Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Descoperă ce concurenți au trecut mai departe în competiția de voci, în cel de-al treilea episod X Factor 2020. Citește rezumatul emisiunii din 25 septembrie.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

A treia seară de X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

După prima rundă de show, Ștefan Bănică merge în bootcamp cu Ioana Ardelean, care a primit 4 DA. În aceeași situație se află și Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei. După cel de-al doilea episod X Factor, Ștefan și-a mărit echipa cu Andrada Precup și Florin Ristei și-a găsit primul grup. Al treilea episod i-a adus lui Florin un nou grup, Loredana l-a primit în echipa sa pe Andrei Theodor, Ștefan are o nouă elevă, iar Delia și-a cunoscut primii doi concurenți ce vor lucra cu ea.

Citește rezumatul ediției X Factor din 25 septembrie

Radu Marin Deac (Mistah White)

Radu este un personaj și a venit la X Factor să demonstreze acest lucru. În vârstă de 32 de ani, concurentul este un spirit liber, un nomad care și-a trăit viața călătorind. Din Cluj-Napoca a mers în Ibiza, Brazilia, Portugalia sau Anglia, acumulând experiențe memorabile. Look-ul său relaxat, părul lung, cu dreaduri și vibe-ul pozitiv pe care îl emana au cucerit juriu de la prima secundă.

Radu a interpretat propriile compoziții hip-hop și a creat un moment încântător, ce a fost pe gustul juraților.

"Omule, ești un personaj! Ești diferit și lucrul ăsta îmi place", a spus Ștefan Bănică.

Interpretarea lui Radu l-a făcut pe Ristei să îi facă o propunere - aceea de a face parte dintr-un grup. Juratul a fost de părere că energia concurentului ar aduce un pic de sare și piper unui grup. Această ofertă nu i-a picat tocmai bine Deliei deoarece Radu ar fi făcut, în mod normal, parte din echipa sa.

"N-ai loc în echipa ei. Vreau cu tine să încerc un grup surpriză", a comentat Ristei.

Se pare că vorbele lui Ristei l-au convins pe Radu, care a răspuns pozitiv la eventualitatea integrării într-un grup. Concurentul a primit 3 DA de la Florin, Loredana și Ștefan și se află pe lista de așteptare.

Alfa Band

Alfa Band este un cvartet originar din Cluj-Napoca. Cei patru membri s-au cunoscut la orfelinat, un mediu dificil, dar care i-a impulsionat să viseze măreț. Tinerii își doresc să devină cunoscuți și să aibă o carieră muzicală, să susțină concerte și să plece în turnee. La X Factor, Alfa Band a interpretat "The Sound of Silence".

"Cu siguranță nu sunteți încă pregătiți pentru X Factor", a spus Florin Ristei.

Cu toate acestea, antrenorul a apelat la un "wild card", adică la renunțarea la vot și la trimiterea grupului direct în bootcamp. Acolo, cei patru concurenți împreună cu Florin Ristei vor pregăti un moment, și în funcție de rezultat, se va stabili viitorul Alfa Band în competiția X Factor 2020.

Andrei Theodor

În vârstă de 15 ani, Andrei nu este străin de concursurile muzicale. Pe scena de la X Factor a urcat încrezător și cu un outfit elegant, ce le-a captat atenția juraților. Tânărul a mărturisit că este fanul lui Ștefan Bănică și se inspiră din ținutele pe care acesta le poartă în videoclipuri și concerte. Andrei a cântat piesa lui Elvis Presley, "If I Can Dream" și s-a descurcat foarte bine. A mers mai departe cu 4 DA.

"Mi-a plăcut că ai avut curajul să faci acest cântec altfel decât originalul", a spus Loredana, adăugând că a apreciat creativitatea lui Andrei.

De asemenea, Ștefan Bănică a fost plăcut surprins de faptul că Andrei nu a încercat să-l imite pe Elvis și a adus o interpretare personală.

Oana Velea

Oana are 16 ani și a cântat piesa "Praying" (Kesha). Concurenta a impresionat atât cu aspectul fizic plăcut, cât și cu vocea specială.

"Cred că ești un concurent puternic", a menționat Florin Ristei.

Loredana a ținut să precizeze că a simțit talentul Oanei de îndată ce a pășit pe scenă, așteptându-se la un astfel de moment muzical. Oana a mers direct în bootcamp cu 4 DA.

Otilia și Adelina Gogu

Mamă și fiică, cele două concurente au fost o apariție surpriză în astfel de concursuri muzicale. Otilia și Adelina cântă împreună la evenimente și au mărturisit că trăiesc un sentiment cu adevărat special când urcă împreună pe scenă. Cele două au interpretat melodia lui Feli, "Două Inimi".

"Momentul pe care tocmai l-am văzut m-a impresionat într-un mod în care nu m-așteptam. N-am să vă mint, cântați mai bine decât fiica dumneavoastră. Nu vă văd ca pe-un grup care poate ajunge departe. Însă pe dumneavoastră eu v-aș ține și, dacă-aș fi Delia, aș face cumva să o păstrez pe doamna în concurs", a comentat Florin Ristei.

Ceilalți jurați au avut aceeași părere, și după câteva momente de gândire, Otilia a decis să asculte sfaturile acestora. Concurenta merge singură în bootcamp cu 4 DA.

Rawi Srouji

Rawi are 23 de ani și este student la Psihologie, în Cluj-Napoca. Locuiește în România din 2017 și a venit la X Factor pentru a-și încerca norocul. Tânărul a fost însoțit de vecina sa, doamna Cristina. Nu doar că i-a fost companion, dar doamna a stat la masa juraților și i-a acordat un vot de încredere. Rawi a interpretat o melodie în arabă, limba sa natală, și i-a cucerit pe jurați.

"Am o slăbiciune pentru muzica arabă. Pentru că ne-ai destins, îți dau un DA", a comentat Loredana.

Rawi se află pe lista de așteptare cu 3 DA primiți de la Loredana, Ștefan și Florin.

Lucian Pașcan

Lucian are 40 de ani, este din Miercurea Ciuc și în viața de zi cu zi este pompier. Muzica, alături de fotografie, sunt pasiunile care îl ajută să evadeze din cotidian. La X Factor, Lucian a interpretat "N'oubliez Jamais" și i-a surprins plăcut pe jurați.

"Ești foarte muzical și ai o voce foarte plăcută", a spus Loredana.

Lucian a primit 3 DA de la Delia, Loredana și Ștefan, și se află pe lista de așteptare.

Ana Cernicova

Originară din Chișinău, Ana are 29 de ani și solistă la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu". Concurenta a ales să interpreteze "Bohemian Rapsody", însă a fost oprită de jurați. Aceștia au considerat că alegerea muzicală a fost nepotrivită și i-au acordat a doua șansă. Ana a cântat apoi "Ave Maria", varianta a cappella și a primit 3 DA.

"Avem nevoie de o voce ca a ta la X Factor", a zis Loredana.

Naomi Hedman

Naomi a fost apariția serii. Inițial i-a cucerit pe Răzvan și Dani prin frumusețea sa, apoi jurații au rămas impresionați de concurenta de 27 de ani, originară din Londra. Naomi este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. Concurenta a interpretat "Fallin'", piesa Aliciei Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

"Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți...cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică", a spus Ștefan.

Jurații i-au acordat, însă, o a doua șansă și concurenta a ales să interpreteze piesa "If Ain't Got You", acompaniată de Florin Ristei. Duetul a fost net superior primei piese cântate, astfel că Naomi a primit 4 DA și a mers direct în bootcamp.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Tomi Weissbuch, actorul care a interpretat o compoziție proprie.
  • Bianca Sandu, tânăra de 22 de ani care a cântat "Rather Be".

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending