Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 19 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Seara de joi, 19 noiembrie, a adus o nouă porție de momente memorabile marca X Factor 2020. Au fost aduse în fața publicului voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan, Iulian Selea

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth, Mehmet Dural

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru, Ioana & Diana Conta, Marian & Teodora

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre, Andra Maria Barangă

Citește rezumatul ediției X Factor din 19 noiembrie:

Daria Pintilie

Daria are 15 ani și este originară din Piatra Neamț. Concurenta ia lecții de canto, a început să cânte la vioară de la vârsta de 5 ani, iar de la 7 ani cântă la saxofon. De asemenea, tânăra face parte dintr-un ansamblu folcloric. Daria a venit la X Factor alături de părinți, care sunt cei mai mari susținători ai săi. Adolescenta a umplut scena de energie cu interpretarea piesei "Survivor" și a primit 3 DA.

"Ai fost super tare. Pentru vârsta ta, ai un talent foarte mare. Cumva îmi amintești de mine. Și eu am început să cânt de foarte mică și sunt foarte fericită când văd atâtea tinere minunate, care au atâta curaj, relaxare și bucurie de a cânta", a spus Loredana.

Florin Ristei nu a ratat momentul de a-i aminti concurentei că poate să se alăture unui grup și implicit echipei sale. Din acest motiv, juratul i-a acordat votul de încredere. La fel și Loredana, și Delia. Bănică a ales să nu o primească direct în bootcamp-ul echipei sale, lăsând-o pe lista de așteptare.

Anne Laura Noupadja

Anne i-a cucerit pe jurați cu prezența și look-ul său. În vârstă de 28 de ani, concurenta este familiarizată cu industria muzicală, având două colaborări cu CRBL și DJ Project. După lansarea acestor piese, Anne a plecat în Franța pentru a-și termina studiile în economie și management, însă a revenit în țară pentru a continua cariera în muzică.

Concurenta a interpretat "Rumour Mill", însă nu i-a dat pe spate pe jurați. Cu toate acestea, cei patru s-au gândit că s-ar potrivi mai bine într-un grup.

"Cred că te-ai potrivi într-un grup. Îți zic părerea sinceră. Cred că te-ar ajuta pentru că dacă aveai cu cine să te completezi nu ți-ar fi fost așa de greu, nu-ți pierdeai suflul. Nu cred că poți străluci încă singură”, a spus Florin Ristei.

Anne Laura Noupadja se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Marian & Teodora

Marian și Teodora formează trupa Hello și este pentru a doua oară când cei doi vin împreună la X Factor, după ce au mai fost și în cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Cei doi se cunosc de 12 ani și de un an și jumătate formează un cuplu.

Marian și Teodora i-au impresionat pe jurați cu o versiune specială a piesei "Billie Jean" a lui Michael Jackson și merg direct în bootcamp cu 4 DA.

"Așa se vine la o audiție. Vă potriviți perfect. Eu vă felicit pentru cum cântați împreună, dar și pentru dragostea voastră. V-ați găsit!", a comentat Loredana.

Karina Ștefan

Karina are 15 ani și vine din Giroc. Concurenta a debutat recent în cariera muzicală (în mod profesionist), având până acum o piesă lansată. Dorește să continue în acest fel și să devină celebră. Karina a interpretat piesa "If I Ain't Got You" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Florin Ristei a vrut să fie sigur că adolescenta va intra pe lista de așteptare, de unde el o poate selecta pentru un grup, și astfel a fost juratul ce i-a oferit un răspuns negativ:

"Cred că ai fi potrivită într-un grup de 3-4 fete de aceeași înălțime, de aceeași vârstă, un fel de Pussycat Dolls când erau în vremurile bune".

Virgil Marius Bob

Virgil Marius Bob are 50 de ani, este din județul Sălaj și a adus zâmbetul pe buzele audienței. Concurentul a interpretat o piesă pe care a compus-o în studenție și a fost imediat acompaniat de jurați, care au reținut refrenul piesei - "Refren! Nu mai beau". Virgil a primit 3 DA și se află pe lista de așteptare.

"Domnule Bobiță, v-ați gândit să lansați această piesă pe internet? E foarte simpatică piesa, are lipici", i-a spus Delia.

Andra Maria Barangă

Andra are 17 ani, este din Năvodari și provine dintr-o familie de lăutari. Cântă alături de părinți, unchi și bunici la diferite evenimente, iar muzica este marea sa pasiune. Pe scena de la X Factor, concurenta a interpretat piesa "Run To You" și a primit 4 DA.

Florin Ristei a apreciat prestația Andrei, însă nu s-a declarat convins că este potrivită pentru X Factor. Cu toate acestea, discursul lui Ștefan Bănică l-a convins pe Ristei să îi dea votul de încredere.

"A fost o mare performanță. Tu ești la un nivel vocal de performanță. Ești un diamant neșlefuit. Ceea ce ai făcut tu pe scenă este un act artistic demn de luat în seamă și mă bucur enorm că ai 17 ani și ești în echipa mea”, a comentat Ștefan Bănică.

Silvia Mitrache

Silvia a fost cu siguranță apariția serii. Concurenta în vârstă de 61 de ani i-a cucerit pe jurați cu ținuta curajoasă, energia debordantă și vocea puternică. Silvia este originară din Craiova, dar de 30 de ani este stabilită în Italia. Silvia nu este străină de lumea muzicală. A cântat în spectacole cu nume mari ale muzicii românești precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, dar și pe scene internaționale, în țări ca Franța, Germania sau Italia.

La X Factor, Silvia a interpretat piesa "The Best" și a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Delia.

"Silvia, ești artistă. Și se simte asta. De la felul în care te miști, te îmbraci. Îți mulțumim pentru <<The Best>>", a spus Loredana.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Mădălina Așchipoaie, tânăra de 24 de ani care i-a cucerit pe jurați cu atitudinea, dar nu și cu vocea.
  • Lavinia și Alexandru, grupul din Timișoara care a cântat o piesă proprie.
  • Carmen Macovei, antrenoarea de fitness din Petroșani care a interpretat "If I Could Turn Back Time".
  • Miruna Puiu, concurenta de 24 de ani, membră în trupa Dirty Shirt, care a cântat "Diamonds" (Rihanna).
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE