Urmărește-ne în Social Media

Loredana & Marius Moga feat. Ionuț Cercel - Hai, România!

Loredana, Marius Moga și Ionuț Cercel au lansat "Hai, România!", imnul neoficial al echipei de fotbal a României la EURO 2024. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil de vizionat în articol.

Loredana Groza, Marius Moga și Ionuț Cercel și-au unit forțele pentru a lansa "Hai, România!". Piesa se dorește a fi un imnul neoficial al echipei de fotbal a României la EURO 2024. "Hai, România!" are un mesaj de acceptare și solidaritate, patriotism și dragoste pentru fotbal.

Originile melodiei "Hai România!" se găsesc în "Mr. Originality", lansată de trupa Simplu în 2006. Doi ani mai târziu, Loredana a preluat-o, adăugându-i ritmuri lăutărești. Ionuț Cercel a făcut propria versiune, dar fără a o modifica prea mult. A apărut în 2011, când Ionuț avea doar 15 ani, și a adunat zeci de milioane de vizualizări.

În luna aprilie, le-a fost prezentat românilor "Visăm Împreună" - imnul oficial echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV

Comentarii