Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Concurenta care a venit tocmai din Portugalia pentru a câștiga X Factor România 2020 - VIDEO

Ana Paula Rada Pantea a încheiat cea de-a patra seară de X Factor nu cu una, ci cu două interpretări ireproșabile. Află cum s-a descurcat la audiții tânăra concurentă.
Ana Paula Rada Pantea la X Factor 2020 - captură ecran

Ana Paula Rada Pantea la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Ana a venit tocmai din Portugalia pentru a cuceri juriul de la X Factor. Părinții concurentei sunt români, însă s-au stabilit în Portugalia cu mai mulți ani în urmă, Ana născându-se acolo. Pe scena de la X Factor, Ana a interpretat melodia "Granada" și i-a surprins pe jurați cu vocea sa puternică.

"Ai fost senzațională astă seară. Eu zic că meriți un loc la Ștefan în echipă. Ai un DA din partea mea!", i-a spus Florin Ristei.

Delia a fost de acord cu cele spuse de Florin, adăugând:

"Strălucești, strălucește și vocea ta. Ești o apariție. Răspunsul meu e DA!".

A continuat să plouă cu vorbe laudative, de data aceasta din partea Loredanei:

"Este o comoară la noi, la X Factor, această voce, această ființă superbă. Suntem extrem de norocoși că te avem, că ai bătut tot drumul din Portugalia, în aceste vremuri".

Ștefan a fost intrigat de alegerea muzicală, opera fiind un gen plin de provocări în asemenea concursuri muzicale. Juratul s-a gândit la cum ar putea să o ajute pe concurentă de-a lungul competiției și i-a sugerat să mai cânte o melodie. Concurenta a ales să interpreteze un fado portughez, iar Ștefan a fost în cele din urmă cucerit de vocea Anei.

"Îți mulțumesc foarte mult. Aveam nevoie de lucrul asta. Vreau să spun că deși ai fost excepțională, deși ai fost extraordinară, eu personal nu pot să te las să stai 14 zile în carantină, așa că ai 4 DA!", a glumit Ștefan.

VIDEO: Ana Paula Rada Pantea la X Factor

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel de-al patrulea episod X Factor România a adus pe scenă interpretări memorabile - VIDEO

Descoperă ce concurenți au trecut mai departe în competiția de voci, în cel de-al patrulea episod X Factor 2020. Citește...

Închide