Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO

Pe scena de la X Factor se aud atât voci puternice, cât și povești emoționante de viață. Alexandra Sîrghi le-a bifat pe amândouă, cucerind jurații cu momentul său impresionant.
Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020

Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube

Alexandra este originară din Galați și are 18 ani. Tânăra a revenit la X Factor după ce în urmă cu patru ani își mai încercase o dată norocul. Între timp, concurenta s-a maturizat atât fizic, cât și muzical, iar decizia de a se întoarce pe scenă a fost una foarte fericită. Concurenta a interpretat "I Don't Think About You" (Kelly Clarkson) și i-a cucerit pe jurați.

Puterea cu care o fată atât de tânăra a putut să transmită emoția melodiei i-a intrigat pe Florin, Delia, Loredana și Ștefan. Alexandra a menționat că piesa aleasă îi amintește de mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu șase luni. Jurații au înțeles atunci că drama concurentei a fost transpusă în muzică și în capacitatea de a-și plânge durerea prin voce.

"Spectaculos! Iată, X Factor ne demonstrează că revine în forță. Ai fost senzațională!", a declarat Ștefan Bănică.

Momentul Alexandrei a fost și pe placul Deliei, aceasta spunând:

"Ai starea care trebuie, ai toate ingredientele pe care trebuie să le aibă un câștigător de X Factor".

Alexandra Sîrghi a primit 4 DA și merge direct în bootcamp, în echipa lui Ștefan Bănică.

VIDEO: Alexandra Sîrghi la audițiile de la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
East European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE

East European Comic Con este încă o dată reprogramat. Ediția anunțată pentru decembrie 2020 va avea loc în iunie 2021.

Închide