Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor România 2020: Ce momente au impresionat jurații în primul episod al emisiunii

Sub motto-ul "de neoprit", X Factor România a revenit toamna aceasta în grila Antena 1. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii a avut premiera pe 11 septembrie 2020. Te invităm să citești rezumatul episodului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de primul episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de primul episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

După un 2019 fără X Factor, emisiunea de talente a revenit în grila de programe a postului Antena 1. Cu câteva surprize, însă. Noul juriu al show-ului îi are acum în componență pe Ștefan Bănică, Delia, Florin Ristei și Loredana. Iar cei patru au fost la înălțime în prima seară a emisiunii. Nici concurenții nu s-au lăsat mai prejos și au adus pe scenă momente muzicale mai mult decât interesante.

Reguli X Factor 2020

Odată cu schimbarea juriului, ediția X Factor 2020 a venit cu noi reguli. Jurații au aflat de la început de care categorie se vor ocupa. Astfel, Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

8 concurenți au impresionat și merg mai departe

Concurenți dezinvolți, carismatici și cu voci remarcabile au urcat pe scenă. Și-au lăsat emoțiile în culise, au urcat pe scenă hotărâți să uimească jurații și să treacă în etapa următoare a competiției.

Ioana Ardelean

Ioana are 20 de ani și este originară din Oradea. Fire artistică de mică, tânăra și-a câștigat primii bani din muzică, cântând la o nuntă. Acesta este și visul său, de altfel, să profeseze în domeniul de care este atât de îndrăgostită. Ioana a venit la audiții însoțită de iubit și a impresionat jurații din momentul în care a pășit pe scenă. Cei patru nu au putut să nu remarce frumusețea concurentei. Ioana a interpretat piesa "Still In Love" (Thirdstory ft. Eryn Allen Kane) și a primit 4 DA.

"Cânți foarte bine, ai farmec, ești frumoasă, ești armonioasă, ești ceea ce se cheamă acum în 2020 posibilul X Factor", a comentat Ștefan Bănică.

Loredana a fost, de asemenea, cucerită de momentul Ioanei, fiind de părere că tânăra este "numai bună de X Factor".

Simțindu-se amenințat de faptul că Ioana ar putea merge în echipa lui Ștefan, Florin Ristei a pus în aplicare o strategie serioasă. Acesta i-a propus să facă parte dintr-un grup. Replica lui Ștefan nu a întârziat să apară:

"Iubita mea, tu nu ești de grup".

Chiar dacă a existat o "ciondăneală" între bărbații din juriu, deznodământul a fost unul fericit. Ioana a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

Vlad Moigrădeanu și Vlad Erdei

Cei doi Vlad sunt originari din Timișoara și prieteni de 12 ani. Deși nu au studii muzicale, iubesc să cânte și sunt vedetele serilor de karaoke. Cei doi au venit împreună la X Factor ca să-și încerce norocul. Primul care a urcat pe scenă a fost Vlad Moigrădeanu. Concurentul a ridicat publicul în picioare cu piesa rock'n'roll "Blue Suede Shoes".

"Ai avut această energie specifică rock'n'roll-ului. Răspunsul meu e DA!", i-a spus Ștefan Bănică concurentului.

Ceilalți jurați nu au fost impresionați de interpretarea lui Vlad și, din păcate nu a trecut mai departe. Momentan.

A urmat cel de-al doilea Vlad. Vlad Erdei, pe numele complet, acesta a interpretat "Something About The Way You Look Tonight". Florin Ristei i-a oprit interpretarea și i-a propus să cânte o melodie împreună cu Vlad Moigrădeanu.

Duo-ul a cântat "Don't Let the Sun Go Down on Me" (Elton John & Geoge Michael), iar jurații au fost impresionați. Cei patru au fost de părere că momentul a fost mai închegat decât interpretările solo. Cei doi Vlad au primit 3 DA ca grup și un NU din partea lui Florin.

Lavinia Jitaru

Lavinia are 16 ani și este din Suceava. Concurenta a cucerit juriul interpretând vocal și la pian piesa "Mercy on Me" (Christina Aguilera). Delia a putut observa talentul tinerei, menționând că poate face niște lucruri fenomenale cu vocea.

"Ai avut o stare foarte bună. Într-un cuvânt ai fost excelentă", a spus Ștefan Bănică.

Florin, Delia și Loredana i-au acordat Laviniei votul de încredere. Ștefan și-a rezervat dreptul de a judeca la rece prestația concurentei și i-a dat un NU.

Florin Doleanu

În vârstă de 34 de ani, Florin lucrează ca șofer în afară. Concurentul a interpretat o melodie rap, compusă de el. "Călător prin Europa" ilustrează drama prin care șoferii de tir trec de fiecare dată când se despart de cei dragi. Jurații au fost mișcați de mesajul piesei. Florin a luat 3 DA de la Florin, Loredana și Ștefan.

Bianca Ionescu

Bianca are 17 ani, este din București și iubitoare de Instagram și TikTok. Concurenta a urcat plină de încredere pe scenă, chiar puțin arogantă în opinia lui Ristei. Tânăra a ales să interpreteze "Hello" (Adele), însă după câteva momente de la debutul melodiei, a fost oprită de Ștefan. Juratul a observat că Bianca a falsat și i-a propus să cânte altă melodie. Deși inițial a refuzat, Bianca a decis, în cele din urmă, să cânte "You Don't Do It For Me Anymore" (Demi Lovato).

A doua piesă a pus-o în valoare pe tânără, au fost de părere jurații. Ba chiar și-au schimbat prima impresie, putând observa că Bianca este o fată foarte sensibilă ce reușește să transmită emoție. Concurenta a primit 3 DA (Ristei, Delia și Loredana).

Adrian Petrache

Cu energie, bună dispoziție și un talent al povestirii, Adrian le-a făcut o surpriză plăcută juraților. Are 22 de ani și este student la Facultatea de Drept, însă marea sa pasiune este muzica. Vocea și chitara sunt combinația câștigătoare, după părerea lui Adrian, și, văzând prestația de la X Factor, are dreptate.

Adrian provine dintr-o familie de muzicieni. Toate rudele sale cântă, dar cel mai sonor nume din familie este al unchiului său - Florin Salam. La X Factor, concurentul a interpretat "Hard Times" (Ray Charles) și a mers direct în bootcamp cu 4 DA.

Giulian Ioan

Giulian are 34 de ani și este frizer. Concurentul le-a ridicat juratelor nivelul de energie cu piesa "Sway". Delia i-a acordat un DA, în semn de glumă, însă gestul s-a întors împotriva sa. Ștefan și Loredana au spus la rândul lor DA, Delia riscând să îl aibă pe Giulian în echipă. A salvat-o Ristei care a spus NU. Cu toate acestea, Giulian rămâne în competiție, pe lista de așteptare.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Radu Brescan, inginerul de comunicații care a interpretat "Feeling Good" (Michael Buble).
 • Romanița Duminică, concurenta de 33 de ani ce a cântat o piesă proprie.
 • Marius Amariei - cântărețul de 34 de ani care a adus pe scenă o explozie de energie.
 • Alexandra Țiuleanu - profesoara de vioară care a interpretat "I Have Nothing" (Whitney Houston).

Momentul emoționant oferit și primit din suflet, fără o continuare în show-ul X Factor 2020

Prima seară a emisiunii s-a încheiat cu un moment ce a adus lacrimi în ochii juraților. Pe scenă a urcat Jeni Ion, o frumoasă și grațioasă tânără de 33 ani. Din păcate, Jeni și-a pierdut auzul la vârsta de 9 luni din cauza unei erori medicale. Cu toate acestea, a venit la emisiune pentru a transmite un mesaj puternic, acela că surditatea nu e de condamnat și că orice îți propui poate fi dobândit. Jeni a interpretat prin limbajul semnelor melodia "Cuvinte" de la Crush și Alexandra Ungureanu.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Emi şi Cuza
 • Connect-R şi SHIFT
 • Jo şi Liviu Teodorescu
 • Eliza Natanticu şi Zarug
 • Barbara Isasi şi Bella Santiago
 • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
 • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending