Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Concurenta care a venit tocmai din Portugalia pentru a câștiga X Factor România 2020 - VIDEO

Ana Paula Rada Pantea a încheiat cea de-a patra seară de X Factor nu cu una, ci cu două interpretări ireproșabile. Află cum s-a descurcat la audiții tânăra concurentă.
Ana Paula Rada Pantea la X Factor 2020 - captură ecran

Ana Paula Rada Pantea la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Ana a venit tocmai din Portugalia pentru a cuceri juriul de la X Factor. Părinții concurentei sunt români, însă s-au stabilit în Portugalia cu mai mulți ani în urmă, Ana născându-se acolo. Pe scena de la X Factor, Ana a interpretat melodia "Granada" și i-a surprins pe jurați cu vocea sa puternică.

"Ai fost senzațională astă seară. Eu zic că meriți un loc la Ștefan în echipă. Ai un DA din partea mea!", i-a spus Florin Ristei.

Delia a fost de acord cu cele spuse de Florin, adăugând:

"Strălucești, strălucește și vocea ta. Ești o apariție. Răspunsul meu e DA!".

A continuat să plouă cu vorbe laudative, de data aceasta din partea Loredanei:

"Este o comoară la noi, la X Factor, această voce, această ființă superbă. Suntem extrem de norocoși că te avem, că ai bătut tot drumul din Portugalia, în aceste vremuri".

Ștefan a fost intrigat de alegerea muzicală, opera fiind un gen plin de provocări în asemenea concursuri muzicale. Juratul s-a gândit la cum ar putea să o ajute pe concurentă de-a lungul competiției și i-a sugerat să mai cânte o melodie. Concurenta a ales să interpreteze un fado portughez, iar Ștefan a fost în cele din urmă cucerit de vocea Anei.

"Îți mulțumesc foarte mult. Aveam nevoie de lucrul asta. Vreau să spun că deși ai fost excepțională, deși ai fost extraordinară, eu personal nu pot să te las să stai 14 zile în carantină, așa că ai 4 DA!", a glumit Ștefan.

VIDEO: Ana Paula Rada Pantea la X Factor

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel de-al patrulea episod X Factor România a adus pe scenă interpretări memorabile - VIDEO

Descoperă ce concurenți au trecut mai departe în competiția de voci, în cel de-al patrulea episod X Factor 2020. Citește...

Închide