Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020 a adus în fața telespectatorilor o ediție (cea de-a zecea) extra de audiții - VIDEO

X Factor vine în porție dublă, începând cu această săptămână, în fiecare joi și vineri. Astfel, "prima" ediție în acest nou format a avut loc pe 12 noiembrie și a prezentat noi concurenți ce cred că dețin factorul X. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al zecelea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al zecelea episod X Factor 2020 │ FOTO: captură Youtube / X Factor Romania

A zecea ediție a show-ului X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre

Citește rezumatul ediției X Factor din 12 noiembrie:

Andreea Dobre

Andreea are 17 ani și este originară din Straja. Se definește ca fiind o persoană pasionată de parcurile de aventură și de sporturile extreme, având, în același timp, și o personalitate sensibilă și iubitoare. Andreea a fost impulsionată de prietenii săi să participe la show-ul X Factor 2020. Concurenta a interpretat o piesă reggae și merge direct în bootcamp cu 4 DA.

"Astea sunt momentele în care sunt invidios că aveți grupa asta", i-a spus Florin Ristei lui Ștefan Bănică.

Noul jurat a încercat să o convingă pe Andreea să facă parte dintr-un grup, dar, având în vedere toate cele patru răspunsuri afirmative, concurenta face parte din echipa lui Ștefan.

"Ești perfectă!", a conchis Delia.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra a declarat că este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă. A început să cânte de mică, prin casă, apoi a luat lecții de canto. Pentru concurentă, muzica este un univers în care există doar ea împreună cu toate trăirile pe care le simte când interpretează vocal. Pe scena de la X Factor, Alexandra a cântat piesa "Am I The One" și a primit 3 DA.

"Ai energie, ai poftă de cântat", a spus Loredana, adăugând că ar trebui să mai dozeze intensitatea anumitor părți vocale.

De aceeași părere a fost și Ștefan Bănică, comentând:

"Ești o bombiță cu ceas".

Marian Vasilescu

Marian are 28 de ani și se ocupă cu muzica și actoria. Are o serie de colaborări cu trupa 5GANG, joacă în serialul DM de pe YouTube și a venit la X Factor pentru a-și cultiva talentul vocal. Marian a interpretat piesa lui John Lennon, "Imagine", și merge mai departe cu 3 DA.

"Ai o voce plină, caldă. Ai făcut ca acest cântec să sune altfel", a spus Loredana.

Ștefan și Delia au fost, la rândul lor, plăcut surprinși de varianta interpretată de concurent a cunoscutei piese.

Oana și George Indru

Oana și George sunt frați, au 28, respectiv 21 de ani și sunt originari din Timișoara. Cântă din copilărie, însă în urmă cu trei au început să abordeze această pasiune într-un mod mai profesionist. Oana cântă vocal și George o acompaniază cu chitara. Tânărul nu își dorea neapărat să facă dintr-un grup alături de sora lui, gândindu-se că a urcat pe scenă doar ca acompaniator.

Jurații au fost de părere că este dificil să jurizeze momentul în acest context și le-au sugerat celor doi că ar fi excepțională ideea de grup. George a fost convins atât de vorbele juraților, cât și de sora sa, astfel că cei doi merg direct în bootcamp cu 4 DA. Oana și George au interpretat piesa "Give In To Me".

Mihaela Condurache

Mihaela are 51 de ani, este originară din Galați, dar locuiește în București. A fost dintotdeauna pasionată de muzică, însă tatăl său a sfătuit-o să urmeze o carieră "sigură". Astfel că Mihaela a urmat cursurile Facultății de Drept și a devenit jurist. Cu toate acestea, muzica a rămas mereu prezentă, iar la un moment dat a ales să trăiască exclusiv din asta.

Mihaela a declarat că în 2007 l-a cunoscut pe Gheorghe Gheorghiu și a început să colaboreze cu el. De asemenea, susținea recitaluri pe terasa din Neptun. Pe scena de la X Factor, Mihaela a interpretat "She's Gone Out Of My Life" și a mers mai departe cu 3 DA.

"Ce țeavă ai, Mihaela! Ești foarte tare, ai o voce specială și o voce specială merită întotdeauna să fie recompensată cu un DA", a spus Loredana.

Ioana Cristodorescu

Ioana are 21 de ani și este studentă la UNARTE. Pe lângă muzică, tânăra este pasionată de pictură, lucrările sale impresionându-i pe jurați. Ioana a mărturisit că, pentru ea, muzica și pictura merg mână-n mână. Concurenta a interpretat piesa "Drinking In The Day" și a primit 3 DA.

"Eram convinsă că o să fie un moment special. Ai o aură special", a spus Delia.

Mattia Pedretti

Mattia are 31 de ani și este din Roma. Concurentul a început să cânte de la vârsta de 11 ani. A luat lecții de canto și a ajuns un muzician profesionist, câștigându-și traiul din această pasiune. Mattia a mărturisit că deși atuul său este tehnica vocală, speră să ajungă la sufletele publicului prin emoția și energia transmise.

Pe scena de la X Factor 2020, Mattia a cântat piesa lui Michael Jackson, "Don't Stop 'Til You Get Enough" și a primit 3 răspunsuri afirmative.

"Cam toată piesa a fost cântată în falsetto. Mi-ar fi plăcut să aud și altă emisie, însă momentul a fost unul grozav. Aproape că m-am îndrăgostit de tine", a comentat Delia.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Tiberiu Gache, rapperul de 31 de ani care i-a deranjat pe jurați cu mesajul piesei.
  • Nadia Shehabi, tânăra de 26 de ani care a interpretat "Elastic Heart".
  • Roxana Ghiuzan, ursitoarea care i-a "vrăjit" pe jurați cu piesa "I Put A Spell On You".
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE