Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Un membru al fostei trupe Maxim i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Iulian Selea a fost printre puținii concurenți care au primit 4 DA și au mers direct în bootcamp în cea de-a 11-a rundă de audiții. Găsești în articol detalii despre interpretarea lui Iulian.
Iulian Selea în audițiile de la X Factor 2020

Iulian Selea în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

În vârstă de 21 de ani, Iulian este originar din Pitești și a venit la X Factor pentru a trăi o nouă experiență pe scenă. Tânărul este obișnuit cu astfel de concursuri. În trecut a participat la mai multe emisiuni, unde s-a remarcat datorită talentului și frumuseții lui. Iulian a fost declarat la vârsta de 9 ani cel mai frumos copil din Europa, primind titlul de Mini Mister Europa. Ani mai târziu, Iulian s-a concentrat pe muzică, iar în 2016 a intrat în trupa Maxim, proiect care în acest moment s-a terminat. 

Jurații au fost încântați să audă că unul dintre interpreții piesei "Ale tale, ale tale, sărutări criminale", se află în fața lor. În plus, Loredana l-a recunoscut pe Iulian de la show-ul concurent, Vocea României, la care tânărul a participat în 2015.

La X Factor, Iulian a cântat piesa "You Are The Reason" și i-a impresionat pe jurați. Merge direct în bootcamp cu 4 DA!

"Mi se pare incredibil cum destinul ne aduce împreună din nou, cum planetele se aliniază din nou pentru noi. Vreau să-ți spun sincer că ai evoluat extrem de mult. Acum vocea ta a căpătat și profunzime, și acuratețe, claritate, siguranță, emoție. Asta arată cât de puternic ai devenit și că ești un bărbat deja", i-a transmis Loredana.

Și Delia a avut de spus lucruri frumoase:

"Tu ești pentru X Factor, vocea ta este pentru X Factor. X Factor e pentru tine. Să știi că tu ai un DA imens din partea mea".

Atât Florin, cât și Ștefan au fost de părere că Iulian Selea este ce trebuie pentru X Factor 2020.

VIDEO: Iulian Selea în audițiile de la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, la X Factor 2020 - VIDEO

Cel de-al 11-lea episod al show-ului X Factor a fost deschis de Ilinca Dinu, concurenta în vârstă de 14 ani...

Închide