Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020 a adus în fața telespectatorilor o ediție (cea de-a zecea) extra de audiții - VIDEO

X Factor vine în porție dublă, începând cu această săptămână, în fiecare joi și vineri. Astfel, "prima" ediție în acest nou format a avut loc pe 12 noiembrie și a prezentat noi concurenți ce cred că dețin factorul X. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al zecelea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al zecelea episod X Factor 2020 │ FOTO: captură Youtube / X Factor Romania

A zecea ediție a show-ului X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre

Citește rezumatul ediției X Factor din 12 noiembrie:

Andreea Dobre

Andreea are 17 ani și este originară din Straja. Se definește ca fiind o persoană pasionată de parcurile de aventură și de sporturile extreme, având, în același timp, și o personalitate sensibilă și iubitoare. Andreea a fost impulsionată de prietenii săi să participe la show-ul X Factor 2020. Concurenta a interpretat o piesă reggae și merge direct în bootcamp cu 4 DA.

"Astea sunt momentele în care sunt invidios că aveți grupa asta", i-a spus Florin Ristei lui Ștefan Bănică.

Noul jurat a încercat să o convingă pe Andreea să facă parte dintr-un grup, dar, având în vedere toate cele patru răspunsuri afirmative, concurenta face parte din echipa lui Ștefan.

"Ești perfectă!", a conchis Delia.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra a declarat că este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă. A început să cânte de mică, prin casă, apoi a luat lecții de canto. Pentru concurentă, muzica este un univers în care există doar ea împreună cu toate trăirile pe care le simte când interpretează vocal. Pe scena de la X Factor, Alexandra a cântat piesa "Am I The One" și a primit 3 DA.

"Ai energie, ai poftă de cântat", a spus Loredana, adăugând că ar trebui să mai dozeze intensitatea anumitor părți vocale.

De aceeași părere a fost și Ștefan Bănică, comentând:

"Ești o bombiță cu ceas".

Marian Vasilescu

Marian are 28 de ani și se ocupă cu muzica și actoria. Are o serie de colaborări cu trupa 5GANG, joacă în serialul DM de pe YouTube și a venit la X Factor pentru a-și cultiva talentul vocal. Marian a interpretat piesa lui John Lennon, "Imagine", și merge mai departe cu 3 DA.

"Ai o voce plină, caldă. Ai făcut ca acest cântec să sune altfel", a spus Loredana.

Ștefan și Delia au fost, la rândul lor, plăcut surprinși de varianta interpretată de concurent a cunoscutei piese.

Oana și George Indru

Oana și George sunt frați, au 28, respectiv 21 de ani și sunt originari din Timișoara. Cântă din copilărie, însă în urmă cu trei au început să abordeze această pasiune într-un mod mai profesionist. Oana cântă vocal și George o acompaniază cu chitara. Tânărul nu își dorea neapărat să facă dintr-un grup alături de sora lui, gândindu-se că a urcat pe scenă doar ca acompaniator.

Jurații au fost de părere că este dificil să jurizeze momentul în acest context și le-au sugerat celor doi că ar fi excepțională ideea de grup. George a fost convins atât de vorbele juraților, cât și de sora sa, astfel că cei doi merg direct în bootcamp cu 4 DA. Oana și George au interpretat piesa "Give In To Me".

Mihaela Condurache

Mihaela are 51 de ani, este originară din Galați, dar locuiește în București. A fost dintotdeauna pasionată de muzică, însă tatăl său a sfătuit-o să urmeze o carieră "sigură". Astfel că Mihaela a urmat cursurile Facultății de Drept și a devenit jurist. Cu toate acestea, muzica a rămas mereu prezentă, iar la un moment dat a ales să trăiască exclusiv din asta.

Mihaela a declarat că în 2007 l-a cunoscut pe Gheorghe Gheorghiu și a început să colaboreze cu el. De asemenea, susținea recitaluri pe terasa din Neptun. Pe scena de la X Factor, Mihaela a interpretat "She's Gone Out Of My Life" și a mers mai departe cu 3 DA.

"Ce țeavă ai, Mihaela! Ești foarte tare, ai o voce specială și o voce specială merită întotdeauna să fie recompensată cu un DA", a spus Loredana.

Ioana Cristodorescu

Ioana are 21 de ani și este studentă la UNARTE. Pe lângă muzică, tânăra este pasionată de pictură, lucrările sale impresionându-i pe jurați. Ioana a mărturisit că, pentru ea, muzica și pictura merg mână-n mână. Concurenta a interpretat piesa "Drinking In The Day" și a primit 3 DA.

"Eram convinsă că o să fie un moment special. Ai o aură special", a spus Delia.

Mattia Pedretti

Mattia are 31 de ani și este din Roma. Concurentul a început să cânte de la vârsta de 11 ani. A luat lecții de canto și a ajuns un muzician profesionist, câștigându-și traiul din această pasiune. Mattia a mărturisit că deși atuul său este tehnica vocală, speră să ajungă la sufletele publicului prin emoția și energia transmise.

Pe scena de la X Factor 2020, Mattia a cântat piesa lui Michael Jackson, "Don't Stop 'Til You Get Enough" și a primit 3 răspunsuri afirmative.

"Cam toată piesa a fost cântată în falsetto. Mi-ar fi plăcut să aud și altă emisie, însă momentul a fost unul grozav. Aproape că m-am îndrăgostit de tine", a comentat Delia.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Tiberiu Gache, rapperul de 31 de ani care i-a deranjat pe jurați cu mesajul piesei.
 • Nadia Shehabi, tânăra de 26 de ani care a interpretat "Elastic Heart".
 • Roxana Ghiuzan, ursitoarea care i-a "vrăjit" pe jurați cu piesa "I Put A Spell On You".
Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Emi şi Cuza
 • Connect-R şi SHIFT
 • Jo şi Liviu Teodorescu
 • Eliza Natanticu şi Zarug
 • Barbara Isasi şi Bella Santiago
 • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
 • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending