Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

"Ești spectacol; aș plăti bilet să te ascult", i-a spus Florin Ristei unei concurente la X Factor 2020

În cea de-a noua rundă de audiții de la X Factor 2020, Marta Verrecchia i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Găsești în articol mai multe detalii despre concurentă și momentul video din cadrul show-ului.
Marta Verrecchia în audițiile de la X Factor 2020

Marta Verrecchia în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube / X Factor Romania

Marta are 18 ani și a venit din Italia să cucerească jurații de la X Factor. Pasiunea Martei pentru muzică a luat naștere acum șase ani, după ce a schimbat voleiul cu un alt hobby: muzica. De atunci, și-a dezvoltat talentul vocal prin participarea la diverse concursuri și festivaluri.

Marta a dorit să bifeze și X Factor România 2020, iar momentul său nu a dezamăgit. I-a cucerit pe Ștefan, Loredana, Delia și Florin cu piesa "Fallin" și merge direct în bootcamp cu 4 DA.

"Am ascultat piesa până la final, chiar dacă ne-am hotărât pe la jumate că știm care-i treabă, pentru că ne place să auzim voci care cântă cum trebuie. Ești spectacol! Aș plăti bilet să te ascult", a comentat Florin Ristei.

Și Delia și-a exprimat încântarea în legătură cu vocea concurentei:

"Bravo! Despre asta e X Factor. Asta vreau să văd. Concurente tinere, frumoase și sigure pe ele. Despre asta e vorba. Felicitări!"

Însă cel mai fericit a fost Ștefan Bănică pentru că Marta va face parte din echipa sa:

"Ești fe-no-me-na-lă! Unele din acute, unele din notele pe care le-ai luat mi-au făcut pielea de găină. Parcă m-a electrizat. Parcă a trecut un curent electric prin mine când ai luat notele alea. Mulțumesc pentru chestia asta. Nici nu știu dacă ești conștientă de aurul pe care-l ai în gât".

VIDEO: Marta Verrecchia în audițiile de la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE