Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Cine este puștiul cu saxofon de la X Factor 2020 care l-a impresionat pe Ștefan Bănică

Cea de-a șasea rundă de audiții de la X Factor 2020 ni l-a adus în fața ochilor pe Denis Costea, care i-a cucerit pe jurați cu vocea, saxofonul și prezența scenică. Găsești mai multe detalii în articol.
Denis Costea în audițiile de la X Factor 2020

Denis Costea în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: YouTube

Bucuria muzicii a fost adusă în fața publicului de adolescentul în vârstă de 14 ani. Denis a menționat că moștenește talentul pentru artă de la părinții săi care sunt dansatori. Concurentul este originar din Zizin și este elev la liceul de muzică. Cântă vocal, dar și la clarinet și saxofon, considerând că un artist complet trebuie să fie pasionat de cât mai multe instrumente muzicale. Din clipa în care a urcat pe scenă, Denis i-a impresionat pe jurați:

"Trebuie să aplauzi un puști cu saxofon", au fost primele vorbe ale lui Ștefan Bănică, invitând publicul să îl ovaționeze pe Denis.

Concurentul a interpretat piesa "Cruisin' for a Bruisin" și a primit 4 DA! Delia a ținut să menționeze că acest gen de interpretare, precum și aplecarea către studierea instrumentelor muzicale sunt calități excepționale, mai ales pentru cineva atât de tânăr.

"Ești în contrast cu generația ta și mi se pare bine. Există speranță", a comentat Delia.

Florin Ristei, poate cel mai ferm dintre cei patru jurați, i-a spus lui Denis o vorbă demnă de reținut:

"Ține minte că audiția asta ți-ar putea schimba viața".

VIDEO: Denis Costea în audițiile de la X Factor 2020:

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020: Citește rezumatul celei de-a șasea ediții a emisiunii

Citește rezumatul ediției din 16 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și ce...

Închide