Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO

Pe scena de la X Factor se aud atât voci puternice, cât și povești emoționante de viață. Alexandra Sîrghi le-a bifat pe amândouă, cucerind jurații cu momentul său impresionant.
Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020

Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube

Alexandra este originară din Galați și are 18 ani. Tânăra a revenit la X Factor după ce în urmă cu patru ani își mai încercase o dată norocul. Între timp, concurenta s-a maturizat atât fizic, cât și muzical, iar decizia de a se întoarce pe scenă a fost una foarte fericită. Concurenta a interpretat "I Don't Think About You" (Kelly Clarkson) și i-a cucerit pe jurați.

Puterea cu care o fată atât de tânăra a putut să transmită emoția melodiei i-a intrigat pe Florin, Delia, Loredana și Ștefan. Alexandra a menționat că piesa aleasă îi amintește de mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu șase luni. Jurații au înțeles atunci că drama concurentei a fost transpusă în muzică și în capacitatea de a-și plânge durerea prin voce.

"Spectaculos! Iată, X Factor ne demonstrează că revine în forță. Ai fost senzațională!", a declarat Ștefan Bănică.

Momentul Alexandrei a fost și pe placul Deliei, aceasta spunând:

"Ai starea care trebuie, ai toate ingredientele pe care trebuie să le aibă un câștigător de X Factor".

Alexandra Sîrghi a primit 4 DA și merge direct în bootcamp, în echipa lui Ștefan Bănică.

VIDEO: Alexandra Sîrghi la audițiile de la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
East European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE

East European Comic Con este încă o dată reprogramat. Ediția anunțată pentru decembrie 2020 va avea loc în iunie 2021.

Închide