și duminică, în zona tradițională a evenimentului, pe scena amplasată lângă brad, vor urca Elena Gheorghe și Emilian & Band, fiind precedați de coruri de copii, soliști vocali și artişti instrumentiști.
 • Zona urbană va fi activată zilnic, atât de DJ Sets pe ritmurile remixate ale celor mai îndrăgite melodii internaționale de iarnă, precum și de muzică ambientală, asigurată de Magic FM.

Activități pentru întreaga familie

Weekendul continuă cu activități pentru întreaga familie, într-o atmosferă magică, în intervalul orar 10:00 - 22:00. Peste 130 de căsuțe ale meșteșugarilor, creatorilor urbani și producătorilor locali își așteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon, dar și cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locație. Distracția va fi asigurată de roata panoramică, carusel și de trenuleț, dar şi de mascote și artiști animatori pe picioroange.

Copiii se vor bucura de spectacolele de teatru, jucate pe scena evenimentului, care îi vor purta pe tărâmul magic al imaginației. De asemenea, Casa lui Moș Crăciun își deschide porțile, încă din prima zi a târgului, loc în care, până la sosirea acestuia, spiridușii îi așteaptă pe cei mici, pentru a-și realiza propriile scrisori cu dorințele de Crăciun. Totodată, copiii pot participa la atelierele de creație, specifice atât sărbătorii naționale, cât și Crăciunului.

Citește în continuare

Albume noi

Delia a lansat albumul "FLEX" - TRACKLIST

Delia prezintă albumul "FLEX", o incursiune de 13 piese în universul său muzical. Materialul este deja disponibil pe toate magazinele digitale. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Artwork album "FLEX"
Artwork album "FLEX" │ FOTO: captură YouTube / Delia

Piesele de pe album au fost compuse de Delia și produse de Alex Cotoi. "FLEX" poate fi precomandat de pe site-ul artistei începând de astăzi, 8 noiembrie.

Pe 21 noiembrie, Delia va prezenta live materialul discografic în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România. Artista a gândit un eveniment în care elemente din arta digitală se unesc cu muzica, scenografia și creează un spațiu versatil care îi va introduce pe fani în universul său creativ și plin de surprize. Nu vor lipsi nici invitații speciali printre care Connect-R, NANE, HVNDS și Oana Matache, precum și alte nume care vor fi anunțate în perioada următoare.

La evenimentul de la MINA Museum, albumul va fi disponibil în premieră în format fizic CD și vinil, și de pe 22 noiembrie și în Cărturești.

"Finallyy, pot să flexez...cu albumul <<FLEX>>. Am așteptat mult lansarea albumului și în sfârșit se întâmplă. Enjoy și ne vedem pe 21 noiembrie la Mina Museum să ne bucurăm de <<FLEX>> live", a spus Delia.

TRACKLIST:  Delia - "FLEX"

 1. SKNDL (feat. HVNDS)
 2. Gustul care te fură
 3. Tot ce vrei (feat. Adrian Despot)
 4. Jimmy Samurai (feat. Oana Matache)
 5. OTZL GLTZ
 6. Lololo
 7. eRAI (feat. Antonia)
 8. Sirena apelor
 9. Cum Era (feat. NANE)
 10. Fără Te Merau (feat. Connect-R)
 11. Cum Am Știut (feat. Killa Fonic)
 12. Nu pot
 13. Flex
Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending