Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

După 13 runde de audiții, concurenții selectați au intrat într-o nouă etapă a show-ului. Bootcamp-ul înseamnă demonstrarea încă o dată a talentului vocal și încercarea de a rămâne în competiție.

Publicat

pe

Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020
Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Seara de joi, 26 noiembrie, i-a adus pe scenă pe băieții din echipa Loredanei. Aceasta antrenează concurenții cu vârsta sub 24 de ani. Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Loredanei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Opt concurenți au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce doi dintre aceștia (Gabi Gruici - Kashy și Liviu Panait) au fost aleși de Loredana de pe lista de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 26 noiembrie:

Theodor Andrei

Prima rundă de bootcamp a fost deschisă de Theodor Andrei, tânărul care îi impresiona pe jurați în cel de-al treilea episod de audiții. Concurentul a declarat că dorește ca în fiecare etapă să arate o nouă fațetă a vocii sale. La bootcamp, concurentul a interpretat piesa "That’s How You Write A Song" și a umplut scena. 

"Nu știu dacă piesa te-a pus în valoare din punct de vedere muzical", a fost de părere Florin, menționând însă că s-a bucurat de energia transmisă de concurent.

Și Bănică a fost încântat de momentul lui Theodor:

"Ai avut o prestație scenică vie, a fost energizant, a fost ca la un concert".

Loredana a decis să-i ofere unul dintre cele trei scaune.

David Adrian Ștefan

David este cel mai tânăr concurent din competiție, dar reușește să demonstreze că vocea sa este uriașă. În bootcamp, David a cântat melodia "Like I'm Gonna Lose You" și a primit un loc pe scaun. Deși comentariile celorlalți jurați (Ștefan, Delia și Florin) au fost consultative, aceștia nu s-au abținut din a-l lăuda pe puști:

"Ești foarte fresh. Ești foarte bun ca voce. Posibilitățile sunt huge și ai merita un scaun", a spus Delia.

Gabi Gruici (Kashy)

Kashy este unul dintre concurenții pe care Loredana i-a selectat din lista de așteptare, făcând astfel posibilă apariția lui în etapa de bootcamp. Deși a urcat pe scenă plin de emoții, Kashy a creat un adevărat show rock cu piesa "Stairway To Heaven".

Delia nu s-a arătat încântată de interpretarea concurentului:

"Mamă, mamă, ce s-a întâmplat? Foarte interesant...Mi s-a părut că a fost cam jucat".

În asentiment cu Delia a fost și Florin Ristei, juratul fiind de părere că piesa a fost lipsită de nuanțe, iar Kashy nu ar merita un loc pe scaun.

Cu toate acestea, Loredana i-a mai dat un vot de încredere și, prin urmare, un loc pe mult doritul scaun.

Liviu Panait

Liviu a adus emoție pe scena de la X Factor și în cadrul audițiile, dar și în bootcamp. În momentul în care Liviu a pășit pe scenă, toate cele trei scaune erau ocupate, iar dacă Loredana ar fi decis ca el să meargă mai departe, unul dintre cei care ocupau scaunele ar fi trebuit să se ridice. Concurentul a interpretat melodia "I'll Never Love Again", dedicându-i momentul soțului său.

Interpretarea sa a avut o serie de scăpări și Liviu NU a primit un loc pe scaun. Loredana a ținut să îi transmită concurentului că a reușit să se depășească, chiar dacă nu o să treacă mai departe în competiție.

Denis Costea

Concurentul de 14 ani a creat un adevărat show cu piesa "I'm Still Standing". A cântat, a dansat și i-a cucerit pe jurați cu energia sa. Cu toate acestea, Loredana NU i-a oferit un loc pe scaun.

"Mie mi-a plăcut de tine și îmi place de tine, dar din păcate în seara asta nu pot să-ți dau un scaun", a menționat Loredana.

Delia a ținut să aprecieze energia și atitudinea lui Denis, deși la capitolul voce a fost de părere că tânărul nu a strălucit.

"Ai o energie foarte bună. Te miști foarte bine. Mi se pare că tu pe piesa asta nu ai strălucit vocal. Din punctul meu de vedere, strict vocal, n-aș ridica pe cineva de pe scaun".

Iulian Selea

Iulian continuă să impresioneze cu vocea sa. La audiții a primit 4 DA, iar la bootcamp i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare după momentul muzical. Concurentul a interpretat dificila piesă a lui Sam Smith, "Writting's On The Wall".

"Primul moment la care trebuie să recunosc că s-a ridicat părul pe mine. E un semn că a fost foarte bine. Dacă nu v-a fost frică până acum, eu zic că e momentul să vă fie frică. N-am ce să comentez mai mult - moment bine pregătit, ești sigur pe tine, ai studiat bine piesa, ai și transmis-o, ai și cântat-o în stilul tău. Știi ce faci și da, cu siguranță nu numai că meriți un scaun acolo, te văd ajuns la Loredana în finală", a spus Florin Ristei.

Cu fiecare notă cântată devenea din ce în ce mai clar că Iulian va da la o parte un concurent și îi va ocupa locul pe scaun. Așa s-a și întâmplat. Theodor Andrei a fost cel pe care Loredana a decis să-l ridice de pe scaun, în favoarea lui Iulian Selea.

Arthur Horeanu

După ce în audiții a fost ca argintul viu, în bootcamp, Arthur a vrut să demonstreze că poate fi și sensibil. Concurentul a interpretat piesa "Mama, I'm coming home", dar a avut mici scăpări care au fost taxate de Ștefan Bănică:

"A fost fals de multe ori. La un moment dat m-ai pierdut. La nivelul ăsta în bootcamp n-am voie să aud așa ceva. Eu nu știu dacă ți-aș da un scaun pentru prestația auzită astăzi".

Deși Loredana i-a apreciat calitățile lui Arthur, nu a renunțat la un alt concurent pentru a-i face loc pe scaun.

Eden Loren

Eden Loren a creat un moment special pe scena X Factor. Italianul a interpretat piesa "Who Wants To Live Forever", într-o manieră ușor belcanto. Ristei a fost de părere că aceasta este zona de confort a lui Eden, nefiind impresionat de moment.

Loredana a avut cuvinte de laudă la adresa lui Eden, jurata oferindu-i și un loc pe scaun. Eden l-a înlocuit pe Kashy.

"Mi se pare foarte interesant să abordezi o partitură Freddie Mercury, cântând-o în acest stil belcanto pop. Pentru că, vreau să fac o mică corecție, nu este operitistic. E un stil foarte modern [...]. Ai o voce adevărată, ai o voce specială, unică în acest concurs. Ai reușit să faci acest cântec al tău și să nu mă gândesc la Freddie Mercury. E foarte greu să cânți o partitură de-a lui pentru că toată lumea te compară cu Freddie. Dar tu, cântând în acest stil, ai reușit să ieși din orice comparație".

Adrian Petrache

Adrian nu a avut o seară prea fericită. Pe lângă un eveniment tragic din familie, cu puțin timp înainte să urce pe scenă, lui Adrian i s-a stricat chitara. Aceste lucruri și-au lăsat amprenta asupra concurentului, starea sa de spirit nefiind la cote înalte. Cu toate acestea, Adrian a urcat pe scenă și a dat tot ce avea mai bun. A interpretat piesa lui Steve Wonder, "Superstition". Ultima parte a melodiei a fost modificată și dedicată unchiului său, Nelu Stoian, care a decedat recent.

Ștefan Bănică și Florin Ristei l-au criticat pe Adrian pentru că nu și-a ascuns starea de tristețe, fiind de părere că probleme ar trebui lăsate în culise. Delia și Loredana nu au fost de acord.

"Ești uman. Nu ești robot. Mi se pare că a fost bine pe improvizație. Mie mi-a plăcut", a comentat Delia.

Loredana a apreciat autenticitatea și sinceritatea lui Adrian. Jurata a decis să-l ridice de pe scaun pe David în favoarea lui Adrian.

Robert Botezan

Robert a venit cu o interpretare specială în bootcamp-ul de la X Factor. Concurentul a interpretat piesa "Epilog". Vocea puternică și gesturile actoricești au creat un moment complex, ce i-a impresionat pe jurați.

"Doamne, deci ai fost...Ar fi o pierdere să nu rămâi. Ești extrem de sensibil în anumite lucruri pe care le faci cu vocea. Ai și putere, ai și dinamică, și timbru extrem de plăcut. Mi se pare că ești unic. Și nu e nimeni în echipa aia așa", a spus Delia.

Înainte de a-și exprima verdictul, Loredana l-a chemat alături de Robert pe Eden, urmând să aleagă dintre cei doi. Spre surprinderea colegilor săi, artista a ales să meargă în etapa următoare cu Eden și să nu-i ofere lui Robert Botezan un scaun.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Delia a fost invitată la podcastul lui Smiley, unde a vorbit despre vacanţe alături de Dan Badea

Seria de podcasturi a lui Smiley continuă, de această dată cu doi invitaţi de la iUmor. Promovată mai degrabă ca o "emisiune online", "8, 8 şi ceva, FIX" i-a avut invitaţi pe comediantul Dan Badea şi pe Delia Matache. Subiectul acestui episod a fost plecarea în vacanţe şi concedii, dar şi... shaorma cu de toate Totul se vede în clip şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea
Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea │ FOTO: Smiley

Pandemia a făcut foarte mulţi artişti, actori, comedianţi să pornească podcasturi, pentru a fi mai aproape de fanii lor. Smiley a pornit în primăvara lui 2021 "8, 8 şi ceva, FIX", o producţie online relaxată, unde artistul a invitat amici ai săi şi persoane de care se simte apropiat. Totul începea cu un episod despre paternitate, în care Bobonete, Fodor şi DOC au avut sfaturi pentru proaspătul tătic Smiley. Au fost invitaţi şi Pavel Bartoş şi soţia, dar şi Ştefania, Speak, Deliric şi Doc în ultimele episoade.

În luna mai i-am făcut pe Gina Pistol, DOC şi Deliric discutând despre sinceritate. Ultimul episod a venit pe 10 iunie 2021, iar după o serie de ştiri pe scurt, un sketch cu istoria shaormei, pe la minutul 17 apar şi invitaţii speciali: Delia Matache şi Dan Badea. Colegi la iUmor, artista şi comediantul au discutat în special despre vacanţe, făcând paralela celor de la noi cu cele din afară. S-a vorbit despre all inclusive, kilogramele puse inevitabil în concediu, dar şi despre cele mai exotice locuri în care a fost Delia.

Am aflat că Smiley nu are atât de mult timp pentru concedii pe cât şi-ar dori şi am ascultat din nou păţania Deliei dintr-o excursie pe munte când era mică. E vorba despre momentul când şi-a petrecut noaptea în pădure alături de tatăl său şi sora în vârstă de doar 5 ani, cu sunete de animale în jur. Auzisem istorioara la podcastul lui Micutzu, unde am aflat şi că Deliei îi e mai teamă de vaci agresive decât de unele animale carnivore. Am avut şi sfaturi pentru vacanţele în Europa, iar Dan Badea a povestit despre momentul când a făcut stand-up pentru soldaţii romani din Afghanistan.

Smiley a lansat în această primăvară piesa "Noi doi şi noaptea", iar pe 1 iunie a sărbătorit Ziua Copilului lansând o versiune live a piesei "Până la Tine". Pe artist îl vom vedea în juriul noii emisiuni SuperStar România, iar alături de el vor juriza şi Marius Moga şi Carla's Dreams, dar şi Raluka. Delia a apărut în urmă cu o lună la podcastul "Acasă la Măruţa", armonizându-şi vocea cu Andra, pentru că în iunie să lanseze piesa "Racheta", care fusese NFT la începutul anului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending