Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 19 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Seara de joi, 19 noiembrie, a adus o nouă porție de momente memorabile marca X Factor 2020. Au fost aduse în fața publicului voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan, Iulian Selea

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth, Mehmet Dural

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru, Ioana & Diana Conta, Marian & Teodora

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre, Andra Maria Barangă

Citește rezumatul ediției X Factor din 19 noiembrie:

Daria Pintilie

Daria are 15 ani și este originară din Piatra Neamț. Concurenta ia lecții de canto, a început să cânte la vioară de la vârsta de 5 ani, iar de la 7 ani cântă la saxofon. De asemenea, tânăra face parte dintr-un ansamblu folcloric. Daria a venit la X Factor alături de părinți, care sunt cei mai mari susținători ai săi. Adolescenta a umplut scena de energie cu interpretarea piesei "Survivor" și a primit 3 DA.

"Ai fost super tare. Pentru vârsta ta, ai un talent foarte mare. Cumva îmi amintești de mine. Și eu am început să cânt de foarte mică și sunt foarte fericită când văd atâtea tinere minunate, care au atâta curaj, relaxare și bucurie de a cânta", a spus Loredana.

Florin Ristei nu a ratat momentul de a-i aminti concurentei că poate să se alăture unui grup și implicit echipei sale. Din acest motiv, juratul i-a acordat votul de încredere. La fel și Loredana, și Delia. Bănică a ales să nu o primească direct în bootcamp-ul echipei sale, lăsând-o pe lista de așteptare.

Anne Laura Noupadja

Anne i-a cucerit pe jurați cu prezența și look-ul său. În vârstă de 28 de ani, concurenta este familiarizată cu industria muzicală, având două colaborări cu CRBL și DJ Project. După lansarea acestor piese, Anne a plecat în Franța pentru a-și termina studiile în economie și management, însă a revenit în țară pentru a continua cariera în muzică.

Concurenta a interpretat "Rumour Mill", însă nu i-a dat pe spate pe jurați. Cu toate acestea, cei patru s-au gândit că s-ar potrivi mai bine într-un grup.

"Cred că te-ai potrivi într-un grup. Îți zic părerea sinceră. Cred că te-ar ajuta pentru că dacă aveai cu cine să te completezi nu ți-ar fi fost așa de greu, nu-ți pierdeai suflul. Nu cred că poți străluci încă singură”, a spus Florin Ristei.

Anne Laura Noupadja se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Marian & Teodora

Marian și Teodora formează trupa Hello și este pentru a doua oară când cei doi vin împreună la X Factor, după ce au mai fost și în cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Cei doi se cunosc de 12 ani și de un an și jumătate formează un cuplu.

Marian și Teodora i-au impresionat pe jurați cu o versiune specială a piesei "Billie Jean" a lui Michael Jackson și merg direct în bootcamp cu 4 DA.

"Așa se vine la o audiție. Vă potriviți perfect. Eu vă felicit pentru cum cântați împreună, dar și pentru dragostea voastră. V-ați găsit!", a comentat Loredana.

Karina Ștefan

Karina are 15 ani și vine din Giroc. Concurenta a debutat recent în cariera muzicală (în mod profesionist), având până acum o piesă lansată. Dorește să continue în acest fel și să devină celebră. Karina a interpretat piesa "If I Ain't Got You" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Florin Ristei a vrut să fie sigur că adolescenta va intra pe lista de așteptare, de unde el o poate selecta pentru un grup, și astfel a fost juratul ce i-a oferit un răspuns negativ:

"Cred că ai fi potrivită într-un grup de 3-4 fete de aceeași înălțime, de aceeași vârstă, un fel de Pussycat Dolls când erau în vremurile bune".

Virgil Marius Bob

Virgil Marius Bob are 50 de ani, este din județul Sălaj și a adus zâmbetul pe buzele audienței. Concurentul a interpretat o piesă pe care a compus-o în studenție și a fost imediat acompaniat de jurați, care au reținut refrenul piesei - "Refren! Nu mai beau". Virgil a primit 3 DA și se află pe lista de așteptare.

"Domnule Bobiță, v-ați gândit să lansați această piesă pe internet? E foarte simpatică piesa, are lipici", i-a spus Delia.

Andra Maria Barangă

Andra are 17 ani, este din Năvodari și provine dintr-o familie de lăutari. Cântă alături de părinți, unchi și bunici la diferite evenimente, iar muzica este marea sa pasiune. Pe scena de la X Factor, concurenta a interpretat piesa "Run To You" și a primit 4 DA.

Florin Ristei a apreciat prestația Andrei, însă nu s-a declarat convins că este potrivită pentru X Factor. Cu toate acestea, discursul lui Ștefan Bănică l-a convins pe Ristei să îi dea votul de încredere.

"A fost o mare performanță. Tu ești la un nivel vocal de performanță. Ești un diamant neșlefuit. Ceea ce ai făcut tu pe scenă este un act artistic demn de luat în seamă și mă bucur enorm că ai 17 ani și ești în echipa mea”, a comentat Ștefan Bănică.

Silvia Mitrache

Silvia a fost cu siguranță apariția serii. Concurenta în vârstă de 61 de ani i-a cucerit pe jurați cu ținuta curajoasă, energia debordantă și vocea puternică. Silvia este originară din Craiova, dar de 30 de ani este stabilită în Italia. Silvia nu este străină de lumea muzicală. A cântat în spectacole cu nume mari ale muzicii românești precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, dar și pe scene internaționale, în țări ca Franța, Germania sau Italia.

La X Factor, Silvia a interpretat piesa "The Best" și a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Delia.

"Silvia, ești artistă. Și se simte asta. De la felul în care te miști, te îmbraci. Îți mulțumim pentru <<The Best>>", a spus Loredana.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Mădălina Așchipoaie, tânăra de 24 de ani care i-a cucerit pe jurați cu atitudinea, dar nu și cu vocea.
 • Lavinia și Alexandru, grupul din Timișoara care a cântat o piesă proprie.
 • Carmen Macovei, antrenoarea de fitness din Petroșani care a interpretat "If I Could Turn Back Time".
 • Miruna Puiu, concurenta de 24 de ani, membră în trupa Dirty Shirt, care a cântat "Diamonds" (Rihanna).

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Emi şi Cuza
 • Connect-R şi SHIFT
 • Jo şi Liviu Teodorescu
 • Eliza Natanticu şi Zarug
 • Barbara Isasi şi Bella Santiago
 • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
 • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending