Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor România 2020: Află ce concurenți au trecut mai departe după cea de-a cincea rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 9 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și ce momente savuroase au creat jurații.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al cincilea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al cincilea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

A cincea ediție de X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc

Citește rezumatul ediției X Factor din 9 octombrie:

Bogdan Mureșan

Nici că se putea un start al serii mai potrivit. Bogdan a impresionat cu o tehnică impecabilă interpretând o piesă proprie de metal. Concurentul are 23 de ani, este originar din Arad și studiază designul. Pasiunea pentru muzică a luat naștere la vârsta de 14 ani, când a primit cadou o chitară acustică. În liceu, a pus bazele unei trupe de cover-uri, apoi a format o nouă formație intitulată Diluvian Collapse.

"Pe filonul tău, ești acolo. Bravo, de la mine ai un DA!", a spus Ștefan Bănică.

Bogdan este pe lista de așteptare cu 3 DA primiți de la Florin, Delia și Ștefan.

Mario Rosini

Mario are 56 de ani și vine din Bari, Italia. A luat contact cu muzica încă din copilărie, cântând în corul bisericii. Apoi a început să cânte alături de fratele său, iar pasiunea a fost fructificată prin studii muzicale. În 2004, concurentul a ocupat locul 2 la Festivalul de la Sanremo și în prezent este profesor la Conservator. Mario a mărturisit că principalul motiv pentru care a venit la X Factor este să emoționeze publicului. Mario a interpretat piesa "L'infinità" și i-a cucerit pe jurați cu sensibilitatea sa.

"Sunt impresionat să aud un asemenea moment la X Factor. Mi-a mers la suflet", a comentat Ștefan.

Florin Ristei a putut observa că Mario este pasionat de muzică, însă nu l-a considerat potrivit pentru acest tip de competiție. Juratul a fost singurul care a spus NU. Prin urmare, Mario Rosini se află pe lista de așteptare.

Cristian Cadar (Chriss Casper)

În vârstă de 32 de ani, Chriss Casper este un fusion rap artist și compozitor. Își descrie muzica ca fiind una internațională și a venit la X Factor pentru a arăta ce știe și a-i cuceri pe jurați. La prima vedere, cei patru au fost plăcut surprinși de prezența și de vibe-ul concurentului. Însă de îndată ce a început să cânte propria melodie, "Lil Paris", jurații și-au dat seama că tânărul este făcut să fie pe scenă.

"M-am simțit că sunt la un concert. Ești foarte tare, omule!", a spus Ștefan.

Chriss a primit 3 DA de la Ștefan, Florin și Loredana, cea din urmă exprimând:

"Îmi pare bine că ai venit aici, că ai venit pe hipstereală".

Melania Cuc

Melania are 18 ani și este originară din Arad. Fire ambițioasă, concurenta a decis să urmeze calea muzicii în ciuda părinților care au sfătuit-o să-și aleagă o altă meserie. Melania a interpretat melodia "Never Enough" și i-a impresionat pe jurați atât cu vocea puternică, cât și cu forța prin care a transmis emoția. Melania a mărturisit că mesajul piesei are o adevărată însemnătate pentru ea. Nu s-a simțit niciodată suficient de bună și a fost mereu demoralizată de anumite vorbe spuse de profesorii săi.

"Îți mulțumesc pentru că am asistat, după perioada de pandemie, la primul concert în care am fost spectator, iar tu ai fost artist. Și pentru asta îți mulțumesc frumos!, a spus Ștefan Bănică.

Maria Andraș

Maria are 18 ani și este din Sfântu Gheorghe. Concurenta a mărturisit că X Factor reprezintă primul eveniment important în ceea ce privește muzica. Cu toate acestea, Maria a reușit să îi impresioneze pe jurați cu piesa "Talking To The Moon", și să meargă mai departe cu 3 DA.

"Te-ai descurcat foarte bine. Ai transmis emoție, potențialul tău este mare", a comentat Ștefan Bănică.

Arthur Horeanu

Concurentul de 15 ani a fost un adevărat personaj. Arthur este pasionat de povești, de aici provenind și inspirația pentru muzică. Cântă, compune și are o trupa intitulată Arthur in Neverland. Pe scena de la X Factor, concurentul a avut o apariție ce le-a adus juraților aminte de Willy Wonka, îndrăgitul personaj din "Charlie și fabrica de ciocolată". Arthur a cântat "Don't Want to Be" și a fost trimis direct în bootcamp cu 4 DA.

"Ai avut cea mai bună energie și atitudine", a spus Delia.

Sonia Mosca

Sonia a încheiat cea de-a cincea ediție X Factor în cel mai frumos mod. Concurenta este originară din Napoli și a venit în România să câștige marele trofeu al emisiunii. Și având în vedere momentul creat în seara de 9 octombrie, putem spune că are șanse uriașe de izbândă. Pasiunea Soniei pentru muzică a luat naștere din copilărie, tatăl său fiind basist, iar mama cântăreață.

Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dezvăluind că a obținut primul loc în cadrul emisiunii "All Together Now". Pe scena de la X Factor, tânăra a interpretat "And I Am Telling You I'm Not Going" și a ridicat jurații în picioare.

"Mama mea, mi-a spart creierii-n două", a exclamat Florin Ristei.

Florin, Delia, Loredana și Ștefan au fost atât de încântați de Sonia încât i-au mai cerut să cânte o melodie. "Disco Inferno" a încheiat apoteotic seara, iar Sonia merge direct în bootcamp cu 4 DA!

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Alisa Ienei, tânăra care a interpretat "Its a man's world, this is a man's world".
 • Dragoș Marian Calotă, șoferul de tir care a cântat "Writing's On The Wall".
 • Sava Regățeanu, seniorul care a cântat "Sărut, femeie, mâna ta".
 • Florentina Stan, învățătoarea de 42 de ani care a interpretat două piese rock.
 • Sorin Ene, campionul de drift care a avut să aducă recunoașterea tradițiilor populare.
Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Emi şi Cuza
 • Connect-R şi SHIFT
 • Jo şi Liviu Teodorescu
 • Eliza Natanticu şi Zarug
 • Barbara Isasi şi Bella Santiago
 • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
 • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending