Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Descoperă ce concurenți au trecut mai departe în competiția de voci, în cel de-al treilea episod X Factor 2020. Citește rezumatul emisiunii din 25 septembrie.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

A treia seară de X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

După prima rundă de show, Ștefan Bănică merge în bootcamp cu Ioana Ardelean, care a primit 4 DA. În aceeași situație se află și Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei. După cel de-al doilea episod X Factor, Ștefan și-a mărit echipa cu Andrada Precup și Florin Ristei și-a găsit primul grup. Al treilea episod i-a adus lui Florin un nou grup, Loredana l-a primit în echipa sa pe Andrei Theodor, Ștefan are o nouă elevă, iar Delia și-a cunoscut primii doi concurenți ce vor lucra cu ea.

Citește rezumatul ediției X Factor din 25 septembrie

Radu Marin Deac (Mistah White)

Radu este un personaj și a venit la X Factor să demonstreze acest lucru. În vârstă de 32 de ani, concurentul este un spirit liber, un nomad care și-a trăit viața călătorind. Din Cluj-Napoca a mers în Ibiza, Brazilia, Portugalia sau Anglia, acumulând experiențe memorabile. Look-ul său relaxat, părul lung, cu dreaduri și vibe-ul pozitiv pe care îl emana au cucerit juriu de la prima secundă.

Radu a interpretat propriile compoziții hip-hop și a creat un moment încântător, ce a fost pe gustul juraților.

"Omule, ești un personaj! Ești diferit și lucrul ăsta îmi place", a spus Ștefan Bănică.

Interpretarea lui Radu l-a făcut pe Ristei să îi facă o propunere - aceea de a face parte dintr-un grup. Juratul a fost de părere că energia concurentului ar aduce un pic de sare și piper unui grup. Această ofertă nu i-a picat tocmai bine Deliei deoarece Radu ar fi făcut, în mod normal, parte din echipa sa.

"N-ai loc în echipa ei. Vreau cu tine să încerc un grup surpriză", a comentat Ristei.

Se pare că vorbele lui Ristei l-au convins pe Radu, care a răspuns pozitiv la eventualitatea integrării într-un grup. Concurentul a primit 3 DA de la Florin, Loredana și Ștefan și se află pe lista de așteptare.

Alfa Band

Alfa Band este un cvartet originar din Cluj-Napoca. Cei patru membri s-au cunoscut la orfelinat, un mediu dificil, dar care i-a impulsionat să viseze măreț. Tinerii își doresc să devină cunoscuți și să aibă o carieră muzicală, să susțină concerte și să plece în turnee. La X Factor, Alfa Band a interpretat "The Sound of Silence".

"Cu siguranță nu sunteți încă pregătiți pentru X Factor", a spus Florin Ristei.

Cu toate acestea, antrenorul a apelat la un "wild card", adică la renunțarea la vot și la trimiterea grupului direct în bootcamp. Acolo, cei patru concurenți împreună cu Florin Ristei vor pregăti un moment, și în funcție de rezultat, se va stabili viitorul Alfa Band în competiția X Factor 2020.

Andrei Theodor

În vârstă de 15 ani, Andrei nu este străin de concursurile muzicale. Pe scena de la X Factor a urcat încrezător și cu un outfit elegant, ce le-a captat atenția juraților. Tânărul a mărturisit că este fanul lui Ștefan Bănică și se inspiră din ținutele pe care acesta le poartă în videoclipuri și concerte. Andrei a cântat piesa lui Elvis Presley, "If I Can Dream" și s-a descurcat foarte bine. A mers mai departe cu 4 DA.

"Mi-a plăcut că ai avut curajul să faci acest cântec altfel decât originalul", a spus Loredana, adăugând că a apreciat creativitatea lui Andrei.

De asemenea, Ștefan Bănică a fost plăcut surprins de faptul că Andrei nu a încercat să-l imite pe Elvis și a adus o interpretare personală.

Oana Velea

Oana are 16 ani și a cântat piesa "Praying" (Kesha). Concurenta a impresionat atât cu aspectul fizic plăcut, cât și cu vocea specială.

"Cred că ești un concurent puternic", a menționat Florin Ristei.

Loredana a ținut să precizeze că a simțit talentul Oanei de îndată ce a pășit pe scenă, așteptându-se la un astfel de moment muzical. Oana a mers direct în bootcamp cu 4 DA.

Otilia și Adelina Gogu

Mamă și fiică, cele două concurente au fost o apariție surpriză în astfel de concursuri muzicale. Otilia și Adelina cântă împreună la evenimente și au mărturisit că trăiesc un sentiment cu adevărat special când urcă împreună pe scenă. Cele două au interpretat melodia lui Feli, "Două Inimi".

"Momentul pe care tocmai l-am văzut m-a impresionat într-un mod în care nu m-așteptam. N-am să vă mint, cântați mai bine decât fiica dumneavoastră. Nu vă văd ca pe-un grup care poate ajunge departe. Însă pe dumneavoastră eu v-aș ține și, dacă-aș fi Delia, aș face cumva să o păstrez pe doamna în concurs", a comentat Florin Ristei.

Ceilalți jurați au avut aceeași părere, și după câteva momente de gândire, Otilia a decis să asculte sfaturile acestora. Concurenta merge singură în bootcamp cu 4 DA.

Rawi Srouji

Rawi are 23 de ani și este student la Psihologie, în Cluj-Napoca. Locuiește în România din 2017 și a venit la X Factor pentru a-și încerca norocul. Tânărul a fost însoțit de vecina sa, doamna Cristina. Nu doar că i-a fost companion, dar doamna a stat la masa juraților și i-a acordat un vot de încredere. Rawi a interpretat o melodie în arabă, limba sa natală, și i-a cucerit pe jurați.

"Am o slăbiciune pentru muzica arabă. Pentru că ne-ai destins, îți dau un DA", a comentat Loredana.

Rawi se află pe lista de așteptare cu 3 DA primiți de la Loredana, Ștefan și Florin.

Lucian Pașcan

Lucian are 40 de ani, este din Miercurea Ciuc și în viața de zi cu zi este pompier. Muzica, alături de fotografie, sunt pasiunile care îl ajută să evadeze din cotidian. La X Factor, Lucian a interpretat "N'oubliez Jamais" și i-a surprins plăcut pe jurați.

"Ești foarte muzical și ai o voce foarte plăcută", a spus Loredana.

Lucian a primit 3 DA de la Delia, Loredana și Ștefan, și se află pe lista de așteptare.

Ana Cernicova

Originară din Chișinău, Ana are 29 de ani și solistă la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu". Concurenta a ales să interpreteze "Bohemian Rapsody", însă a fost oprită de jurați. Aceștia au considerat că alegerea muzicală a fost nepotrivită și i-au acordat a doua șansă. Ana a cântat apoi "Ave Maria", varianta a cappella și a primit 3 DA.

"Avem nevoie de o voce ca a ta la X Factor", a zis Loredana.

Naomi Hedman

Naomi a fost apariția serii. Inițial i-a cucerit pe Răzvan și Dani prin frumusețea sa, apoi jurații au rămas impresionați de concurenta de 27 de ani, originară din Londra. Naomi este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. Concurenta a interpretat "Fallin'", piesa Aliciei Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

"Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți...cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică", a spus Ștefan.

Jurații i-au acordat, însă, o a doua șansă și concurenta a ales să interpreteze piesa "If Ain't Got You", acompaniată de Florin Ristei. Duetul a fost net superior primei piese cântate, astfel că Naomi a primit 4 DA și a mers direct în bootcamp.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Tomi Weissbuch, actorul care a interpretat o compoziție proprie.
 • Bianca Sandu, tânăra de 22 de ani care a cântat "Rather Be".

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor continuă în 2021; Dani Oțil invită publicul la preselecții: "Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii"

X Factor ajunge anul acesta la cel de-al zecelea sezon. După o ediție desfășurată în condiții de pandemie, ce a marcat schimbări în componența juriului, noul sezon se anunță a fi și mai palpitant, prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion promițându-le viitorilor concurenți că vor fi alături de ei, pentru a-i ajuta să-și depășească emoțiile.

Publicat

pe

Dani Oțil
Dani Oțil │ FOTO: Captură YouTube

Contextul pandemic nu va influența desfășurarea emisiunii X Factor nici în 2021, Antena 1 anunțând că merge înainte cu un nou sezon. Anul acesta, emisiunea va păstra echipa din ediția precedentă, atât prezentatorii, cât și membrii juriului rămânând neschimbați. Concurenții îi vor întâlni în backstage pe Răzvan și Dani, iar pe scenă își vor susține momentele artistice în fața Deliei, Loredanei, a lui Ștefan Bănică și a lui Florin Ristei.

Mesajul lui Dani Oțil pentru viitorii concurenți X Factor: "Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!"

Etapa preselecțiilor a început, viitorii participanți fiind invitați să se înscrie pe casting.a1.ro. Pentru a fi eligibili, concurenții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani. Minorii trebuie să vină la audiții însoțiți de un reprezentant legal.

"Anul trecut, X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, X Factor 10 sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: <<O, ce tare că niște oameni au ajuns atât de departe în X Factor, eu de ce nu am încercat?!>>. Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!", a declarat Dani Oțil pentru Antena 1.

Trofeul X Factor și premiul în valoare de 50.000 de euro au mers anul trecut la Andrada Precup, o tânără în vârstă de doar 16 ani, ce a impresionat publicul și juriul atât cu vocea sa, cât și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite pe scenă să ajungă nemijlocit în inimile ascultătorilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending