Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor România 2020: Ce momente au impresionat jurații în primul episod al emisiunii

Sub motto-ul "de neoprit", X Factor România a revenit toamna aceasta în grila Antena 1. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii a avut premiera pe 11 septembrie 2020. Te invităm să citești rezumatul episodului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de primul episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de primul episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

După un 2019 fără X Factor, emisiunea de talente a revenit în grila de programe a postului Antena 1. Cu câteva surprize, însă. Noul juriu al show-ului îi are acum în componență pe Ștefan Bănică, Delia, Florin Ristei și Loredana. Iar cei patru au fost la înălțime în prima seară a emisiunii. Nici concurenții nu s-au lăsat mai prejos și au adus pe scenă momente muzicale mai mult decât interesante.

Reguli X Factor 2020

Odată cu schimbarea juriului, ediția X Factor 2020 a venit cu noi reguli. Jurații au aflat de la început de care categorie se vor ocupa. Astfel, Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

8 concurenți au impresionat și merg mai departe

Concurenți dezinvolți, carismatici și cu voci remarcabile au urcat pe scenă. Și-au lăsat emoțiile în culise, au urcat pe scenă hotărâți să uimească jurații și să treacă în etapa următoare a competiției.

Ioana Ardelean

Ioana are 20 de ani și este originară din Oradea. Fire artistică de mică, tânăra și-a câștigat primii bani din muzică, cântând la o nuntă. Acesta este și visul său, de altfel, să profeseze în domeniul de care este atât de îndrăgostită. Ioana a venit la audiții însoțită de iubit și a impresionat jurații din momentul în care a pășit pe scenă. Cei patru nu au putut să nu remarce frumusețea concurentei. Ioana a interpretat piesa "Still In Love" (Thirdstory ft. Eryn Allen Kane) și a primit 4 DA.

"Cânți foarte bine, ai farmec, ești frumoasă, ești armonioasă, ești ceea ce se cheamă acum în 2020 posibilul X Factor", a comentat Ștefan Bănică.

Loredana a fost, de asemenea, cucerită de momentul Ioanei, fiind de părere că tânăra este "numai bună de X Factor".

Simțindu-se amenințat de faptul că Ioana ar putea merge în echipa lui Ștefan, Florin Ristei a pus în aplicare o strategie serioasă. Acesta i-a propus să facă parte dintr-un grup. Replica lui Ștefan nu a întârziat să apară:

"Iubita mea, tu nu ești de grup".

Chiar dacă a existat o "ciondăneală" între bărbații din juriu, deznodământul a fost unul fericit. Ioana a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

Vlad Moigrădeanu și Vlad Erdei

Cei doi Vlad sunt originari din Timișoara și prieteni de 12 ani. Deși nu au studii muzicale, iubesc să cânte și sunt vedetele serilor de karaoke. Cei doi au venit împreună la X Factor ca să-și încerce norocul. Primul care a urcat pe scenă a fost Vlad Moigrădeanu. Concurentul a ridicat publicul în picioare cu piesa rock'n'roll "Blue Suede Shoes".

"Ai avut această energie specifică rock'n'roll-ului. Răspunsul meu e DA!", i-a spus Ștefan Bănică concurentului.

Ceilalți jurați nu au fost impresionați de interpretarea lui Vlad și, din păcate nu a trecut mai departe. Momentan.

A urmat cel de-al doilea Vlad. Vlad Erdei, pe numele complet, acesta a interpretat "Something About The Way You Look Tonight". Florin Ristei i-a oprit interpretarea și i-a propus să cânte o melodie împreună cu Vlad Moigrădeanu.

Duo-ul a cântat "Don't Let the Sun Go Down on Me" (Elton John & Geoge Michael), iar jurații au fost impresionați. Cei patru au fost de părere că momentul a fost mai închegat decât interpretările solo. Cei doi Vlad au primit 3 DA ca grup și un NU din partea lui Florin.

Lavinia Jitaru

Lavinia are 16 ani și este din Suceava. Concurenta a cucerit juriul interpretând vocal și la pian piesa "Mercy on Me" (Christina Aguilera). Delia a putut observa talentul tinerei, menționând că poate face niște lucruri fenomenale cu vocea.

"Ai avut o stare foarte bună. Într-un cuvânt ai fost excelentă", a spus Ștefan Bănică.

Florin, Delia și Loredana i-au acordat Laviniei votul de încredere. Ștefan și-a rezervat dreptul de a judeca la rece prestația concurentei și i-a dat un NU.

Florin Doleanu

În vârstă de 34 de ani, Florin lucrează ca șofer în afară. Concurentul a interpretat o melodie rap, compusă de el. "Călător prin Europa" ilustrează drama prin care șoferii de tir trec de fiecare dată când se despart de cei dragi. Jurații au fost mișcați de mesajul piesei. Florin a luat 3 DA de la Florin, Loredana și Ștefan.

Bianca Ionescu

Bianca are 17 ani, este din București și iubitoare de Instagram și TikTok. Concurenta a urcat plină de încredere pe scenă, chiar puțin arogantă în opinia lui Ristei. Tânăra a ales să interpreteze "Hello" (Adele), însă după câteva momente de la debutul melodiei, a fost oprită de Ștefan. Juratul a observat că Bianca a falsat și i-a propus să cânte altă melodie. Deși inițial a refuzat, Bianca a decis, în cele din urmă, să cânte "You Don't Do It For Me Anymore" (Demi Lovato).

A doua piesă a pus-o în valoare pe tânără, au fost de părere jurații. Ba chiar și-au schimbat prima impresie, putând observa că Bianca este o fată foarte sensibilă ce reușește să transmită emoție. Concurenta a primit 3 DA (Ristei, Delia și Loredana).

Adrian Petrache

Cu energie, bună dispoziție și un talent al povestirii, Adrian le-a făcut o surpriză plăcută juraților. Are 22 de ani și este student la Facultatea de Drept, însă marea sa pasiune este muzica. Vocea și chitara sunt combinația câștigătoare, după părerea lui Adrian, și, văzând prestația de la X Factor, are dreptate.

Adrian provine dintr-o familie de muzicieni. Toate rudele sale cântă, dar cel mai sonor nume din familie este al unchiului său - Florin Salam. La X Factor, concurentul a interpretat "Hard Times" (Ray Charles) și a mers direct în bootcamp cu 4 DA.

Giulian Ioan

Giulian are 34 de ani și este frizer. Concurentul le-a ridicat juratelor nivelul de energie cu piesa "Sway". Delia i-a acordat un DA, în semn de glumă, însă gestul s-a întors împotriva sa. Ștefan și Loredana au spus la rândul lor DA, Delia riscând să îl aibă pe Giulian în echipă. A salvat-o Ristei care a spus NU. Cu toate acestea, Giulian rămâne în competiție, pe lista de așteptare.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Radu Brescan, inginerul de comunicații care a interpretat "Feeling Good" (Michael Buble).
  • Romanița Duminică, concurenta de 33 de ani ce a cântat o piesă proprie.
  • Marius Amariei - cântărețul de 34 de ani care a adus pe scenă o explozie de energie.
  • Alexandra Țiuleanu - profesoara de vioară care a interpretat "I Have Nothing" (Whitney Houston).

Momentul emoționant oferit și primit din suflet, fără o continuare în show-ul X Factor 2020

Prima seară a emisiunii s-a încheiat cu un moment ce a adus lacrimi în ochii juraților. Pe scenă a urcat Jeni Ion, o frumoasă și grațioasă tânără de 33 ani. Din păcate, Jeni și-a pierdut auzul la vârsta de 9 luni din cauza unei erori medicale. Cu toate acestea, a venit la emisiune pentru a transmite un mesaj puternic, acela că surditatea nu e de condamnat și că orice îți propui poate fi dobândit. Jeni a interpretat prin limbajul semnelor melodia "Cuvinte" de la Crush și Alexandra Ungureanu.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia şi Cheloo sunt juraţii celui de-al 14-lea sezon iUmor

iUmor revine cu cel de-al 14-lea sezon, începând din 11 februarie, la Antena 1. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

iUmor sezonul 14
iUmor sezonul 14 │ FOTO: Antena 1

iUmor revine pe micile ecrane, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cu un nou sezon de comedie totală. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Terapia prin comedie, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special "comedy magic", făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

După ce a debutat pe scena iUmor în calitate de concurent, Nelu Cortea revine în postura de jurat:

"Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent iUmor și jurat iUmor este de la cer la pământ! Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Totodată postura de jurat îţi oferă libertatea de a te bucura de momentele de pe scenă, pur şi simplu priveşti numărul şi fie îţi place, fie nu, fie îl terfeleşti, fie nu îl terfeleşti! Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (n.r. Cătălin Bordea) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună - avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, avem Podcastito împreună, mergem la club, ne și jucăm, pentru că este nașul fiului meu. Să fim jurați la iUmor este o altă chestie pe care o facem împreună și o facem cu drag, ne susținem unul pe celălalt, ne ajutăm, ne bucură foarte tare această experienţă".

La rândul lui, Cătălin Bordea a declarat:

"În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane iUmor și este total imprevizibil. Dar... îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine. Tot ce îmi doresc foarte tare este să mă distrez - asta este prioritatea nr. 1".

Nu în ultimul rând, magicianul Robert Tudor a spus:

"Propunerea de a face parte din echipa iUmor a venit într-un moment cum nu se putea mai bun! Iar rolul îmi vine…mănuşă, dacă este ăsta un cuvânt pe care să îl folosească un magician. Şi pentru că acum pot, o să dau şi ceva din casă, un lucru total neaşteptat, pe care l-am trăit chiar în prima zi de filmări. Dintre toţi colegii, doar cu Cheloo nu schimbasem mai mult de câteva cuvinte la participările mele în sezoanele anterioare ale show-ului. Ştiam că este genul de om care spune fix ceea ce gândeşte, asumat, aşa că atunci când m-a chemat să schimbăm două vorbe… mi-am zis că nu-i a bună. Doar că… m-a bătut pe umăr şi mi-a spus <<faci foarte bine ce faci, bucură-te de drumul ăsta, fă tot ce îţi trece prin cap, din partea mea ai toată susţinerea!>>. Mă rog, cred că v-aţi prins că nu exact cu cuvintele astea (râde), dar a fost un moment fain, care mi-a dat multă încredere, aşa că vă puteţi imagina cum m-am dezlănţuit pe mai departe!".

Nici prezentatorii Şerban Copoţ şi Dan Badea nu vor scăpa de "magicul tratament", dar se declară încântați de noul sezon și abia așteaptă provocările acestuia.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor care vor urmări și vor vota prestațiile din cel mai nou sezon, începând din 11 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Au început pregătirile pentru Massif 2023 - HARTĂ FESTIVAL

Se apropie festivalul Massif, iar organizatorii au început pregătirile pentru cel mai nou și așteptat eveniment al iernii. Prima ediție Massif va avea loc între 3 și 5 martie 2023, iar echipa aduce în premieră o producție specială pentru Poiana Brașov. Detalii în articol.

Publicat

pe

Hartă Massif 2023
Hartă Massif 2023 │ FOTO: Massif

Producția și amenajarea festivalului vor completa performance-urile live și show-urile surpriză ale artiștilor și DJ-ilor de pe cele 7 scene, indoor și outdoor, amplasate la baza pârtiei Bradu și la cele mai renumite apres-ski-uri din România, îndrăgite de pasionații de distracție extremă și munte: KUPA Apres-Ski Bar, NUBA Chalet și YAGER Chalet.

Organizatorii așteaptă zilnic 12.000 de participanți, iubitori ai sporturilor de iarnă, ai muzicii, distracției, aventurii și experiențelor exclusiviste. Massif este un concept de festival nou și unic pentru Europa Centrală și de Est.

Fanii se vor putea întâlni cu artiștii sau DJ-ii lor preferați pe pârtii, să ia micul dejun împreună în hotelurile din Poiana Brașov sau să fie surprinși de aparițiile lor speciale la una dintre scenele de la apres-ski-uri sau la afterparty.

7 scene la Massif 2023

Pentru prima ediție Massif vor fi amplasate 7 scene: 3 lângă centrul de agrement din Poiana Brașov, 3 în parteneriat cu apres-ski-urile din Poiană și o scenă de afterparty în stațiune, cu program special și invitați surpriză.

Fiecare scenă are stiluri diferite de muzică, propriul concept și design. Unii artiști vor îmbina mai multe genuri și vor crea mixuri eclectice de neuitat. Fanii se vor bucura de experiențe muzicale unice la prima ediție Massif, în timp ce urcă sau coboară de pe pârtie și își aleg locul preferat de petrecere.

  1. Mainstage-ul festivalului va fi în aer liber, lângă centrul de agrement din Poiana Brașov. Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero, Quintino, Kadebostany, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, B.U.G. Mafia, Pascal Junior și Killa Fonic se numără printre artiștii care vor face show-uri pe mainstage.
  2. La baza pârtiei, organizatorii vor crea și o scenă indoor, G.O.A.T. (Greatest of All Time), pentru cei care vor să se bucure de cele mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi și inedite. Pe lângă decorul tematic, fanii vor primi aici și selecții muzicale speciale, ce redau atmosfera anilor '60, '70, '80, '90 și 2000, și hituri din prezent. Mai mult decât atât, această scenă va găzdui artiști din diverse genuri muzicale, care vor crea fusion-uri între hip-hop, trap, pop, rock, muzică electronică și folclor autentic. Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, David Ciente și DJ-i români pregătesc surprize pentru primele lor show-uri la Massif.
  3. Retro Fantesia, a treia scenă de la baza pârtiei Bradu, le aduce fanilor cele mai fine mixuri și remixuri retro. DJ-i români se vor juca pe această scenă cu cele mai cunoscute piese rock, pop și dance ale anilor ‘90 și 2000. Retro Fantesia este un concept creat de UNTOLD și este una dintre cele mai îndrăgite scene ale festivalului din Cluj-Napoca, care adună timp de 4 zile și 4 nopți zeci de mii de fani.

Take-over Massif la apres-ski-urile din Poiana Brașov

Trei dintre cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui scene Massif. În fiecare zi, de la prânz la miezul nopții, vor fi petreceri unice la Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif. Fie că vor o pauză de la turele de ski sau snowboard, ca să se încarce cu o doză de muzică, distracție și adrenalină, fie că vin direct pregătiți de party, fanii acestor scene vor găsi la apres-ski-uri petrecerile perfecte la înălțime.

Massif va avea și o scenă dedicată afterparty-urilor, denumită K2 Alpin. Aceasta va fi în Poiana Brașov, la fostul local Favorit, care va fi reamenajat. Organizatorii pregătesc un design special și un line-up surpriză.

Bilete Massif 2023

Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri începând cu 442 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Dimitri Vegas, Nicky Romero, Kadebostany cântă la Massif 2023

Între 3 și 5 martie, Poiana Brașov găzduiește Massif, un eveniment cu muzică și sporturi de iarnă. Votat mereu în top 3 DJ în lume, Dimitri Vegas este headlinerul ediției din acest an. Ce artiști mai urcă pe scenă, dar și alte informații, în articol.

Publicat

pe

Artiști Massif 2023
Artiști Massif 2023 │ FOTO: Massif

Unul dintre cei mai doriți DJ din lineup-ul de festival, Dimitri Vegas vine pe scena principală a primei ediții a festivalului Massif. În deschiderea show-ului va mixa soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag. Programul evenimentul este completat de show-uri susținute de Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic și mulți alții.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta, la festivalul Massif, este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike. În 2022, cei doi artiști au urcat două poziții în clasamentul dedicat DJ-ilor profesioniști, Top 100 DJ Mag, clasament în care ocupă locul 3. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reușind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial și la finala UEFA Champions League Final în Madrid.

În ultimii doi ani, Dimitri Vegas și-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri în blockbuster-uri precum Rambo: Last Blood, Men In Black: International, Yummy, H4Z4RD, Dimitri Vegas a fost ales și în distribuția noului film din seria Jurassic World: Dominion. Filmul a avut premiera în luna iunie 2022 și a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Nicky Romero este unul dintre DJ-ii care vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov, la Massif. În ultimii ani, Nicky Romero a lansat piese la care a colaborat cu cei mai cunoscuți producători ai lumii, de la Avicii la David Guetta, Calvin Harris, Hardwell, Tiësto, Fedde le Grand sau Armand van Helden. Considerat un dance music megastar, Nicky Romero continuă să fie o prezență constantă pe scena celor mai mari festivaluri din lume. Olandezul este proprietarul unui label, Protocol Recordings, care în acest an celebrează 10 ani de existență, iar show-ul radio cu același nume este difuzat în 71 de țări.

Kadebostany este un producător și compozitor care a reușit să capteze rapid atenția prin stilul său unic. Printre numeroasele single-uri care au câștigat admirația publicului se numără "Castle in the Snow", "Mind if I Stay", "Early Morning Dreams" și "Save Me".

Piesele lui Kadebostany au acumulat peste 1 miliard de accesări pe YouTube, iar artistul a susținut peste 500 de spectacole live în peste 25 de țări, în ultimii ani.

Unii dintre cei mai ascultați artiști români ajung la Massif 2023

Massif anunță și un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului. Pe scenă vor mai urca Inna, Delia, Grasu XXL și Killa Fonic, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Massif 2023 - 7 scene amplasate în mai multe locuri din Poiana Brașov

Prima ediție Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate 3 scene pe Pârtia Bradu, iar alte 4 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune.

Organizatorii vor aduce în premieră o producție specială pentru stațiunea montană, care va completa performance-urile live și show-urile surpriză ale DJ-ilor de pe cele 3 scene: Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită Greatest of All Time’ (G.O.A.T.) și Retro Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

Bilete Massif 2023

Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri începând cu 442 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending